yücel hocam bana boş bir mesaj atar mısın ben alıntı ya da tekden mesaj atamıyorum.Şirketin interneti olduğundan hata veriyor.Pm yani.
yücel hocam bana boş bir mesaj atar mısın ben alıntı ya da tekden mesaj atamıyorum.Şirketin interneti olduğundan hata veriyor.Pm yani.
altıncılar paslaşa durun da $$DOLAR$$ ne olacak ya düşer mi? alak mı?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ben de sana gönderdim hocam.Dolara al 1,77 demiştik geçen hafta ki geldi oraya.Bence burası yüksek ya da en azından ben buradan almam.
benim arabaya gelen takasa bakar mısınız ya tam kafamda ki meslek de ortak aranıyor ;
haruninal 07-08-2012 17:20
aracınızı otobus durağına sıfır tekel bayıısıne takas duşunurmusunuz kırası 450dır aylık kazancı 2500 ile4500 arasıdır NOT bu kazan100de 100 kesındır yerim gultepede dır kağıthaneye bağlı saygılar 0507 250 6742
Bu ilanin aynisi gecen carsamba bana geldi!!
Yuh artik,millet aleni ise cikmis... Dikkatli olmak gerek...
1,7740 lardan guclu tepki geldi. Borsadaki kar satislarida dovize yoneldi. Bu pariteden biraz dolara gectim euro dan.
Siz 1,77 nin altini yada 1,2470 uzeri pariteyi bekliyormusumuz?
Haftalık grafiklerde daralan üçgen formasyonuna bakarsak o tepkinin 1.77900lerden gelmesi gerekiyordu ama 1.7740lara kadar indi buradan aşağısı 1.77569 desteğinin altında günlük kapanış yapamadığını varsayarsak zor gibi duruyor,bugün yaparsa iş değişir tabi.
eurusd içinse abi 2470 uzun vadeli trend kırılma seviyelerinde buranın üstünde kapanış gelirse yukarı sert hamleler gelebilir ama ben olmayacağını umuyorum
Yatırım tavsiyesi değildir.
psn: DAGHAN26
Benimde tahminim o yonde ve euro portfoyun %70 ini dolara dondum,22 lerden tekrar euroya donecegim(aciklamalar ve canli duruma gore)
1,77 nin alti TL'den dolara donulurmu yoksa 75 mi beklenmeli?
Borsaya yorum yapanin elini operim,artik bilgi-tecrube degersiz oldu...
gecen hafta sali günü konustuk USD asagi geliyor hedef 1,77 dedik herkes 1.83 icin pozisyon almisti.Niye geri geldi peki?Ya da Eur/Usd neden aldi basini gitti?Temel sebep ayni Draghi'nin LTRO3 kozu herkes agzinin suyu akar vaziyette hareketi bekliyor.Gelir mi? Geldi sayalim piyasa gelen aciklamalara paralel fiyatlamaya basladi bile.Benim görusum 1,28lerin eli kulaginda.
Almanya-italya-Fransa hic farketmiyor.Veri nereden gelirse gelsin ya kötü ya berbat ya igrenc.Dolar normalde su datalar ile 1,83leri gecmeliydi ama gitmiyor gidemiyor.Sebep yine Draghi.Eurozone yunanistan italya ya da ispanya iflaslari ile batmaz.Para dergisinde Eur/Usd 1.18 olursa eurozone dagilir temali bir makale yazdim.Yayinlanir diye dusunuyorum ilgilenenler Eylül sayisinda okuyabilir.
1.28 e yukselmesi icin sok etkisi yataticak aciklama degil hamle gelmeli diye dusunuyorum?
Ancak dolarin iceride 1,83 lerden 1,77 lete inmesi,buaralar cok sig olan doviz piyasasindan kaynaklaniyor.
Sadece 300.000.000 dolar bozuldu ve 1,80 lerden kut diye 78 lere indi! Malesef yerliler izliyor buara ve disaridan gelenler iyice at kosturuyor. Borsadaki yabanci payi 1 gunde %2 ye kadar artti ayni gun!
Yani parite hareketi degildi hepsi.
Ben paritenin 1,2560 lardan yine donucegini dusunuyorum(max seviye)
İceriye dolar girip,endeksi 69 lara tasirlarsa,1,75 ler gorulucek ve sepet cok deger kaybedicek malesef...
Tabi burada cadi kazanina biri iksir atmazsa![]()
Artik neye nasil yorum yapip,pozisyon alicagini sasiriyor insan...
1,2430 parite hedefimdi ve tuttu ancak soru isaretleri midemi kaldiriyor artik...
Konuyu takipteyim ancak kafam karıştı sonuc olarak 25bin tl gibi bir parayı neye yatırmak kârlı olur![]()
sahurda da güncelizoraya EUR/USD 1.28 yazmisim yazim hatasidir 1.25 olacak arkadaslar.Kuru bu kadar geriye getiren etkenin 300 milyonluk islemin olma ihtimali bana biraz düsük geldi.Neden derseniz en dandik araci kurum bile 20 milyon montanli isleme giriyor tek kalemde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)