1725 ve fırlamış hadi hayırlısı.
Printable View
1725 ve fırlamış hadi hayırlısı.
1730..
Sebebide :
ABD'de istihdam beklentinin altında arttı - Bloomberg HT
1728.37 i gördük :)) real hesaba geçiş için gerekli evrakları gönderdim. bugün açılsaydı ilk günden çocuğu koymuştum.
dolar/tl de düştüğü için çok bir fark olmadı tl gramda daha çok yükselmesi gerekiyor ONS'un.
34 oldu uçuyoruzz. dhada artıcak birazdan gibi gözüküyor.. yatırım tavsiyesi değildir :)
1734.95 şükür gördük
profesyönel arkadaşlardan ses seda yok şu anda paraları kırmakla meşgüller herhalde :)))
real hesap aktif olaydı iyiydi :( 92 den alcaktım..
1741.95 yükselmeye devam
Cümleten selamlar
Ne yapmışınız altını böyle kopartmış :) Platin cuma günü %+7,93 artmış fiyatı altına yaklaşmış. nl postta
3424 nl postta söylemişiz zaten kabak gibi belliydi.Sabah işlerini bir halledelim bu haftaki toplantıyı da kritik ederiz inşallah.
İş olayı olmadı bu arada :(
Sen yokken karıstı ortalık:) kısmette yokmus daha yenileri,daha iyileri olur insallah.
Bir sorum olucak Tayfun,
Kasım sonu beklentimiz su degerlerden daha iyi bir seviye yakalıycakmıdır yoksa max seviyeler buralarmıdır ? Daha once bunları konustuk fakat gecenlerde bir yorumundan oyle anladım.Yanlısmı anladım diye ikileme düstüm acıkcası.
günaydın arkadaşlar,
hayırlısı olsun tayfun. daha iyileri olur inşallah
Olsun vardır üstad olmamasında da bi hayır, daha iyileri kısmet olur inş.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Ben Katar'ı pek beğenmedim açıkçası,çalışacağım adamlar da biraz keko hatta kro oldukları için ve Arap görgüsüzlüklerine katlanamayacağım için sabah işe gelir gelmez nazikçe bir mail atıp teşekkür ettim kendilerine.Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.İş arıyorum ama aklınızda olsun :)
Gelelim altına 12 hatta 13 eylüle kadar altın ve EU/USD paritesi yükselişine devam edecektir diye düşünüyorum.Şuan piyasa tamamen açıklanacak QE3ü fiyatlıyor.İstihdam verisi kötü geldi kabul ama seçim öncesi parasal genişleme açıklayacak kadar kötü değildi.Şimdi düşünün Kasımda patronunuz değişme durumu var.Yeni patron adayı ve eski patron inanılmaz rekabet içerisinde.Ve büyük ihtimalle patronluk el değiştirecek.Siz Eylül ayı içerisinde eski patrona jest yapar mıydınız? Düşünün ki yaptınız yeni patron geldiğinde koltuğunuzda oturabilir miydiniz? Ben 12/13 Eylülde yine bir erteleme ama ümit vaad eden açıklamalar bekliyorum.Altına sağlam satışın geleceğini müthiş bir alım fırsatının olacağını düşünüyorum.İnanılmaz volatil günler bizi bekliyor.Alım için beklenmeli, kar satışı için düşünülebilinir diyorum.Benim rekor gelebilir altın uçabilir gibi söylemlerimde hep kasım ayını işaret etmiştim hatırlıyorsanız.Bir yükseliş olacaktı ama şuan ki fiyat gerçekçi değil dikkatli olalım.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
bakip görecegiz artik her zaman bir B planiniz olsun ama:)
elımde bı mıktar altın var ne kadar daha yukselır acaba cok dusus olur mu bozdurup borsaya gıresm var:)
bottom fishing imkanı çok kağıt var.Kaybetme korkunuz yoksa buyrun gelin borsa şahane bu aralar :)