Bir arkadaşım balayına dubai ye gidecek dönüşte iphone getirmesini istedim.
Yakın zamanda getirmiş olan var mı ? kaç adet getirebilir ? 1 yıl tr garantili olanı nasıl anlıyoruz ?
Babam iş gereği iran tahrana gidiyor.orda çok ucuz bildiğim kadarıyla.6 plus ilk çıktığında 700 dolar gibi bi rakama almıştı.cihazlardada herhangi bir sorun yok.
edit: sadece tr de 2 yıl garanti olduğunu biliyorum fakat dubai de facetime olmayan iphone lar varmış,tr de garantisi geçmeyen onları nasıl anlicaz.
Edit: 1 yıl garantiliymis onu gormedim.ne kadara geldi ?
Biz geçenlerde bir arkadaşa getirttik, hatta getiren arkdaşımız da 7 iphone 3-5 saatle falan girmişti ama tamamen şans. Valizi gümrükçüler xraye sokarsaa sıkıntı olur, benim valizi soktular geçen xraye, 3 iphone vardı içinde kimse birşey demedi.
Ayrıca Dubai'den sonra aynı telefonu buradan (ABD) aldım gönderdim 100 dolara yakın fark vardı. Dubai daha ucuzdu yani
beyler yurtdısından uygun fıyatlı ıkıncı el bi ipad air aldım ama arabın birinin icloud hesabı açık kalmış ve ipadi bul açık durumda
restore etsem bile etkinleştirme yapmıyormuş. bunun bir yolu var mı
9.ay 2014'te aldığım IP6 Plus 16gb 'ı evelki gün Pupa Mavibahçeden servise verdim (asıl problem hoperlorden az ses gelmesiydi), ancak Isight kamera değişim programından kapsamdaymış cihaz değişecek bakalım kaç günde gelicek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)