User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
113 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 3. Köprü Güzergahı

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu yapılan köprü ; vatan caddesi, mahmutbey gişeler, basın express, avcılar ve mecidiyeköy taraflarının trafik sorununu çözecek
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cebe koycaklarına gemicik alacaklarına yapsınlar bence...
    yapanlarda zaten kendileri yiğit devletten çıkıp onlara giricek de giren çıkandan bizene diyebilirsiniz olan güzel şehire oluyor çok yazık....
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malesef köprü yapmak çözüm olmayacak. Köprü trafiklerindeki esas problem köprüye gelene kadar yolun kaç şerit olduğu... 1.köprüde nerdeyse 6-7 şeritten 3. şerite iniyor. Esas trafikte burada oluşuyor. Bununla beraber köprüyü yaparken devam yollarını da yapmanız gerekir. Öyle ben bağladım sonrasında nerden gidersen git demekle olsaydı. E-5 ve E-6 olmazdı. Peki bu 3.köprünün yolu nerde? ...

daha yazacak çok şey var aslında ama... Yazık oluyor yazık...

YALIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul trafiğinde transit geçişlerin payı %2-%5 arasında sadece, 3.köprüye hiçbir şekilde ihtiyaç yok..
    Köprüye verecekleri 6-7 milyar dolar ile tüm şehrin altını metro ağıyla sarsınlar, bakalım trafik mırafik kalıyor mu?
    Ama parayı metroya yatırırsan yeraltından kimse rant elde edemez tabi..

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3. köprü aşırı gereksiz bir uygulama bence...doğa katliyamından başka hiç bir işe yaramıyacak...üçüncü köprü transit geçiş için yapılacaksa bunun birinci köprüye ne faydası var...zamamında istanbul'a köprü yaptırmamak için direnenlerin şimdi yaptırmak için direnmesi de ayrı bir çelişki...

üstte mesajların birinde 10 yılda havalanı sorunu anca çözüldü baykal boş konuşuyo topbaş iş yapıyo denmiş...iyi güzel de son 10 yıldır istanbul'u hangi parti ve zihniyet yönetiyo...baykal'ı hiç sevmem ama sanki 10 yıldır baykal yönetiyomuş da sorunları çözmüyomuş gibi olmuş...

geçen sene yapılan metrobüs yolu bu sene göçtü tekrar yapılıyo...harbiden eli öpülesi adam topbaş
    üstte mesajların birinde degil, haluk'un msjında diye yazarsan sevinirim. o bu değiliz adımız var.

dededen chp liyiz ama baykalcı degiliz
    10 yılda havaalanı sorunu yeni çözüldü demedim ben 3 ayda yaptı adamlar demekki okadar berbat bir durumdaymışki istanbul anca 10 yılda sıra gelmiş. sen saga sola giderken at gözlüğü mü takıyorsun, hiçmi etrafına bakmıyorsun, sadece E5 te kaçtane kavşak yapıldı dikkatini çekmedimi, 10 yıl öncesinden varıda bizmi görmedik.
    E5 te 40 yanak lastikle gezmek büyük başarıydı, şimdilerde çukur bulamıyorsun düşmeye.
    metrobüse gelince, ne kadar yolu daralttı diye kızsamda, senede 2 kerede asfalt dökselerde, ben bindim metrobüse istanbullular için çok büyük bir nimet

yiğidi öldür hakkını yeme demişler, elini vicdanına koy saga sola bir bak sonra yaz. ben o parti bu parti demiyorum sadece topbaş gerçekten çalışıyor diyorum.

yarın seçim olsun Chp birinci parti olsun (baykal varken olamazda) sn baykal yine anamuhalefet partisi olmazsa bende ne olayım.
    şeçim zamanı al bütceden ödeneği ye iç yat, arasıra ekrana çık dosyalar de bagır çagır ee sonra yine bişey yok.
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstte mesajların birinde degil, haluk'un msjında diye yazarsan sevinirim. o bu değiliz adımız var.

dededen chp liyiz ama baykalcı degiliz
    10 yılda havaalanı sorunu yeni çözüldü demedim ben 3 ayda yaptı adamlar demekki okadar berbat bir durumdaymışki istanbul anca 10 yılda sıra gelmiş. sen saga sola giderken at gözlüğü mü takıyorsun, hiçmi etrafına bakmıyorsun, sadece E5 te kaçtane kavşak yapıldı dikkatini çekmedimi, 10 yıl öncesinden varıda bizmi görmedik.
    E5 te 40 yanak lastikle gezmek büyük başarıydı, şimdilerde çukur bulamıyorsun düşmeye.
    metrobüse gelince, ne kadar yolu daralttı diye kızsamda, senede 2 kerede asfalt dökselerde, ben bindim metrobüse istanbullular için çok büyük bir nimet

yiğidi öldür hakkını yeme demişler, elini vicdanına koy saga sola bir bak sonra yaz. ben o parti bu parti demiyorum sadece topbaş gerçekten çalışıyor diyorum.

yarın seçim olsun Chp birinci parti olsun (baykal varken olamazda) sn baykal yine anamuhalefet partisi olmazsa bende ne olayım.
    şeçim zamanı al bütceden ödeneği ye iç yat, arasıra ekrana çık dosyalar de bagır çagır ee sonra yine bişey yok.
    Usta K.Çekmece'den Cennet'e tırmanırken köprü bitiminden sonra ki asfaltı
    hiç görmedin mi ? Saadet Apartmanının önü

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    e5 şu anda güzel ama bu olması gerekn birşey zaten , istanbul gibi bir şehrin belediyesi e5'in aslfatını düzgün hale getirmesi bir başarı değil , zorunluluktur

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta K.Çekmece'den Cennet'e tırmanırken köprü bitiminden sonra ki asfaltı
    hiç görmedin mi ? Saadet Apartmanının önü
    kesinlikle katılıyorum.. nam-ı diğer > araçların süspansiyon testinin yapıldığı yer ))
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

yasin_oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık...yine çevre katliamı yapılacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkat etmedim isme o yüzden yazmadım yanlış anlaşılma olmasın

e-5 son bir senedir gerçekten çok düzgün bende çok memnunum haliçteki zıplamalar dışında

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akp şu anda chp nin iktidar olduğu belediyelerin ilçelerine para ödeneği vermiyor
    kadiköydeki yollar çürüyor cadde çürüyor bostancı çürüyor
    kartal maltepe çürüyor yollardan lanet geldi.
    peysaj desen akp hükümetindeyken güllük gülistanlıkdı herşey şimdi heryer ot oldu
    ee milletimiz cahil sadece görüntüye göre yorum yapıyor
    aa bak chp geldi buraya ama hiç bişey yapmıyor biz yine akp ye verelim diyorlar
    büyük büyük dedesinden bu yana kadiköylü olan bir arkadaşım chp li olduğu halde
    sırf şu yollar düzeltilsin diye akp ye vericem diyor
    durumu siz düşünün artık.
    köprüye gelince bence gereksiz. 1. köprüyü yenilesinler genişletsinler büyük rahatlık olur
    ayrıca artık kara yolu değil deniz altından tüp geçit bitmeli.araçların trafiğe çıkmaları azaltılmalı.
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

MSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mahkemeye falan vermedinizmi salih
    hanı kapıdan gırınce eve dogru gıden yolun yarısına kadar girecekler karsıdakı adama göre ucuz atlattık.

Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elmi koydular yoksa ödeme yapıldımı
    ödeme yapmayacak buyuk ıhtımalle karsılıgında arsa fılan verecekler ama bu devlet işleri nasıl olur bilemem

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MSK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim karşımızdaki cifliğin büyük bir kısmını istimlak ettiler bile , bizim cifliktende 300-400m2 gibi bi alan gitti.
    haydaa kötü olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul büyüyen bir metropol, ama bu kopru belkı 5-10 sene sonra yapılmayıldı şahsi fikrim. Bencede birileri iyi rant elde etmek için yaptı bu işi, suradan biliyorum. Çatalca bölgesinde (RTE) isimli arkadaşın hatrı sayılır arsaları olduğunu biliyorum. Herkes geleceğine yatırım yapıyor ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haydaa kötü olmuş.
    abi çok ölü bir alan ama işte koyuyor adama inşallah bu yol değer katarda arsaya o işi yarar.

tolgahan ures - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YALIM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul trafiğinde transit geçişlerin payı %2-%5 arasında sadece, 3.köprüye hiçbir şekilde ihtiyaç yok..
    Köprüye verecekleri 6-7 milyar dolar ile tüm şehrin altını metro ağıyla sarsınlar, bakalım trafik mırafik kalıyor mu?
    Ama parayı metroya yatırırsan yeraltından kimse rant elde edemez tabi..

Cok dogru

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul trafik çilesi olmadan daha güzel, bence yapılsın, köprü trafigi diye birşey kalmasın. geçen salı akşamı tam 1 saat 36 dakikada geçtim köprüyü.
    agaçlar kesiliyor demişsiniz kesilmesede yanmıyormuyormu, hem kaçtane agaç diktik bu güne kadar, kendi adıma yazayım o kadar çevreciyim, 5 agaç dikmemişimdir hayatımda.

10 yıldır havalimanında çalışıyorum, halkalıda oturuyorum, trafik yokken evimle işim arası 7 dk. bazı sabahlar 1 saat bazı sabahlar 1,5 saat sürüyor, yazın cuma akşamları ise eve 2 saatte gidiyorum.
    bu günlerde havalimanına gelen varmı ? ne trafik ışıgı kaldı nede trafik benim 10 yıldır yaşadıgım eziyet 3 aylık bir çalışma sonunda bitti, okadar güzel olduki sanki piknik alanı gibi yeşillik ve agaçlık,
    sayın baykal hep konuşuyor, peşkeş diyor, satış diyor, ama kendi sadece konuşuyor, kimse bilmedigi bir şeyi yapamaz, ancak yaptıgı işi bilir. icraat yok. ne oldu dosya vardı kemalde bir sürü nerde, danışıklı dövüş yapıp bizleri oyalıyorlar
    bu adamlarda konuşuyor ama gerçekten ATATÜRK adına yakışır bir havalimanı girişi yaptılar helal olsun diyorum.
    sayın topbaşın ellerinden öpüyorum

ne demişler yiğidi öldür, yoğurt yiyişini degiştiremezsin

lütfen gelin görün sizde çok begeneceksiniz.
    insanlara icraat yapcak adam lazım, siyasi düşünceme terste olsa mecvuren tebrik ediyorum çünkü hakikaten çalışıyor belediye.
    Sabit fikirler,at gözlükleri olduğu sürece kimseye laf anlatamazsınız,sonra istanbul niye hep aynı belediyede diye şaşırırlar seçimlerde Çok nadirde olsa işim düşünce metrobüs kullanırım.Her bindiğimde uzun mesafeleri bu kadar kısa sürede, kola parasına ve konforlu gittiğime inanamıyorum.(bknz:kadıköy-avcılar) Birde o güzergahı hergün kullananları düşünüyorum,heralde dua ediyolardır belediyeye..Ama bazılarına anlatamazsın işte,emniyet şeridi gitti insanlar ölüyor derler ufacık akıllarıyla sanki emniyet şeridi olan yollarda insanlar ölmüyor emniyete kimse girmiyor gibi

3.köprü güzergahına gelecek olursak rant kavgalarına prim vermemek için uzun km'ler boyunca araç çıkışı verilmeyecek geçiş transit geçiş olacak yani..Çok sağlam bi kaynaktan duydum..İsabette olur aslında..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Emniyet şeridi varkende insanlar ölüyor demek komik bir bahane Metrobüs'e karşı değilim , bende çok sık kullanıyorum ve yapılmış en iyi şeylerden biri.

Ama emniyet şeridinin iptal olup yolun daralması , herhangi bir aksaklık durumunda o şerit iptal olduğundan trafiği feci şekilde aksatıyor.Emniyet şeridi olmayan bir yol her türlü daha tehlikeli.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet şeridi varkende insanlar ölüyor demek komik bir bahane Metrobüs'e karşı değilim , bende çok sık kullanıyorum ve yapılmış en iyi şeylerden biri.

Ama emniyet şeridinin iptal olup yolun daralması , herhangi bir aksaklık durumunda o şerit iptal olduğundan trafiği feci şekilde aksatıyor.Emniyet şeridi olmayan bir yol her türlü daha tehlikeli.
    her akşam avcılar yokuşunda bir araç arızalanır emniyet şeridi olmadığından en sağdaki şeridi kapanır trafiğinin anasını ağlatır her akşam fix olurmu bu oluyor emniyet şeridi şartda adamlar nereye yapacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)