Evde olamayacagim icin take profiti 1660a koymustum 1671lero gormusuz şaka gibi vallahi :D
Printable View
Evde olamayacagim icin take profiti 1660a koymustum 1671lero gormusuz şaka gibi vallahi :D
Bu sorunuza yarın sabah çok daha doğru cevap verebilirim.Asya daha doğrusu Çin nasıl fiyatlayacak onu görmek lazım.Sabah 96 ve üstünü sat rakamım olarak belirtmiştim ama dediğim gibi Amerikadan öyle bir işsizlik maaşı başvurusu verisi geldi ki hesap kitap tamamen değişti.Sadece eğer çok küçükte olsa zarardaysanız asla ve asla satmayın şuan bence.Vix endexi çok önemli bir endekstir.Amerikanın borçlarına yöneliktir.Buraya yazılamayacak kadar uzun bir datası vardır.Netten biraz araştırın şuan nerede bir de altının 108 olduğu dönemde kaçmış karşılaştırın.Doğru yolu gösterecektir.Her yorumum benim kişisel görüşümdür asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
1673 önemli bir dirençti kırdı az evvel.1700 onsu geçmemesi için şuan teknik olarak hiçbir engel yok bence.
1.676,870 şuan.
bu günki beklentiler nedir arkadaşlar?
typh10 söz sende ?? :)
bizim brokırlar bugün çok yoğun sanırım :D
dağhan varmı veriler kardeşim :)
Öncelikle herkese iyi günler :) Yarın 2 tane vizem olduğu için bugün çok ilgilenemedim ama dün ki sert çıkışlardan sonra gevşeme aşamasına girmişiz.11:30da ingiltere'den gelen 4 veri varmış hepside gbpyi olumsuz etkileyecek maalesef onuda kaçırmışım :)
15:30da 4,16:55te 1 veri gelecek Amerika'dan bence bunları beklemek gerekir.
Dün 1679ları gördükten sonra 1681-1682deki direnci kıramadı bana göre bu direnci kırabilirsek üstünde kaldığımız takdirde 1697ye dayanır 1700 kapısını açarız gibi geliyor :) Şu anki tabloda 1668 pivot noktasına yaklaşıp tekrar 1671 seviyelerine geldik.Ben yine yükseliş trendinde olduğumuzu düşünüyorum.
Son olarak freedom:15 dakkalık grafiklerde satış,30-60-240 dakikalık grafiklerde alış gösteriyor.Parabolic ise 15-30-60 dakikalık grafiklerde satış 240ta ise alış gösteriyor.Temkinli olmak lazım ***** cuma piyasa kararsızlığı da var :) Tavsiye değildir,herkese bol kazançlar :)
thype10 ve dağhan; Ben teknikçiyim. Ama şu fed, merkez bankaları, haber ve konuşmaları bilmek lazım, bu konuda gelişmeleri bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu arada; Bu hafta 1670 üstü kapatırsa bekletim yukarı.
http://b1204.hizliresim.com/w/f/4d952.gif
Senin grafiklerin işime çok yarıyor abi zaten çok teşekkür ederim :)
Bernanke'in konuşmasından haberim yok dediğim gibi bugün çok takip edebilecekmişim gibi gözükmüyor ama 15:30 sularında amerikadan beklenen verilerde beklenti USD/CADda yükseliş EUR/USDde düşüş ve genel olarak USD'nin yükselişi kanısında ama bunlar tamamen beklenti tabi, oranlar tam ters gelip paritelerde tam ters hareketlerde gerçekleşebilir;beklentiler gerçekleşirse altında nasıl bir grafik olur kestiremiyorum.Beklentiler kesinlikle net değildir,yatırım tavsiyesi hiç değildir :)
Ehehe, teşekkürler Dağhan. Fed başkanın konuşmaları ve Merkez Bankalarının faiz değişimleri vb ile ilgileniyorum özellikle.
Bu arada geçen ay benim de katıldığım XTB yatırımın bir forex yarışması olmuştu. Büyük ödül ise mercedes slk idi. Kazanan arkadaşa helal olsun diyorum. Sonucu ile ilgili haber;
XTB Sanal Forex'in birincisi ADANA'dan katıldığı.XTB Sanal Forex Yarışmasında altına yatırım yaptı ve büyük ödül Mercedes SLK Roadster'ın sahibi oldu.Anahtarım XTB Grubu adma.grubun Türkiye ofisinden sorumlu Genel Müdürü Savaş Divanlıoğlu'ndan.sağda.alan ve mesleği de kuyumculuk olan Serkan Ant." En iyi bildiğim yatırım aracını kullandım ve Fed Başkanı'nın açıklamalarım takip ederek rakiplerimi solladım.dedi .
ons 1.671 de baya bi kaldı yeni 1.672 yükseldi.Bakalım saat 16:00'dan sonra neler olucak.
Bu arada bu partiye be de davetiydim ama izmirdeyim *****..
XTB Sanal Forex Yarışması, Kanal 7'de yayınlanan "Yaşayan Ekonomi" programında - 28.03.2012 - YouTube
Bu XTB spk denetimli sanırım değil mi abi?Yarın onların seminerleri var bende katılmayı düşünüyorum yararlı olacağına inanıyorum valla :) Şu sanal yarışmaya da girmek lazım adam haklı FED başkanını dinleyen kasayı doldurur :D
Tam olarak bilmiyorum Dağhan ama muhtemeln öyledir. Neden dersen, denetimsiz olanların hepsi apar topar kapattılar. İnternet sitelerini bile. Bunlar bu kadar yarışma reklam yaptıklarına göre denetimlidirler. Benim hesabım eski olduğu için etkilenmiyorum bu son gelişmelerden :)
PS: Seminere gidersen sorar mısın bir yarışma daha yapacaklar mıymış diye? Ödül de 2012 GTR olursu süper olur, bizim forumun en az yarısı katılır de :)))))