- Telpa garantili arkdaslarımın cihazları Güncellenmiş. TR de cıkmadi diyorsunuz o nasıl olacak![]()
Reset attım, simdi güncelleme yok diyor. bakalım ne olacak, Odinle atmak istemiorum sona güncellemeleri vs görmüyor diyorlar.
- Telpa garantili arkdaslarımın cihazları Güncellenmiş. TR de cıkmadi diyorsunuz o nasıl olacak![]()
Reset attım, simdi güncelleme yok diyor. bakalım ne olacak, Odinle atmak istemiorum sona güncellemeleri vs görmüyor diyorlar.
#KGdetanirlar
Birkaç yerde her telefona aynı anda güncelleme gelmediğini bazılarına daha geç geldiğini okumuştum sanırım doğruymuş bende garantili s3 kullanıyorum henüz güncelleme yok.
yemin ediyorum kan beynime sıçradı aşırı takıntılı bir adamım. telefonumu formatladım zart yaptım zurt yaptım şarj olmuyor olmuyor olmuyorodin le de 4.1.2 ye yükseltmeye korktum şimdi daha beter bozarım diye ama ciddi anlamda kafama taktım bu şarj problemini. olmadı servise götürücem. sabah 10 gibi koydum şarja anca %52 oldu kaldı şarj durumu düz ilerliyor hiç artmıyor. kapattım açtım falan bu sefer %48 e düştü şarja takılı telefonla konuştum %47 oldu. Ulan benmi şehir hattına elektrik veriyorum acaba.
bu arada telefonumu seviyorum
Budur amk durum...
74 model sehpa...
abi seninde bu sarjdan bi türlü kısmetin yürümedi galiba yagecende böle bi sorunun vardı yanlıs hatrlamıorsam
#KGdetanirlar
abi ben kendi telefonumu abimin telefonunu ve bugra abinin telefonu odinle polonya 4.1.2 yaptim.. suan ne sarj ne baska problem görünmüyor :-)
flick shoot baya keyifli bir oyunmuş.
Türk yapımı, tavsiye ederim.
https://play.google.com/store/apps/d...5mb290YmFsbCJd
ya sorma sabahtan beri telefon şarjda ulan kablo kumandaki araba gibi oldu
ben bu akşam direk 4.1.2 ye yükseltiyorum sornada olmazsa telefonu gidip servise veriyorum
asıl merak ettiğim daha önceden bu şarj olmama problemi olan telefonlar yeni yazılımla düzeldimi ?
74 model sehpa...
- Kendi orjinal kablosuylamı sarj ediorsun abi, servise verirken sarj aletinide götür. Anlat derdini pil ve kablo birebir değişim garantili oluyor belki pilde yada kabloda bi sıkıntı vardır.
#KGdetanirlar
anti teknolojik bir adam olduğum için oluyor bunlar hepne güzel 5800 ımla mutluydum
![]()
74 model sehpa...
s3 üm genpa garantili 2 gün önce kiesten baktığımda 4.1.2 gözükmüyordu bende odinle yükledim ama çok memnunum özellikle şarj konusunda 4.1.1 e göre daha tasarruflu dün gece 3.30 gibi sarja taktım 19 saat gösteriyordu 4.1.1 de %12lerde 16. saatte pil zayıf uyarısı veriyordu.hergün kullanım aynı whatsapp,face,konuşma bakalım bugün izlenim ne olucak![]()
- vay arkdas, bi bize gelmedi heralde bu spor gazetesi
#KGdetanirlar
Evet 10 saat oldu hala %100 olmadi anca %90 a geldik. Is konusunda asiri birnyogunlugum var guncelleyemedim hala. 4.1.1 izdirabina devam.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)