tüğlerim diken diken oldu çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum , bianlık bi kaza nelere yol açıyor trafikde çok dikkat etmek lazım bir salise nelere yol açıyor..
tüğlerim diken diken oldu çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin çok üzücü bi durum , bianlık bi kaza nelere yol açıyor trafikde çok dikkat etmek lazım bir salise nelere yol açıyor..
ya her gün sayısız kaza oluyo, yaz geldi iyice arttı sanki, arabadan soğuyorum. video çok kötü yaa, üstelik bilinci yerindeyken insan kurtulcak gibi bekliyo, allah yakınlarına sabır versin. bizde daha çok yeni bi arkadaşımızı kaybettik kazada, allah kimseye yaşatmasın bu acıyı. umarım şu videoyu yakınlarından biri izlemez.
cok gençmiş yaa allah rahmet eylesin böyle izleyip sonra öldüğünü öğrenmek cok kötü oldu.yokmudur şikayet edilcek biyer edelim kaldırsınlar videoyu yazık ya
başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
Allah rahmet eglesin üzücü bir durum Allah ailesine sevenlere sabır versin
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yaaa varya bende bu şekilde arkadaşlarımı kaybettim bağıra bağıra can verdiler ne kadar kötü bişey yaaa ama işin ilginç tarafı izliyoruz görüyoruz o anlık korkuyor ve evet dikkat edleim basmayalım diyoruz sanki 1 saat sonra bilemedin ertesi gün hiç öle bişey görmedik duymadık izlemedik gibi aynı durumlara devam Allah herkeze hayırlı ölüm kazasız belasız ömür nasip etsin...
Allah rahmet eylesin
kim ne derse desin kemerimi takarım
sizde takın yapıyosanızda maceranızı öyle yapın
04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet
Başınız sagolsun allah yardımcınız olsun aynı gun benımde 3 arkadasım 5 takla attılar allaha sukur kefenı yırttılar tekı emlıyet kemerı takmıstı burnu bıle kanamadan cıktı arabadan EMLİYET KEMERİ ŞART ...
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)