Türkiye saati ile 20;15'de Fed faiz kararını açıklayacak.Hep ters köşe yapıyorlar değişiklik beklenmiyor ama Bernanke çıkıp para basacağız derse altın yarın sabah 103-105 arası olur.Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi görüşümdür.
Printable View
Türkiye saati ile 20;15'de Fed faiz kararını açıklayacak.Hep ters köşe yapıyorlar değişiklik beklenmiyor ama Bernanke çıkıp para basacağız derse altın yarın sabah 103-105 arası olur.Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi görüşümdür.
Şuan altın almalımı almamalımı.. yuklu bı alım yapma planı var? yarın eğer 100 ustune çıkıcaksa suan alayım ben :D
Garantibankasından alıcam birazdan. zaten 3-5-10ay içinde bozulmayacak..
33gunde tl olarak faize koysam 250tl kazanıcakmışım.. altın koymak mantıklı gıbı..
insallah kimse buradaki yorumlara bakip altin alip satmiyordur
vay arkadaş ağzımıza bal çaldılar bi kaşık 5-6 ay önce bi heveslendi herkes hurrraa ev araba satıp altın alan arkadaşlarım var...o sürelerdeki rakamlar bir daha hayal oldu..
şimdi beklede yok çinde düğün sezonu açılacakmışta altın yükselicekmiş falan filan bi sürü terane...
bu altın olayı bu sıralar cok sakat ne olcağı hiç belli olmuyor umarım alanlar kazanır
kısa vadede çakallık yapmaya gelmez bu altın işi. aldığın altını unutup gideceksin bence. ama typh10'un dediği gibi kısa vadede veriler faydalı olabilir.
aynen bu dusunceyle 200 gr aldım 1 sene olcak ya.kenarda yada faızde durmasın dıye bole bısey yaptım.artık ıyce yapmaz olaydım dıyorum.yılbasına dogru daglara taslara dedıler yılbasında dedıler yılbasından sora dedıler sımdıde yaza dogru denıyor..para lazım oluyo yada araba alcam bozduramıyorum oyle yatıyo.ana parayı kurtardıgım anda patlatcam kar dusunmeden.bence yuklu alıcam dıyen arkadaslar 3-5 ay degıl bayaa bı unutsunlar o parayı.ne zaman ne olacagı bellı olmuyor.para basılması acıklaması beklenıyor sımdı yukselmesı ıcın bırde savaş cıkması.tabi savas cıkmasını beklemek hak degıl altının yukselmesı ıcın ama para basma mevzu buyuk olcude ınıs yada cıkısı bellı edıcek.
Bu iş benim mesleğim,az da olsa sitede tanıyan arkadaşlar vardır.Piyasa kazanç elde edilebilenecek pozisyona geldiğinde kendi görüşümü söylüyorum ve en sonunda hep yatırım tavsiyesi olmadığını belirtiyorum.Bunu Elliot Dalgası tekniği ile(Dow Jones'da alım satım yapan dealerların kullandığı tekniktir) teknik analizini yapıp keskin hareket öncesi söylemeye çalışıyorum hep.Yatırım yapacak arkadaşlar zaten buradan birşeyler okuyup hareket etmiyorlardır heralde ki yapmasınlar.İMKB100 endeksi ile ilgili de yorum yazarım şu kağıt alınır bunu tutmak lazım diye ama borsa yatırımı olan arkadaşların danışmanı vardır zaten diye gerek duymuyorum.Uzun lafın kısası tek bir kişiye faydam olması bile beni fazlasıyla mutlu eder.Herkese bol kazançlar dilerim.
Ons 1685'e çekildi,dolar uçuşa geçti.Altına çakıyorlar piyasa deyimiyle.15;30 çok önemli Amerika açılınca herşey daha netleşicektir diye düşünüyorum
95lerden alıp 100lerde satarak enaz 10.000 kazanmışızdır altından son 1 sene içinde.. burdaki yorumların da faydasını gördük :) en son 100ü gördüğünde satsaydık yine 1500kar olcaktı nefsimize yenik düştük satmadık bu akşam bakalım nolucak beklemedeyiz..
valalha 1ay önce bozdurmak zorunda kaldık altını.. bozmayaydık hala zamanında aldığımızın kar'ı yıyor olucaktık :D şimdi yine aynı plan proje var çok çok gayrimenkul işi olmadıkca bozulmaz 10sene bile durabilir o yuzden altını aldırdım bugun :D
düşündüğüm gibi amerika alış ile açıldı,pozisyon alanlara hayırlı olsun.