21 misafir ne ya :) Log in olun bakalım pozisyonuz bu kadar mı gizli aşk olsun :)
Printable View
21 misafir ne ya :) Log in olun bakalım pozisyonuz bu kadar mı gizli aşk olsun :)
Mesaideyim kim ne istiyorsa sorabilir arkadaşlar
ilk soru benden gelsin :)
altında nereye kdr bi kar satışı bekliosun hocam yeni alım fırsatı sana göre 3 aşağı 5 yukarı hangi seviyelerdir?
tl olarak ne olur bilmek icin dolar/tlyi de tahmin etmek lazim orasi karisik ons 1580lere gelebilir diye dusunuyorum.Buradan kademeli girilir duruma göre hareket edilir
yani ciddi bir kar satışı gelir diosun hocam 12-13 eylülde qe3 çıkmicak dediğine göre ki mantıklı o tarihten sonramı gelir düşüş baya durgundu çünkü bgn piyasalar
2. olarak alış pozisyonu için kademeli düşünürsek ons bazında kaçtan başlamalıyız 1690? 1670?
edit: aha dağhanda gelmiş fx piyasası tatili bitiro heralde yavaştan :)
günaydın arkadaşlar,
15.30da açıklanacak ticaret dengesi verisi Beklenti -44.0B, Önceki -42.9B. bu şekilde gelirse altında yükselme olur gibime geliyor. yanılıyormuyum
artık bunlar fiyatlanmaz yiğit fiyatlansa da çok sığ olur.Yarın ve perşembe hard core çekerler altına :)
bugün real hesapta siftahımı yapayım diyorum :) değmez mi ? çok mu ufak oynar
26ya al ver gelirse buradan gelsin 33 gibi sat ver ufak birşey alayım diyorsan ama pozisyon taşıma yiğit sakın ilk siftahını iflas ile yapma sonra :)
inşallah olmaz öle bişi :) 3 e kadar pozisyon açmam zaten. verinin gelmesine yakın görüşelim :)
Sen bence yarına kadar hareket etme daha iyi ama sen bilirsin
arkadaşlar bugun yukselme durumu olurmu yoksa satış gelirmi ?
Bugun kapanışa doğrumu altından çıksam yarın sabahı beklesem mi bilemedim ? ama altının düşeceği konusunda hem fikiriz herhalde. :)
Eğer düşecekse bende çıkış yapayım gram yükseltiriz ?
100 fena rakam değil uzun zamandır bu kadar yükselmemişti çıksakmı acaba???
çok sakin bugün. fırtına öncesi sessizlik mi ? :)
selam arkadaslar.
yukarı dogru hareketlenmek ıster gıbı ama bugun we cuma ya kadar ne olur goruslerınız nelerdır.
tesekkurler.
Altından çıkarken dolar veya euro hangisine geçiş mantıklı sizce, QE3 çıkmaması nasıl etkiler dolar ve euroyu ?
1760 ı üst sınır olarak görüyorum kendi adıma. Cumaya kadar görüp geri düşecek gibi. Çünkü geri adım atmadan birden çok yükseldi.