yazıldımı bilmiyorum ama bakan mı belediye başkanımı artık kimse; 3.köprü arazisinin %75 inin devlet arazisi olduğunu , kamulaştırmanın minimum olduğu içinde rant sağlanamayacağını söyledi , ne kadar doğrudur bilinmez tabi.
Printable View
yazıldımı bilmiyorum ama bakan mı belediye başkanımı artık kimse; 3.köprü arazisinin %75 inin devlet arazisi olduğunu , kamulaştırmanın minimum olduğu içinde rant sağlanamayacağını söyledi , ne kadar doğrudur bilinmez tabi.
yapsınlar iyidir, ama bence bu köprü açılacaksa kesinlikle 1. köprüdende metrobüs ve otobüs yolu için ayrı yer yapsınlar, direkt olarak trafiğe karışmadan geçsin taşıtlar herkes için hayırlı olur daha bir teşvik eder insanları toplu taşımaya hiç değilse o masraftan kurtarırlar...
1. ve 2. köprü trafiğinin %2 sini alıcak bu köprü ve hiç bir işe yaramıycak diye konuşuyorlardı az önce tv de
Marmaray yapıldıktan sonra zaten 2köprününde yükünün bayağı hafifleyiceği , 3.köprünün gereksiz olduğunu söylüyor şehir planlamacıları
Ben hala 1inci köprünün hemen yanına dibine ikizini yapılmasının en iyi trafik çözümü olduğunu düşünüyorum. Zaten Marmaray birçok şeyi değiştirecek.
Son derece gereksiz bence hiç bir etkisi olmayacak :icon13:
1. köprüye kat çıksınlar kaçak kat :D
birde tüm kamyonları tırları vs ist içine sokmadan direk o köprüden izmite cıkartıcaklarmıs
oda trafik içi için büyük fayda sağlar.
amac yerlesımı oraya kaydırmak mılletın cebıne para sokmak yoksa ne qerenk war oralara zaten kılıt noktada 3 tane kopru olacak marmarayla garıpce de doru duzqun yerlesım yok once arsa satışları sonra kopru sonra satılan arsalara ev sonra 3-5 kişi paraya yeni isim arasın :D
fazla mal göz çıkarmaz bence....
yapsınlar
3. köprü aşırı gereksiz bir uygulama bence...doğa katliyamından başka hiç bir işe yaramıyacak...üçüncü köprü transit geçiş için yapılacaksa bunun birinci köprüye ne faydası var...zamamında istanbul'a köprü yaptırmamak için direnenlerin şimdi yaptırmak için direnmesi de ayrı bir çelişki...
üstte mesajların birinde 10 yılda havalanı sorunu anca çözüldü baykal boş konuşuyo topbaş iş yapıyo denmiş...iyi güzel de son 10 yıldır istanbul'u hangi parti ve zihniyet yönetiyo...baykal'ı hiç sevmem ama sanki 10 yıldır baykal yönetiyomuş da sorunları çözmüyomuş gibi olmuş...
geçen sene yapılan metrobüs yolu bu sene göçtü tekrar yapılıyo...harbiden eli öpülesi adam topbaş :)
yapsınlar 5*6 tane daha köprü yapsınlar m.köy'den ataköy'e giderken olan trafikte rahatlar belki :)
trafik rahatlıyacaksa 15 20 tane yapsın hergun belli saatler de belli noktalar kilit eskiden mecidiyeköyden bahçelivlere 1 saatte giderken akşam şikdi yarım saatte gidiliyo metrobus çok rahatlattı halici inimezdik şimdi cevizlibağda kitleniyo sonuç olarak son yıllarda trafik baya bi fark etti eğer bunuda çözüm olarak görp yapıyolarsa vardır bildikleri
bu proje olana kadar bın alı yıldırım ters doner :) goremez bıle :D
Trt 3 ilk çıktığında hep filim vericeklerdi..ama bi *** çıkmadı..bu koprü olayıda aynı transit araç istanbul trafiğinin /5 oluşturuyor...bence cok gereksiz..parada ii 6 milyar dolar..tam akp mütaitlerinin sevdiği paralar ..