paylaşıldı mı bilmiyorum ama ip7 32 gb migrosa gelmiş
APPLE iPHONE 7 32 GB ROSE GOLD CEP TELEFONU
Önceden macbook'um ve telefonum senkronizeydi, yani telefona çağrı geldiği zaman pc den açıp konuşabiliyordum yada mesajlarımı oradan cevaplayabiliyordum. Her ne olduysa artık bunlar olmamaya başladı tekrar eski haline dönsün istiyorum nasıl yapacabilirim acaba teşekkürler.
Olabilir orasını bilmiyorumMigrosun kendi sitesi olan MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim ye girdiğimde çıktı karşıma, o da bu siteye yönlendirdi
![]()
Arkadaşlar şuan ios 10.02 kullanıyorum aradığım kişi meşgule attığı zaman direk kapanıyor sizde de aynı sorun var mı acaba birde arada rehberde takılmalar yaşıyorum seneleredir ios kullanırım böle sıkıntılar yaşıyorum ...
Migros'tan Apple ürünü almayın. Detaylar linkteki haberde.
Apple Migros'a dava acıyor haberi - İhlas Haber Ajansı
Apple daha yeni sürümü imzalamadı galiba araştırın bi ona göre aşağıdaki linkte belirtildiği şekilde down grade yapabilir siniz.
iOS 10'dan iOS 9.3.2'ye Nasıl Geri Donulur? – Apple Foni
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
9.3.5 sürümünün imzalarını henüz Apple kapatmadı Anıl..
Download iOS Firmware for iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch and Apple TV adresinden cihazına uygun firmware dosyasını indirip, iTunes üzerinden Shift+Restore yoluyla dönebilirsin..
Ama iOS 10'da aldığın yedeği tekrar geri yüklemene izin verir mi, yoksa temiz kurulum mu yapar bilmiyorum..
yaa arkadaşlar whatsapp kişi listeme baktığımda twitter listem sosyal medya listeside çıkıyor ben sadece rehberimi istiyorum bunu nasıl düzelticez bilgisi olan varmı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)