bence bu yapılan köprü ; vatan caddesi, mahmutbey gişeler, basın express, avcılar ve mecidiyeköy taraflarının trafik sorununu çözecek :p :hahaha:
Printable View
bence bu yapılan köprü ; vatan caddesi, mahmutbey gişeler, basın express, avcılar ve mecidiyeköy taraflarının trafik sorununu çözecek :p :hahaha:
Malesef köprü yapmak çözüm olmayacak. Köprü trafiklerindeki esas problem köprüye gelene kadar yolun kaç şerit olduğu... 1.köprüde nerdeyse 6-7 şeritten 3. şerite iniyor. Esas trafikte burada oluşuyor. Bununla beraber köprüyü yaparken devam yollarını da yapmanız gerekir. Öyle ben bağladım sonrasında nerden gidersen git demekle olsaydı. E-5 ve E-6 olmazdı. Peki bu 3.köprünün yolu nerde? ...
daha yazacak çok şey var aslında ama... Yazık oluyor yazık...
İstanbul trafiğinde transit geçişlerin payı %2-%5 arasında sadece, 3.köprüye hiçbir şekilde ihtiyaç yok..
Köprüye verecekleri 6-7 milyar dolar ile tüm şehrin altını metro ağıyla sarsınlar, bakalım trafik mırafik kalıyor mu?
Ama parayı metroya yatırırsan yeraltından kimse rant elde edemez tabi.. :)
üstte mesajların birinde degil, haluk'un msjında diye yazarsan sevinirim. o bu değiliz adımız var.
dededen chp liyiz ama baykalcı degiliz;)
10 yılda havaalanı sorunu yeni çözüldü demedim ben 3 ayda yaptı adamlar demekki okadar berbat bir durumdaymışki istanbul anca 10 yılda sıra gelmiş. sen saga sola giderken at gözlüğü mü takıyorsun, hiçmi etrafına bakmıyorsun, sadece E5 te kaçtane kavşak yapıldı dikkatini çekmedimi, 10 yıl öncesinden varıda bizmi görmedik.
E5 te 40 yanak lastikle gezmek büyük başarıydı, şimdilerde çukur bulamıyorsun düşmeye.
metrobüse gelince, ne kadar yolu daralttı diye kızsamda, senede 2 kerede asfalt dökselerde, ben bindim metrobüse istanbullular için çok büyük bir nimet ;)
yiğidi öldür hakkını yeme demişler, elini vicdanına koy saga sola bir bak sonra yaz. ben o parti bu parti demiyorum sadece topbaş gerçekten çalışıyor diyorum.
yarın seçim olsun Chp birinci parti olsun (baykal varken olamazda) sn baykal yine anamuhalefet partisi olmazsa bende ne olayım.
şeçim zamanı al bütceden ödeneği ye iç yat, arasıra ekrana çık dosyalar de bagır çagır ee sonra yine bişey yok.
e5 şu anda güzel ama bu olması gerekn birşey zaten , istanbul gibi bir şehrin belediyesi e5'in aslfatını düzgün hale getirmesi bir başarı değil , zorunluluktur
yazık...yine çevre katliamı yapılacak
akp şu anda chp nin iktidar olduğu belediyelerin ilçelerine para ödeneği vermiyor
kadiköydeki yollar çürüyor cadde çürüyor bostancı çürüyor
kartal maltepe çürüyor yollardan lanet geldi.
peysaj desen akp hükümetindeyken güllük gülistanlıkdı herşey şimdi heryer ot oldu
ee milletimiz cahil sadece görüntüye göre yorum yapıyor
aa bak chp geldi buraya ama hiç bişey yapmıyor biz yine akp ye verelim diyorlar
büyük büyük dedesinden bu yana kadiköylü olan bir arkadaşım chp li olduğu halde
sırf şu yollar düzeltilsin diye akp ye vericem diyor
durumu siz düşünün artık.
köprüye gelince bence gereksiz. 1. köprüyü yenilesinler genişletsinler büyük rahatlık olur
ayrıca artık kara yolu değil deniz altından tüp geçit bitmeli.araçların trafiğe çıkmaları azaltılmalı.
istanbul büyüyen bir metropol, ama bu kopru belkı 5-10 sene sonra yapılmayıldı şahsi fikrim. Bencede birileri iyi rant elde etmek için yaptı bu işi, suradan biliyorum. Çatalca bölgesinde (RTE) :D isimli arkadaşın hatrı sayılır arsaları olduğunu biliyorum. :D Herkes geleceğine yatırım yapıyor :D...
Sabit fikirler,at gözlükleri olduğu sürece kimseye laf anlatamazsınız,sonra istanbul niye hep aynı belediyede diye şaşırırlar seçimlerde :) Çok nadirde olsa işim düşünce metrobüs kullanırım.Her bindiğimde uzun mesafeleri bu kadar kısa sürede, kola parasına ve konforlu gittiğime inanamıyorum.(bknz:kadıköy-avcılar) Birde o güzergahı hergün kullananları düşünüyorum,heralde dua ediyolardır belediyeye..Ama bazılarına anlatamazsın işte,emniyet şeridi gitti insanlar ölüyor derler ufacık akıllarıyla sanki emniyet şeridi olan yollarda insanlar ölmüyor emniyete kimse girmiyor gibi :)
3.köprü güzergahına gelecek olursak rant kavgalarına prim vermemek için uzun km'ler boyunca araç çıkışı verilmeyecek geçiş transit geçiş olacak yani..Çok sağlam bi kaynaktan duydum..İsabette olur aslında..
Emniyet şeridi varkende insanlar ölüyor demek komik bir bahane:) Metrobüs'e karşı değilim , bende çok sık kullanıyorum ve yapılmış en iyi şeylerden biri.
Ama emniyet şeridinin iptal olup yolun daralması , herhangi bir aksaklık durumunda o şerit iptal olduğundan trafiği feci şekilde aksatıyor.Emniyet şeridi olmayan bir yol her türlü daha tehlikeli.