User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
86 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Giuletta

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mito tam kız arabası kanka isabet olmuş Sende pek sırıtmazsın heralde
    pardon?................
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon?................
    Güzel araba işte bayan arabası hem sendede sırıtcağını düşünmüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak yanlış anlaşılma olmuş bakalım tamam dersek yarın fatura kesiliyor aksilik çıkmazsada bayramdan sonra alıyorum..
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Mert- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 307xsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu 1 den 2 ye çekme mevzusunu müsait bi zamanda deniyelim ?
    sende yapmıyormu yoksa deneriz tabiki

Mito hayırlı olsun kazasız belasız şimdiden.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak yanlış anlaşılma olmuş bakalım tamam dersek yarın fatura kesiliyor aksilik çıkmazsada bayramdan sonra alıyorum..
    Hayirlisi arda gule gule kullan simdiden
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arda zamanında açtığın o kadar konunun sonunun alfaya bağlanacağını tahmin etmemiştim.Hayırlı olsun güle güle kullan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda zamanında açtığın o kadar konunun sonunun alfaya bağlanacağını tahmin etmemiştim.Hayırlı olsun güle güle kullan
    Polo GTI vardı kafamda, neyseki bu benım kendı arabam olmicak ben seneye alıcam. bir ayın 15 günü bende 15 günü ablamda öyle kullanıcaz sımdılık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda tecrübem ya da ilk ağızdan duyumum yok. Ancak işçiliğinin kalitesi defalarca kanıtlanmış bir yerde döşeme yaptırıldıktan sonra aracın hakkariye ayak basması zor bir opsiyon olmasa gerek... Misal, İstanbulda gemiden indikten sonra çekici ile istanbul içindeki dükkana gider, deri döşeme gerçekleştirilir, daha sonra normal şartlarda hakkariye nasıl gidiyorsa gene aynı şekilde gider. BMW'de deri döşeme fiyat farkı epey yüksek olsa gerek, 200 liralık çekici masrafı kârdan zarar ettirir. Yani başta da belirttiğim gibi bu şahit olduğum bir senaryo değil, lâkin imkansız bir senaryo da değil..

0 yani boyasız olarak aldığımız araçların tavanının, sağının, solunun boyandığı bir ülkedeyiz.. Şaşmamak lazım böyle şeylere..

Mutluhan Honda'da vakti zamanında fahiş fiyatlarla xenon eklentisi ( Vtec 2 için merceksiz fara ) mevcuttu. Xenonlara baktığımızda kutusunun üzerindeki marka bildiğimiz piyasa malıydı

Far ve ampül ayrımını yapalım, bahsettiğim gibi benim kastım far değil. Xenon...
    ama bu araçlardaki olay hondalardaki gibi değil maalesef.farları ya mercekli alırsın yada halojen merceksiz alırsın.sadece farı alayım içindeki kiti dursun veya hondalardaki gibi halojen reflektöre servis xenon takmaz.yeni hondalar için piyasa malı d2r 4300 -5000k bi kit alırsın daha ucuza getirirsin fakat lükse kaçan araçlarda bu olmaz.sciroccoda 500-600 euroya xenon alabiliyoken dısarıdan bunu tedarik etsen kesinlikle daha pahalı olur mesela.farıydı kodlamasıydı kitiydi.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Mitoda bir panda hayirli olsn kardesim

Ama volvoyu surdugun gibi mitoyuda surersen dagilir o araba,tumseklerse gaz kes

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arda hayırlı olsun şimdiden kırmızımı
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bugun beyaz çift egsozlu bi gıuletta gördüm biri en sağda biri en solda bunun motor gücü nedir ?

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bugun beyaz çift egsozlu bi gıuletta gördüm biri en sağda biri en solda bunun motor gücü nedir ?
    Difizörün fiyatı 1000 tl Tuncer Abi Beyaz ise 1.4 Multiair yada 1.6 jtd-m2 dir

Ekurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun arkadaşım, otomatik adına birşey diyemeyeceğim, ama keyifli bir araç mito, dinamik sürüş modunda farkı kısmen hissedersin.

Bu arada ben aracımı xenon farsız aldım, ama orjinali mercekli olduğundan elif tuningten aldığım ztech xenonları kullanıyorum yaklaşık 3-4 haftadır herhangi bir problem yaşamadım, arıza ışığı yakmadı.

Mitonun da difüzörleri var bu arada ancak shop.alfisti.net üzerinden satılıyor. Kargosu ve gümrüğüyle beraber yaklaşık 750-800TL ye mal oluyor. Boyatacaksan montajıyla birlikte ustasından ustasına göre değişse de 100-200TL arası bir masraf daha çıkabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mitoda bir panda hayirli olsn kardesim

Ama volvoyu surdugun gibi mitoyuda surersen dagilir o araba,tumseklerse gaz kes
    hahha volvoyu mumkun oldugunca kullanmıyorum, suzuki jip var onu öyle kullandığım için alışkanlık oldu

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arda hayırlı olsun şimdiden kırmızımı
    yok, sedefli beyaz gibi birşey. daha kesin birşey yok, yani büyük ihtimalle alınacak gibi duruyor, bakalım artık

Alıntı Ekurtoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun arkadaşım, otomatik adına birşey diyemeyeceğim, ama keyifli bir araç mito, dinamik sürüş modunda farkı kısmen hissedersin.

Bu arada ben aracımı xenon farsız aldım, ama orjinali mercekli olduğundan elif tuningten aldığım ztech xenonları kullanıyorum yaklaşık 3-4 haftadır herhangi bir problem yaşamadım, arıza ışığı yakmadı.

Mitonun da difüzörleri var bu arada ancak shop.alfisti.net üzerinden satılıyor. Kargosu ve gümrüğüyle beraber yaklaşık 750-800TL ye mal oluyor. Boyatacaksan montajıyla birlikte ustasından ustasına göre değişse de 100-200TL arası bir masraf daha çıkabilir.
    bugün test sürüşüne çıktım, dinamic ve normal kullanım modu arasında dağlar kadar fark var. tip itibari ilede hoşuma gitti benim, içime siniyor. difüzor kısmına gelirsek- kendim yaptırırım belki

sormak istediğim bir soru var, katalogda coilover var kendinden araçta diyor. bir bilginiz var mı acaba?

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ıtırafta bulunuyum sıze sıfır combo almıstık 2009 model dukkanda yatıyodu ne kazası nede boyası vardı dedık bosuna yatmasın satalım paraya cevırelım kız gıbı araba ya 45.000 km deydı goturduk galerıye araba tavan dahıl boyalı cıktı .arkadasıma passat aldık 2011 model normal degerınden 5 mılyar asagı vermısler supelendık kabut ve sol camurluk degısmıs boyanmıs cıktı sıfır arabada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MiTo'da karar kılınmış.Hayırlı olsun.

Giulietta'larda mercekli far ve ledli gündüz lambası standart zaten.Fakat xenon opsiyonu eklendiğinde o mercek;standart sarı ampul taktıkları mercekten olmuyor.Bi-xenon'lu olduğu için merceği de farklı.Dolayısıyla sonradan takılan xenonla özellikle aydınlatma olarak ciddi anlamda fark var.

He xenonsuz model alınıp;üzerine H7 6000K'lık xenon da takılabilir o ayrı bir konu.

Ama sıfır araç alırken o opsiyonu da öder bi-xenon keyfini yaşardım ben olsam.

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz bayiden aracınızı alırken opsiyon seçimi sırasında xenon/deri döşeme seçtiyseniz bayi zaten aracı fabrikaya o şekilde sipariş verir. servisin gidipte araca aksesuar kısmında sattıkları xenondan takma veya gidipte deri kaplatma imkanı yoktur.

eğer sizden xenonlu sipariş alıpta fabrikaya siparişi xenonsuz şekilde iletir de araç geldiğinde ben xenonunu takarım bunun derse, aracı alan kişinin başına talih kuşu konmuştur. o bayi cebine kalacak bin liranın hesabını yaparken şimdi açılacak dava ile milyon lirasını kaybedecektir.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sormak istediğim bir soru var, katalogda coilover var kendinden araçta diyor. bir bilginiz var mı acaba?
    sürüş modlarından dolayı coil var yazmıs olabilrler sertlesip yumusuyor ya
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MiTo'da karar kılınmış.Hayırlı olsun.

Giulietta'larda mercekli far ve ledli gündüz lambası standart zaten.Fakat xenon opsiyonu eklendiğinde o mercek;standart sarı ampul taktıkları mercekten olmuyor.Bi-xenon'lu olduğu için merceği de farklı.Dolayısıyla sonradan takılan xenonla özellikle aydınlatma olarak ciddi anlamda fark var.

He xenonsuz model alınıp;üzerine H7 6000K'lık xenon da takılabilir o ayrı bir konu.

Ama sıfır araç alırken o opsiyonu da öder bi-xenon keyfini yaşardım ben olsam.
    Aracımız 0 ama biri önceden arabayı sipariş etmiş, almaktan vazgeçmiş. BU araç o araç. O yüzden arabada eksik olarak sis farı, cam tavanı ve bi xenonu yok. Tek eksikleri bu. Bide 170 lik versiyonu değil ve jantı .oktan azıcık

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürüş modlarından dolayı coil var yazmıs olabilrler sertlesip yumusuyor ya
    mantıklı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)