bu işi çözemedim valla ons yükseldi dolar düştü altında.
Printable View
bu işi çözemedim valla ons yükseldi dolar düştü altında.
bir hafta önce üstüne basabasa söyledik doları olan satsın diye nitekim görüyorsunuz doların çakılışını ki bu iyi günleri 1,66 ya kadar gidecek ons tırmanır sakin olun arkadaşlar işsizlik verisi gelecek yarın ABDden.Ons 1700leri yakın zamanda görecektir diye düşünüyorum.Yatırım tavsiyesi değildir.
altınla ilgili böyle olumlu cümlelere ihtiyacımız var..
gram tl çıkmıyor 93 de kaldı
Bernanke'nin Bir Sözüyle Altın Şahlandı
Bernanke’nin dün gerektiği takdirde büyümeye destek verecekleri doğrultusunda ki açıklamarı sonrasında dolar an kaybetmeye başlarken, altın yükselişe geçti.
Spot altının ons fiyatı Singapur'da yüzde 0.3 kadar yükselerek 1,647.82 dolardan işlem gördü. Dün dolar, altı para piriminden oluşan sepet karşısında düşerken altın da yüzde 1 oranında değer yitirmişti.
Fed, dün para politikalarında değişikliğe gitmezken bu yıl için ekonomik görünümü ise yukarı yönlü revize etti. Fed Başkanı Bernanke ek tahvil alım programının hala masada olduğunun altını çizdi. Bu haber akışıyla küresel bazda hise senetlerinde yükseliş görülürken dolar ise kan kaybetti.
Phillip Futures'ta yatırım analisti olan Lynette Tann, Bernanke'nin ABD ekonomisini desteklemeye hazır olduğuna dair söyleminin metali yeniden değerlendirdiğini belirtti.
Comex piyasasında Haziran teslim metal 1,647.10 dolardan işlem gördü.
Bu yılın en iyi performans gösteren değerli metali olan platinin ons fiyatı ufak değişimle 1,556.50 dolar olurken, spot gümüş de 30.73 dolardan işlem gördü. Yılın en kötü performansını kaydeden paladyum ise yüzde 0.3 yükselerek 664.25 dolardan işlem gördü.
Diğer yandan Güney Kore ekonomisinin yılın en hızlı büyümesini kaydetmesiyle MSCI Asya Pasifik Endeksi ikinci günde de yükseldi.
nasıl şahlanmak bu arkadaş bu habercilerin kafasına ediyim ben
5'te ne var ?
saat değişti 15:30 bağlayın kemerleri (işsizlik başvurusu verisi geliyor)
şu anda yavaş yavaş yükseliyor işallah böyle devam eder :)
bağlayın kemerleri diyorum bakın çok net :)
nereye ışınlanıyoruz 100 olurmu :)
veri berbat ötesi geldi beklediğim gibi.20 dakikaya Amerika açılıyor nos açacak noss :)
şu anda 93.5 u geçti
0.9586 dan almıştım oraya kadar gelmesi bile yeter bana :)
abd de issizlik basvuruları beklentılerin üstünde geldı altının yükselmesi icin bir fırsat..
hemen aldım ozaman :D
yorumlar baya bilinçli geldi kimler kuyumcu yazsın bakalım :D
an itibariyle ons 1655
gramtl de bir değişiklik olmuyor