Düşüş 0.43 şu an için, sabah göremedim ama yükselerekmi başladı güne?
Printable View
Düşüş 0.43 şu an için, sabah göremedim ama yükselerekmi başladı güne?
94,2 %0,23+
herkese selamlar
altın düşecek çıkmayacak söylentileri başladı farklı platformlarda,çok bilen uzmanlar altını 83 e düşürdü vs.toplantı öncesi.Tam istediğim manzara için bu eksikti tamamlandı.Dananın kuyruğu kopacak bu toplantıda.Çıkacak kararlar altının bu yıl ki kaderini belirler.İhtiyacı olmayan pozisyon alan arkadaşlar beklesin lakin 3-5 gün sonra paraya ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bozsun.Tam bir keşmekeşin arifesindeyiz.Neler olacak bakıp göreceğiz.Herkese hayırlı ve bol kazançlar dilerim.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Simdimi satalim altini yarinmi?
açıkcası amerika oynuyor resmen yükseltip en üst noktasında satış geliyor.Dip olduğunda gece 22:00 gibi yükseliş birden geliyor.
Kısacası adamlar bildiğin tavan noktada devralıyorlar sonra birden hızlı bir satış geliyor.Düşüş olduğunda piyasalar kapanmadan önce gece 22 de geri alıyorlar.Haziran ayına kadar bence böle gider.Bu duruma avrupa bir nebze dur diyebilir.Oda dolar'ı bırakıp herkezin altına geçmesiyle olur.Kısacası uzun vade yatırım için mantıklı altın.
cıkıyosa cıksın artık hadii yaa araba alcaz parayı çekemiyoruz !!
Yarin sabah erkenden bozduruyorum o zaman artik hayirlisi buymus ne diyelim.
bir konut verisi bir de tüketici güven endeksi geldi berbat ötesi açtı vteği satış yiyene kadar red line da yürür.
tamda altın alacaktım bi miktar daha. beklemek lazım ozaman. eldekini de satsak mı?
1.650 lere zorladı.
ABD'DE MART'TA YENI KONUT SATISLARI: % -7.1 (BEKLENTI: % +2.2 ONCEKI:%-1.6)
nasıl bir istatistik bilgisi,nasıl bir data kullanımı ya sınavdan 100 bekleyip 5 alan öğrenciden farkı yok :)
Son bir haftadır başımı kaşıyacak vaktim yok,kusuruma bakmayın :)
Daha yeni geçebildim bilgisayarın karşısına dün ki sert düşüşten sonra günü toparlanma aşamasında geçiriyor altın,sabah 10dan beri düzenli bir yükseliş içerisindeyiz ama bu ne kadar sürer yine satışlar başlar mı kestirmek zor.Ben dün ufak lotlu yaptığım işlem hariç perşembe-cumadan beri altınla ilgilenmiyorum.Yarına kadar da kimseye tavsiye etmiyorum.
bugün toparlanma falan olmadı,akşam saatlerinde 1650 yi yokladı sonra aniden düştü yine,kasıtlı müdahale olduğu çok belli..
içimden bi his 82 lere düşecek diyor bi kaç hafta içinde :)