4S, 5.1
Kullanım 7saat, 20dk
Beklemede 1gün 14 saat ve pili bitti bence rakamlar gayet iyi
İyide kullanim suresinden ziyade kimin nasil kullandigi o sureyi onemli degilmi biri edge ile nete girer digeri 3g ile digeri wifi ile yuzdelerde degisir
bence yanlış olan bir şey var benim hafta içi hayatım telefon,iş yerimin teli zaten coğu zaman yönlendirmede dükkanda full wireless açık dışarıda 3g zaten açık,arabada bluetooth açık..günde en az 40 mail alıp çoğu zaman telden cewaplıorum.Gün içinde techede telden giriyorum zaten,Faxları bile cebimden okuyorum o derecede yani gün içinde ne kadar çaldığının haddi hesabı zaten yok.Bu şekilde sabah 7 de prizden aldığımda gece 12 1 gibi bitmiş oluyor.
Tek dikkat ettiğimin programları açık bırakmamaya çalışıyorum...
Mesela benim suan 3 saate 6 saat.ben bu 3 saatte batmani oynasaydim eminim sarj bitmisti isina isina![]()
JB'li telefonun şarjı , normalden kötü bence.En azından bende öyle oluyor nedense...
edit: 4'lü sürümlerdeyken , daha iyiydi şarjım ios 5 ten beri eskisi gibi değil...
Benim i7 islemcili dizustunde asus air charger yuklu ipad icin voltaj carpanlarini yukseltir, bu cihazda sarj ettigimde normal prize gore bekleme surem yari yariya yukseliyor.
Jb li arkadaslar counter strike cikmis bi deneseniz1.99 dolar belki indirime girer aliriz
oyun ayni pc modundan bi farki yok helal olsun valla
hani yazıyorum weapons modu çıkıo bi![]()
Aslinda sen de bayagi kullaniyorsun ama ben oyun ve youtube yapiyorum gunde kafadan 1'er saatOnun disinda da durmadan elimde. Video ve oyun buyuk somuruyo
Oglen 14:00 gibi %100 ile basladim, su an;
Kullanim: 3 sa 36 dk
Beklemede: 10 sa 48 dk
Pil yuzdesi %52
Simdi bunlar normal mi yoksa var mi bir anormallikbugun pek elimi surmedim, ara sira fb-4sq-twitter o kadar. 5.1 surumum.
ya Quantum reis ben ne paylasam tarabya yakınlarında gosterıyor face2te bir kac kısıye de aynı sekılde denk geldım ...caresı nedır acaba
iphone 4 bekleme süresi 200 saat
iphone 4s bekleme süresi 300 saat olarak belirtmişler apple ın sitesinde bende 4s imi denedim 10 saatte %3 şarjı bitti yani 300 saatte %100 bitirir fabrika verileride öyle bence bu işletim sistemine göre çok iyi değer yanlız internet açıkken çok yakıyo o kadar bide geçen gün iphone 4 , 4s , htc sensation , ve samsung galaxi nin internet hızlarını yarıştırdık 1. iphone 4s , 2. htc , 3. samsung , 4. iphone 4
Bekleme suresi hangi sartlarda 300 saat? Ekran parlakligi-ses-3G-WiFi vs?
3g wifi kapalı bugünde wifi açık test edicem ondan sonra rakamı yarın yazarım
kullanmadığınız app leri kaldırın bakın nasıl şarjınız uzun gidiyor. arabadan ağırlık attıkça arabanın az yakması gibi düşünün.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)