................
ben halde sebzecıyım cok kafam basmaz onun ıcın kusura bakma...
Kafanmı guzel sneın az once yorumunu okuyunca guldum gectım sacma sapan yazına bıde benden alıntı yapmıssın edıtleyıp oyle ınternetten yazılar bulup copy paste ıle olmuyor bu işler necısın cok merak ettım neyle ugrasıyorsun..
Ben kuyumcuyum hem kapalıcarsıda hem kuyumcuknette ımalathane ve satısımız var hergun rafınerıden parçaçılardan dunyaca alışbverısımız oluyor bır suru seyın farkındayken bıle bole boru boru yazmıyoruzda sen neyı nerdne bılıp yazıyosun acaba???
abı dun aradığında cumartesı dedığın ıcın hıc bırsey demeıdm ben sahsen donmek ıcın cumartesıyı beklıyorum aklımdan gecenler su an oluyor gıbı o yuzden ben cumartesıyı beklıyceğım ıcın sanada cumartesı bağlamamızın daha ıyı olcagını dusunup bısey dmedım bence cumartesı daha dusmus olur ama tabı bu bence belkıde 120 olur kısmet![]()
Pekı madem okumayı bu kadar sevıyorsun konuyu neden okuadınbak eskı mesajlarıma ne yazmısım benım sermayem altın olmasına ragmen arabamı daha yenı sattım ve bu parayı su an ıcın altına donmedığımı yazdım dusuceğını tahmın edıyordum altıan donmeyıp kaybetmedığım ıcın asmalrda uzum yazdım..
Yınede hıc bır zaman ukala olarak hıc bır sey kazanamayacagının aklının bır yerıne yazmalısınneyse sana basarılar
![]()
peki bu ters, tepki ve sert yazışmalar niye arkadaşım burası sohpet yeride sen neden böyle yazıyosun yok nebiçim forumsunuz yok çocukmusunuz diye ben onu anlamadım konu ile bilgin varsa yardımcı olursun açıklama yaparsın eğer yoksa da okur geçersin veya okumazsın kimseyi küçümsene gerek yok burada değilmi ama ne mezunu olursanda ol umarım dahada iyi yerlerde olursun ama bence böyle agrasif yazışmalara gerek yok![]()
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Neyse arkadaşlar konuyu kapatalım, hiç bir şey olmamış gibi yapalım. Huzur, sakinlik. Ben spora iniyorum kafam dağılsın biraz![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)