User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
264 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Rx8

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica cem erkek araci oldugunu bn dgil jeremy clarkson diyo kanka
    O jeremy clarkson da sürdüğü en iyi araçlardan birinin rx8 olduğunu söylüyor. Bir izlesen keşke...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coderz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu rx8 i neden bu kadar namus gibi görüp savunuyorsunuz?

başarısız bi araba yağ yakıyor dünyanın en pahalı benzinini satan ülkede utoptik derecede benzin yakan bi araba ve bi o kadarda gitmeyen bir araba daha neyin davasındasınız kabullenin başarısız bi araba..

ayrıca msj yükseltme gibi bi amac ım yok yönetim msj sayımı sıfırlayabilir nede olsa msj atınca ne rütbe alıyoruz nede madalya gerek yok böle işlere
    Lütfen biraz bilgi sahibi olalım yorum yapmadan önce

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica cem erkek araci oldugunu bn dgil jeremy clarkson diyo kanka
    Ona bakarsan 1M testinde bu araca kadar beni en cok etkileyen mk2 gti diyordu simdi napalim 1M alamiyorsak mini satip mk2 gti mi alalim

Yani jeremy falan isin eglence boyutunda tabi o erkek arabasi diebilir ama s2k konfor itibari ile gunluk kullanicak arac deil rx kullanilir ama gp ile cooper s arasinda bile fark var bn gunluk kullanamiorum die cooper s e dondum mesela
    Team PAŞAOĞLU

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MTZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde polemiklere tartışmalara girmeyi hic sevmem ama duzeltmek istedigim 2 nokta var

Top Gear Track lap records - FastestLaps.com

Polemik olsun diye söylemedim bende, mazda'ya rx8i körü körüne savunan bir kaç insan ( bu forumla alakalı bi durum değil yanlış anlaşılmasın) yüzünden düşman oldum rx'e. Tek pist verisi yerine başka pist verileri vereyim ben ikisinin de kuruda test edilidiği pist verileri

Honda S2000 Type S vs Mazda RX-8 R3 - FastestLaps.com
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polemik olsun diye söylemedim bende, mazda'ya rx8i körü körüne savunan bir kaç insan ( bu forumla alakalı bi durum değil yanlış anlaşılmasın) yüzünden düşman oldum rx'e. Tek pist verisi yerine başka pist verileri vereyim ben ikisinin de kuruda test edilidiği pist verileri

Pistten piste fark eder tabiiki düzlükleri uzun olan pistte fark açılacaktır ama top gear pistinde kuruda 350z ve m3 le aynı süreyi yapmış olması sizce de takdir edilmesi gereken birşey değil mi beygir gücüne göre?

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bende ikisi arasında tercih yapcak olsm bende s2k tercih ederim ama ikisinide almayı düşünmüorum
    Team PAŞAOĞLU

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde benim eniştemde vardı büyükbaş hayvanla takas etti rx8 i karlı çıktı kurban için hemen hemen hepsini saattı kar a geçti .

anektod olarak belirtmek istedim sevgiler.

başarısız bi araba yağ yakıyor dünyanın en pahalı benzinini satan ülkede utoptik derecede benzin yakan bi araba ve bi o kadarda gitmeyen bir araba daha neyin davasındasınız kabullenin başarısız bi araba..

ayrıca msj yükseltme gibi bi amac ım yok yönetim msj sayımı sıfırlayabilir nede olsa msj atınca ne rütbe alıyoruz nede madalya gerek yok böle işlere
    Bu konuda tartışan herkesi 1e 1 tanırım Aren i Berk i Alper abiyi Drahte yi hepsi arabadan iyi anlayan belli birikimlere ulasmıs mantıklıca görüşlerini belirten insanlar da şu yorumlar direk tartışmanın seviyesini yerle bir eden cahilce yorumlar. Sen motorların çalışma mantığını bi öğren büyükbaşlardan kopup ondan sonra yazı yaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Düzlüğü uzun pistlerde s2000inin üstünlüğü olacağı aşikar, keza burda tartışan coğu kişi beni tanır görüşlerimide bilir, ben hiç bir şeyi körü körüne savunmam polemiğe girmektende kacınırım, hatta eleştiriye gelince ilk ben başlarım benim o verileri paylaşma nedenim bazen durumların farklı olabildini göstermekti. Keşke herkes sizler gibi kaynak gösterip bazı seyleri savunsa ama bazı insanlar körü körüne sallayabiliyor.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi genel olarak okumadım ama rx-8 e başarısız diyen arkadaşlar gördüm bi zahmet best engine of the year ödülü dahil aldıgı ödüllere bir baksınlar ve adı sayılır kurumların testlerini okusunlar.S2000 performans konusunda 1 adım önde.Devirli motoru , kasa hafifliği , başarılı şansımanı düz yol performansında rx-8 den önde ( R3 kasa hakkında cok bilgim yok uzun zamandır arastırmadım) ama yol tutuşdan , konfora , malzeme kalitesine rx-8 s2000 den çok önde.Bir arabanın "iyi araba" olabilmesi için birçok kritere bakmak gerekir.Bu konudaki bütün testlere bakarsanız rx-8 herzaman s2000 i geride bırakmıştır.Ama sizin için performans baslı basına bir arabayı mukemmel yapıyorsa o sizin bileceginiz iş kimse sizin düşüncenize karışamaz o sizin tercihiniz olur ama cıkıpda su araba bu arabadan hızlı o yüzden daha iyi bir araba diyemessiniz.Motortrendin güzel bir testi var bakmanızı tavsiye ederim.

Compact Sport Coupe Comparison - Honda S2000, Mazda RX-8 & Nissan 350Z - Motor Trend

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşında asker arkadaşın yok haddini bil cümlelerine dikkat et senin babanın yaşı kadar benim araba değiştirmişliğim var

ben hayvancılıkla bu günlere geldim allahıma binlerce şükür olsun

neyse tartısmak benim prensiblerim arasında yok

ugraşamam neyse hepinize hayırlı işler...
    Ozaman sende haddini bileceksin. Araba değiştirmekle araba experi olunmuyo bende bizim garajı dökim buraya uzayıp gitsin ozaman. Sen konuya nası bi laubalilik ile yaklastıysan bende oyle yaklastım. Konuyuda saga sola cekme hayvancılıga bi laf etmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karşında asker arkadaşın yok haddini bil cümlelerine dikkat et senin babanın yaşı kadar benim araba değiştirmişliğim var

iyi de güzel kardeşim arkadas sana kac tane araba değiştirdin dememiş ki.

biraz araştır bilgi sahibi ol demiş.

hala yanlış anlamaya devam ediyorsun!

konuya gelirsek rx8 ve s2k tamamen zevk ve tercih meselesi,birbirine üstünlükleri elbet olcaktır.o yüzden birbirinizin tercihlerinize saygınız olsun.

alcak olsam bende rx8 alırdım
    OEM+

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yağ yakıyor derken?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araba değiştirmişsin ama bilgi sahibi olamamışsın araçlar hakkında. Rx8 e yağ yakıyor demeden önce motorların çalışma prensiplerini öğrenmelisin.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kusura bakmada yağ yakıyor başarısız demişsinde bence sen bi bu kadar daha araç değiştir Hatta daha kolayı var google ı açıp "How a Rotary Works" yazarsan daha ucuz bir yol olur

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada hiç s2000 kullanan bayana denk gelmedim(illaki vardır) geçenlerde e5 de bitane bordo rx8 vardı uzun süre peşpeşe gittik (yarış v.s. yok tutundum falan sanmayın trafikde peşpeşe) sonradan farkettim bayan kullanıyordu plakasıda da bi bayan ismi gibiydi,cok cok yakısmıstı. rx8 gibi bi aracı bayan kullanması benim için enteresandı güzel bi seçim yapmş

birde,pistte izleyemedğimiz 3 araç vardı bitaensi rx di pişmanız video v.s. göremedim eğer varsa atarmısınz link

ve coderze laf yok...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada hiç s2000 kullanan bayana denk gelmedim(illaki vardır) geçenlerde e5 de bitane bordo rx8 vardı uzun süre peşpeşe gittik (yarış v.s. yok tutundum falan sanmayın trafikde peşpeşe) sonradan farkettim bayan kullanıyordu plakasıda da bi bayan ismi gibiydi,cok cok yakısmıstı. rx8 gibi bi aracı bayan kullanması benim için enteresandı güzel bi seçim yapmş

birde,pistte izleyemedğimiz 3 araç vardı bitaensi rx di pişmanız video v.s. göremedim eğer varsa atarmısınz link

ve coderze laf yok...

http://www.techturkey.com/forum/vide...-arac-ici.html
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ve coderze laf yok...
    Plakası -edit- olabilirmi, bu arada Pist Günleri Serisi (23.10.2011) Körfez Pisti - Mazda RX8 & FN2 CTR - YouTube

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuraya baştan beri yazanların yarısından fazlası hayatında rx8'i sadece yolda görmüş, şimdi 5 tane google sayfası açmış rx8 zımbırtılarına bakıp yazıyor...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka öyleydi yazmak istememiştim izledim bu videoyu ve içten olanu bayağa iyimiiş. ctr FN2 yazılms ama jap01 sanrım 2nizide izleyememiştim o ara neredeysek

şafak başkana katılıyorum
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)