Şuan 100 Bin lira param olsa AL/SAT yaparak 200 Bin yaparım yıl sonuna kadar.O derece müsait oldu.Market maker kuruluşları takip edeceksiniz başka hiçbir bilgi/analize gerek yok.
Printable View
Şuan 100 Bin lira param olsa AL/SAT yaparak 200 Bin yaparım yıl sonuna kadar.O derece müsait oldu.Market maker kuruluşları takip edeceksiniz başka hiçbir bilgi/analize gerek yok.
up up up up acıklama öncesi alımlar hızlandı
Draghi'nin elinde büyük koz var.Bernanke yere okey attı draghi'de okey deyip aldı ıstakasına.Tüm bu santraç oyununun altında EUR/USD paritesi birgün savaş çıkaracağını düşündüğüm bu parite tüm dengeleri alt üst edebilecek güçte.Tahvil alımı açıklayacağını düşünüyorum o yüzden.Bir önceki açıklamaları bile altını nereye getirmişti hatırlayın geçen hafta.
tayfun konusmayı takip edebileceğim bi yer bulamadım,o yüzden seni takip ediyorum su anda :D
salı gününe iyi bir rakam yakalama sansımız varmıdır yokmudur varmı bir fikriniz agalar?:)
Aslında ekonomi kanallarında bulabilirsin ama ben bu tip teknik ve kritik konuşmalarda kendimin dışında kimsenin tercümesine güvenmem.Alım için mi satım için mi bu soru TGY ?
Dolar için söylediklerimi unutmayın 1,77 arkasından 1,75ler gelebilir.Son 5 dakika Draghi'nin konuşması için.Oran olarak %80 üzerinde tahvil alımı açıklayacak Bernankeyi süzgeçe çevirecek bu fırsatı asla kaçırmaz bence.
beklentin altında artış mı tayfun ?
burdan daha keyifli oluyo sizler sayesinde:)alım icin sormustum sadece ongorunuzu merak ettim
Yüzü gülüyor,neşeli kaşar.
Düzelen yapılan analizler sonucunda faizi indirmiştik.Enflasyon 2012'de daha da düşecektir.Hedefimiz faiz için %2dir.Ekonomi büyüme beklediğimizden düşük seyrediyor.Büyüme ve enflasyon için aşağı yönlü risk mevcuttur.
Eurodan asla geri dönüş olmayacaktır.Mali konsidilasyonlar için kararlı hareket etmek gereklidir.
Hükümetlerin kararlılığı zaruridir.Gereki olursa diye cümleyi kurdu verdi zehri.Önümüzdeki haftalarda gerekli adımları atacağız.
Açık piyasa işlemleri ile piyasaya müdahale edeceğiz.Altını izleyin gençler.
Kaşar lafı uzattıkça uzatıyor.Gerek görürsek müdahale ederiz diyor sürekli.TAhvil alımı açıklamayabilir.
Hem eur/usd hem altın gevşiyor barzonun yüzünden.
Para akışı zayıf.M1 büyüme %3,5 olmuştur.Yatırımcının tercihleri likit araçlar olmuştur.
EUR/USD 1,23 altına sarktı.O kadar gereksiz konuşuyor ki APİ lafı ağzında çıktı 1,24den 1,23' e geldi parite
IMKB 100 dahil tüm borsalar kırmızıya geçti.Bir türlü beklenen şeyi söylemiyor.