most wanted indirdim. 590mb lik kurulumu bekliyorum.
çalışırsa galaxy note da ne keyifli olur bee![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
beyler mw yi nerden indirdiniz ? arkadasın verdıgı lınkte not here yazıyor.? napmak lazım ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
most wanted indi. oynadım biraz süper bi oyun olmuş. 10 numara
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
GüldürdüBunlar süper iş yapıyor. daha 4.1 tüm cihazlara gelmedi 4.1 S2 ye gelecek mi gelmeyecek mi kavgaları yeni bitmişken şimdide bu mu çıktı? vay anasını arkadaş milletin eline süper oyuncak veriyor bu google. hiç arayı soğutmuyor. bakalım ne zaman bu 4.2 alevi yanmaya başlayacak forumlarda. 4.4 ü yoğurtlu iskender ismi ile çıkartmalarını talep ediyorum.Bizde hala jeli meli gelen giden yok nolcak
![]()
beyler güzel bi navigasyon varmı ? route 66 yükledim iyi güzelde gps i açtığım halde çoğu zaman bulamıyor .
barnak bassam olurmu ?
valla arkadaslar benim s3 te gec sarj olma sorunu devam ediyor.kiesten yedekleri alip fabrika ayarlarina dondureyim diyorum.cihazi pc ye bagladiktan sonra 3-5 dk bekleyip cihaz taninmadi diyo.biri lutfen bana yardimci olsun kafayi yemek uzereyim![]()
Android ve iOS işletim sistemlerinin her ikisine de hakim kimler var arkadaşlar?
Her ikisinde de bilgi sahibi prof user lara ihtiyaç var. Terleteceğim biraz![]()
merhaba arkadaşlar bir müşterime çok fonksiyonlu bir yazıcı sattım , müşterimin benden isteği note2 cihazından benim makinayı kullanarak yazıcı çıktısı almak istiyor bu konuda yardımcı olabilecek kişi varmı acaba ?
beyler six gun diye bir oyun var markette oynayan var mı nasıldır acaba? 900 mb indirmeye başladım ama değer mi acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)