bence gtida olmazsa olmaz kısa yok. sanırım ondan. eğer kısa olsaydı. 200e kadar sonuç 2boy kadar gti önde olurdu. normal olanda bu zaten.
bence gtida olmazsa olmaz kısa yok. sanırım ondan. eğer kısa olsaydı. 200e kadar sonuç 2boy kadar gti önde olurdu. normal olanda bu zaten.
zaten bır denemede 106nın devrınde dıyor rs basıyor sankı 75 80lerde basılmıs gıbı kısalı 106nın nasıl devrı oluyor anlamadım
kısa olsa en az 2-3 boy alır o tarz bı motor modlaması ıle..
maşALLAH araclara...
maşşallah iki aracada 106 iyi bile gitmiş ve rs karşısında ve rs şuanda çok hızlı arkdaşlar gerçekten bunu görmemezlikten gelinemez nazaren çok hızlı ..
ss rs gelincede araç bizde ylan yok bi videoda 4 5 boy atmış ss rs e en son videoda kafa kafaya tüneli fln video net olmadıgı için göremiyoruzkişunu belirtmek amacın ac zamanından bu zamana clio rs lerin çok çok ciddi degiştigidir....
araçların ikisinede kos kocaman maşallah... rs te zm 106 da gayet sıkı yürümüş... 106 gitmiyo rs gitmiyo tartışmalarına girmemek lazım...
kazasız belasız arkadaşlar
her 2 aracada masllah da sunum zaten bi harika
ali senmisin bu yorumcu
![]()
at yarışı modunda olmuş ama eğlenceli oluyoryarım boy 50 cm öndeyiz
647 metre oldu senden daha prof sunum bekliyorum
açıkcası spec'lere göre zm direk geçmesini bekliyorum ama selçuğun arabası ciğerli msllahı var özellikle o top speed 'de anlasılıyor olması gereken olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)