Aynen Abi benimde.Gerçekten müthiş bir gündü bir de maçı kazanaydık :( müebbet vadeli yemek borcumun ilk taksidini de öderim hem süper olur.
Printable View
Aynen Abi benimde.Gerçekten müthiş bir gündü bir de maçı kazanaydık :( müebbet vadeli yemek borcumun ilk taksidini de öderim hem süper olur.
01,01,2013 sabahı altın gr/tl ne olur... Nokta atış lütfen )))
asıl 21 aralık 2012 günü ne olur ***** inanışlar vsvs altını veya dövizi etkiler mi
hehe:) biz dalgaya alıyoruz ama dünya üzerinde buna inanan çok insan var bence bi etkisi olabilir düşüncesindeyim.
orayı vurabilecek potansiyel olsa, Obama reis'i koruyan sniper timin takım lideri olurdum abi ya :) İlla bir rakam söyle dersen tamamen teknik analize göre söylüyorum doları 1,81 kabul ediyorum 103.
Beni borsa yaktı :) İddaya girmezsek altın 01.01.2013'de 103 TL olur kesin.
beyler ne durumdayız bu haftaki seyri ne altının?
Dolar iyi artmış yaf.. Doların şu anki kuru normal mi ?
şuan dolar için düşük bu seviye.Daha da yükselecektir diye düşünüyorum.Dolar endeksi yukarı yönlü trend çizmeye başladı ABD borsaları aşağıya.Aynı Obama'nın 2008'de ilk seçildiği dönem.Aralarında ters korelasyon var.Dolar orta vade 1,83 altın kısa vade 1796-1804 hedef.
100+ olduk gençler :)
cepten piyasayı takip etmek isteyenler için forex mobile programını tavsiye ederim dolar euro altın vs vs herseyi takip edebilirsiniz
seçimden beri dolar çok değerlendi hala daha değerlenicek gibi duruyor
buda bgnkü güngör uras yazısı yazıyla ilgili tecrübeli arkadaşların yorumlarını merak ediyorum
1 doların gerçek değeri nedir? | UzmanForex
1717 yi gördük şimdi artık yukarı sekermiyiz yoksa 1700ün altını tekrar test edermiyiz?
Hala kari cebe koymadiniz mi?
Dolar 81 de cok guclu satis yiyor. Altincilara tavsiyemdir...