biz memnunuz yorumlarından bahsettiğin bebe ne demştir bilmiyorum ama sen sıkma canını yazmaya devam et işine gelmeyen okumasın:icon_tup:
Printable View
typh10 hocam hayırdır?
Bugün pek ilgilenemedim ama gelen kötü veriler altında hafif kıpırdanmaya neden olmuş sanırım.Günün en ilgi çekici paritesi USD/JPY oldu açılıştan itibaren gün içinde 280 piplik düşüş gördük.
günaydın beyler
bu yükseliş devam edermi acaba? yoksa altını bozdurup düşmesinimi bekleyelim?
bence dip 1520 dolardı ve biz onu gördük ben buradan sonra kısa vadede önce 97-98 bandını sonra ise 103-104leri göreceğimizi düşünüyorum/umuyorum
ALTIN (mg/TL)
0,0926
0,0935
böyle yükselmeye devam eder umarım
ons 1.576'da kaldı 1 saattir çok bir hareket yok.Avrupa haraketlendiremedi bakalım saat 16:00'da abd ne yapıcak.Bugün cuma çok bir hareket olmaz sanırım.
ons 1587 lerde bu gidiş gün içerisinde 1620leri görebilir gibi :)
bu konuda daha profesyonel arkadaşların yorumlarını bekliyorum
adamlar kayıp :)
Kim tutar altını beeeeeeeee )))
tamda altın almayı düşünüyordum neyse yükselsin zarardayız bir sürü umarım anlık yükseliş değildir tekrardan 100leri görmesini umuyorum
amerika kaçda işleme açılıyor ?
(XAU) ALTIN 0,09338 0,09430
yürü be kim tutar seni :)
bence bugün 1.610 üstü olursa altın hafta başı yavaş yavaş yukarı gider diye düşünüyorum.
yatırım tavsiyesi değildir.
artışın sebebi uzakdoğu ülkelerinin dün yüklü miktarda altın aldıkları söylentisi olması lazım
yatırımcıların tercihleri belirliyor düşüşü yada artışı
kötü veriler ard arda sıralandığı zmn yatırımcı parasını genelce altında tutuyor ve buda arz/talep dengesi sonucunda altının artışına sebep oluyo
ama piyasalarda olumlu hava varken yatırımcı tabikide kağıt kovalıyor çünkü altında 1 ayda edebileceği karı doğru kağıtla 1 günde elde edebiliyor
olay tamamen arz/talep meselesi ve bu noktada yatırımcının nereye yöneliceğini bilmek gerek
altında olanlar ihtiyacı yoksa düşüyor diye çok haraket etmemesi gerekiyor.
yatırım tavsiyesi değildir.