Whatsapp'a güncelleme gelmiş, en azından bildirim sorunu düzelmiş gibi görünüyor şimdilik.
Whatsapp'a güncelleme gelmiş, en azından bildirim sorunu düzelmiş gibi görünüyor şimdilik.
Ios 10 yüklü İphone 6plus'ımda böyle bir sorun yaşıyorum.
Telefondaki fotograflari bilgisayara atmak icin telefonu bilgisayara bagliyorum ama icindeki fotograflarin cok azı görünüyor bilgisayarda. 10-15 dk'da bir refresh yapinca 3'er 5'er geliyor fotograflar, ama tum fotograflarin yuklenmesi neredeyse 6-7 saati buluyor.
Daha once boyle bi problem yaşamıyordum, telefonu bilgisayara bagladigim anda icindekilerin tamami gorunuyordu farkli bilgisayarlarda da ayni problem oluyor sikinti telefondan kaynakli muhtemelen.
Benzer bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
Olay şu, fotoğrafların iCloud'a yedeklenmiş. Telefonda hafıza yetmediği zaman veya yedekleme yapıp tekrar geri yüklediğin zaman, iCloud'a yüklüyor telefonda daha düşük çözünürlüğü bırakıyor.
Telefonunda yer aç hafıza da ve bütün resimleri tek tek sağ altta ki ibare dolana kadar dolaş. O saat tarzında ki işaret telefonuna indirdiğini gösteriyor. Telefona indirdikten sonra bilgisayar bağlayıp resimleri alabilirsin.
Bir teşekkürü çok görmeyelim emeği saygı +rep pls
Berkay amplik yansıması değil...
Farklı düz zemin fotograflarında'da aynı sorun mevcut..
![]()
Gerçekten çok ilginç bir fotograf sıkıntısı tanıdık telefoncu varsa bi ayak üstü kamerayı değiştirip deneyin derim
Az önce bir şey farkettim. Siri üzerinden ya da normal rehberden bi telefon açıp hoparlöre alamıyorum. Hoparlör ibaresi aktif oluyor ama ses ahizeden gelmeye devam ediyor.
Bende de aynı sorun var iphone 6 kullanıyorum bazen ekranı kapatıp açsamda düzelmiyor,klavyede yazı yazarken birden dokunmatik gidiyor,ekran basmıyor tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor.İos 11 e güncelledikten sonra düzeldi 2/3 gün sonra tekrar aynı şekilde yapmaya başladı.
Beyler En son iphone 4üne jail break yapmış biri olarak soruyorum;
İos 11 e jail break yapılıyor mu ?
7+ için iş yapar mı ? Telefon herhangi bi zarar vermi ? Bazı kaplar iz felan bırakıyormuşta, kullanan varmıdır aramızda?
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)