napalım beyler alım satım ne önerirsiniz?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
(önceki sayfalarda yapılan yorumları yeni okudum kusura bakmayın,valla bu topic trader ın yanında durur butun gun)
editted
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
herkes sotede bekliyor alışlar cılız ,hep alım yönlü.Sabah söylediğim gibi 1590-1635 arası almak-satmak bence gereksiz.
Bunu yeni görüyoru abi.Biraz geç oluyor kusura bakmayın.
1) Asla ve asla hesap işletim ücreti yok
2)Asla ve asla havale/eft ücreti yok
3)Asla ve asla hesabı açtı bu müşteri,bize hamile deyip ek ürün satmaya çalışmıyorlar
4)Gram altın aldınız diyelim online bankacılık sisteminden anında şubenize gidip altını fiziki olarak teslim alabiliyorsunuz(Bu hiçbir bankada yok)
5)Alım-satım farkı konvensiyonel bankalara göre daha düşük
6)Altına altın hesabı ile hesapta duran altına aylık/3 aylık/6 aylık/yıllık olmak üzere farklı vadelerde hesabınızdaki altının üstüne vade sonu üzerine altın ekleniyor
7)Siz isteseniz dahi kredi kartı vermiyor(bu benim için en önemlisi,telefonla arayıp beni bile neredeyse kandıracak tele marketingci çalışanları yok)
bankalar her yolu deniyo bakalım
yarın nasıl başlıcaz bakalım
Dr.Ecu AntaLya
babamda kuveyt kullanıyo. garantiyi kapatıp bende geçicem sanırım altın için kuveyte
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yükselişle başladık devamı gelirmi sizce?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Arkadaşlar yanılmıyorsam su anda g20 zirvesi var.Sabah mailime gelen bir mesajı paylaşayım,çapraz kurlarda işlem yapacak arkadaşlar için anektod olsun
"Yunanistan'da Yeni Demokrasi Partisi'nin lideri Antonis Samaras'ın, Yunanistan'ın muhalefetine rağmen kemer sıkma programını gevşetmeyi vaad etmesinin ardından ülkedeki kurtarma paketi yanlısı muhafazakar partiler koalisyon hükümeti kurmaya hazırlanıyor."
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
evet arkadaşlar birazdan abd açılacak bakalım değerler ne yönde olucak![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)