Bişey sorucam hepsiburadadan aldığım telefon kayıtsız çıktı(s3) neyse Forumdan bir abim araya girdide bi şekil yaptılar kaydetmişler ama ben yolladığımda kayıtsız vs sinek küçüktür mide bulandırır.Ben iade etmek istedim.Adamlar sorunu yok diye geri yollamış..Benim tek korkum bu kayıtın çakma olması.Forumda bir ara olmuştu hatırlarsınız.İlk 2-3 ay kayıtlı gözükür sonra kayıtsıza düşer hesabı.
Ben yolladım adamlar bana geri yollamış ak.
galaxy s3 4.1.1 için custom rom önerileri alabilirmiyim acep ? yağmur var eve tıkıldım ve bişeyler bızıklamak istiyorumsupernexus diye bi zımbırtı buldum deneyen var mı ?
![]()
galaxy note için samfirmware sitesinde 4.1.1 güncellemesi mevcut. orijinal LEAK diyor. odin flan kullanılarak yüklenir de ben cesaret edemedim yaa![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
English- English, Turkish -english, English-turkish sözlük önerileriniz var mı ? offline olarak kullanılabilecegimiz ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Nfs most wanted var,ben oynuyorum çok keyifli
https://www.dropbox.com/s/5nr806mygl...kmania.com.apk
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Beyler htc'nin bazı modellerinde son sürüm 4.0.4 olarak gözüküyor ama bende sensation xl var halen 4.0.3
Bu nasıl iş yahu.Bilgisi olan var mı ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
4.1.1 Jelly Bean çıktı mutlaka update edin çok başarılı
Sabah 07:30 şarjdan aldım tüm gün normal kullandım konuşmalı whatsapp'lı hafiften facebook'lu 3g kapalı şuanda şarjım %79
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yahu bu nfs için aspalt7 için falan illa paramı ödücez arkadaş.yokmu şunun ücretsiz edineceğimiz kısmı.
link vermek yasakmı bu başlıkta bilemedim ama şöyle söliyim , yesilcin nokta com a girip üye olun forum bölümünden oyunlara girin asphalt 7 , most wanted vs ne istiyorsan ücretsiz var orda ... androidde para verilmez bişeye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)