1688.35 devam devam 1700 ün üzerine devamm :)))
Printable View
1688.35 devam devam 1700 ün üzerine devamm :)))
Ulen 74 den sattik,hayirlisi bakalim...
Beklentiler ters duz oldu :(
bende düşücek dedi herkes sattım şimdi fırladı. kaç aydır bozudrmadım bı bozdurdum. aylardır gormedıgını gordu altın.Herşey nasip valla :)
Hedef fiyatima geldi zaten,1580-1620 aralarindan toplamistim...
Borsada da 1 haftadir ilginc islemler oldu...
Dusmeli altin...
Bir yatırım yapılırken avrupalı düşerken almaya başlar çıkarken satmaya biz de tam tersi düşerken satıp çıkarken alıyoruz.Uzun dönem yatırımcısıysanız ellemeyin kalsın diye konuşuldu al-sat yapıyorsanız ki bu iş cidden ama cidden zaman ister.Ya rakamları önceden belirleyip emir verip biraz kardan feragat edeceksiniz ya da ekran başından hiç ayrılmayacaksınız.İlk bernanke konuşmaya başladığında 1645e düştü mesela.Oradan yakalayıp bir verseniz ne kar yazardı.Neyse 1645 ardından tam aşağı yuvarlanırken hiç sebepsiz çıktı 1670 oldu 2 tane calbicor ilaç almak zorunda kaldım.Tansiyondan gideceğim zaten birgün diğer tarafa.
Oyuzden ekrana fazla yapismiyoruz ;)
3-4 basamak yakalamak icin heder olmuyoruz,onumuzdeki maclara bakip,yeni firsatlar yaratiyoruz ;)
valla hic stress yapmiyorum,uzun vadeli yatirimciyim ister insin ister ciksin :)
herkese bol kazanclar..
Abi haklısınız da işte iş durumumu biliyorsunuz dünyanın en rahat ama en stresli işi :(100 kilo alıp ons başı 1800 pips zarardayken ekranı kemirdiğim anlar oldu.Bir an kambiyo kar-zarar hesabında 70 k usd vaziyet oluştu.Allahtan iyi kötü toparladım yoksa çok eminim boş a4 kağıdına imzayı attırırlardı bugün.
günaydın arkadaşlar.
1692 görüyorum ?
88 görüyorum bende şuan :D
24 Ayar Altın TL / Gr 98,55 98,90
günaydın herkese ,
Kısa dönem yön tayini zor bir gün.Borsadaysa tam bir burası borsa kim kime korsa hakim olacak :) .Herkese bol kazançlar
47 goruyorum ;)
dolar tl arttığı için gramtl yüksek şuan bakalım öğleden sonra ABD piyasalar açılınca neler olucak.
95.86 dan almıştım taa martta neyseki artık kara geçtim :)
bugün abd kapalı sığ olur euro pmi kötü gelirse bombalarlar altını parite de aşağıya gider.Ev borcum olmasa tefeci falan demeyip borçlanıp altın alacağım ya bas bas bağırıyor kasımda seçim bitsin aduket çekicem diye.
Ozaman satmıyoruz uzun vadeli yatırımcılar olarak :)
su seviyeden bile alınır demek oluyo sanırım:)