User Tag List

Sayfa 6/33 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
618 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Megane Rs vs 320 hp 320d

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normal 320d göre hızlı olabilir araç ama alper abininde koyduğu video'da herşey belli gaz kesip yan yana bile geliniyor, yanlış konuşma olunca yanlış araçla denemiş dişine göre araçla deneyince zevk alır inşallah.
    Peugeot Sport

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben herkesle denerim aslan sıkıntısızımdır o konuda biliyosun çok fark olmasın arkandan geliyim yeter bana
    kankacım senın bu huyunu seviyorum utanmadan gelip bana bile kaldırmıştın ama mutlu son
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

DK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 3 .20d nasıl biliomusunuz kullanırken hayvan gibi gidiyormuş hissi veriyor makine,cogu yapılı aracı delerim derçesine his veriyor ama otobanda isler degisiyor.kendi arabamdan biliyorum tepkileri filan hayvan gibi özellikle ilk 2 vitesi inanılmaz zewkli...
    Ama iste ciğer yok devir dönmüyor tam gidicek nefesi kesiliyor gibi ama başka araçlarla denerken bunu anlıyorsunuz tek kullanırken hiç tıkanmadan gidiyormuscasina gidiyor alet...
    Uzun lafın kısası megane a masallah...
    Oncelikle yas 18 daha yeniyiz bu islerde ve bu yollarda emegını dokmus olan butun herkesede saygımız var sonucta alper abıylede konusurken yasına hurmeten konusuyoruz zaten. 2. olarak dynoya cıkınca tekrar anında koyucam verileri ve emrede yazdıgında haklı inanmıyanda gelip kullanabilir arabayı icinde giderken belli sınırlar dahilinde onune geleni yiyebilcegin hissine varıyosun.. 3. viteste kalkısı yapıyosun 4de sıkıntı yok 5e gelince araba baslıyo tıkanmaya 2,3 ve 4. viteste aldıgın verimi alamıyosun ama tek basına otobanda basarken onu farkedemiyorsun.. Mehmet abininde dedigi gibi benimki kadar guclu 3.20d tektuk var.. ama benzinliye gucumuz yetmiyor.. benim arabamın rakibi c kasa mercedesler yada audiler olsun o tarz arabalar ama biz importa karsı sansımızı zorluyoruz.. sadede gelirsekte bu daha bitmedi sanzımanın sınırlarını zorliyana kadar yuklicem arabayı hepinizin tavsiyeleriyle.

Eray Yümsel m3 almamamın tek sebebi 1 yıl icinde 370z yada targa4s gibi bi arabaya gecicegimden dolayıdır..

saygılarımla hayırlı gunler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adammmmsınnnnn yanlız bostancıdaki dyno fazla ölçüyo paşaoğluna gidip ölçersen seviniriz kardeşim
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada liseli diyenleri sabancıya beklerız (:

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34HP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle yas 18 daha yeniyiz bu islerde ve bu yollarda emegını dokmus olan butun herkesede saygımız var sonucta alper abıylede konusurken yasına hurmeten konusuyoruz zaten. 2. olarak dynoya cıkınca tekrar anında koyucam verileri ve emrede yazdıgında haklı inanmıyanda gelip kullanabilir arabayı icinde giderken belli sınırlar dahilinde onune geleni yiyebilcegin hissine varıyosun.. 3. viteste kalkısı yapıyosun 4de sıkıntı yok 5e gelince araba baslıyo tıkanmaya 2,3 ve 4. viteste aldıgın verimi alamıyosun ama tek basına otobanda basarken onu farkedemiyorsun.. Mehmet abininde dedigi gibi benimki kadar guclu 3.20d tektuk var.. ama benzinliye gucumuz yetmiyor.. benim arabamın rakibi c kasa mercedesler yada audiler olsun o tarz arabalar ama biz importa karsı sansımızı zorluyoruz.. sadede gelirsekte bu daha bitmedi sanzımanın sınırlarını zorliyana kadar yuklicem arabayı hepinizin tavsiyeleriyle.

Eray Yümsel m3 almamamın tek sebebi 1 yıl icinde 370z yada targa4s gibi bi arabaya gecicegimden dolayıdır..

buda demek oluyoki 1 yıl içinde bugattilerle falan deniceksin....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm mert bu cocuk hiç sizin bahsettiğiniz gibi konuşmuyo bir çelişki var bu işin içinde gayet düzgün ve efendi görüyorum ben kardeşim sen bunları dinleme gel benım yastıgın altında nos var veriyim sana tak geç hepsini
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm mert bu cocuk hiç sizin bahsettiğiniz gibi konuşmuyo bir çelişki var bu işin içinde gayet düzgün ve efendi görüyorum ben kardeşim sen bunları dinleme gel benım yastıgın altında nos var veriyim sana tak geç hepsini
    efendi bi çocuk ama hayal gücü geniş ve heyecanlı bi arkadaş...
    olum bmw amblemli bi adam ana avrat küfür ederek konuşsa sana dünyanın en efendi adamı gelir zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahh eyvallah Eray Yumsel yani abi isin ozeti bu ben kimseye bos yere atar gider yapmadım yapmamda hele yasca buyukse ayriyetten saygıya ozen gosteririm cunku bu sekilde yetistirdiler.. Nos isini dusundumde sanzımanı elime almaya niyetim yok.. supercarcura heveslendim bakalım daha harcama yapcak cok sey var (:

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel kardesım 34 hp sen bosver takılma makara yaparlar azcık.. doldur mazotunu gez sen ne ısın var denemelerde bosver. makara yapanların yuzde 50nıne senın arabanı versen ustune bıde takla atarlar.. 320d ıle deneme yapmak nerden gelıyor aklına? hızlı olur mu olur neden olmasın fakat o zmn 320dlıkten cıkar aracın yazık olur. yapmıssın aracına yanla kose baslarında 50 lıraya 200km gez bosver rollıng nıghtları. sımdıkı kafam olsa hıc bulasmazdım bu ıse hep zarar kullıyen zarar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende senın motorun aynısından manuel şekilde yedek duruyo sen bas nosu kırarsan takarız manueli
    Dr. Ecu

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adamlar sen zaten 5 e atmadan uzay boşluğu yapıyorlar. Yada sen direk 5 te basıyosun araban tıkanıyodur.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız yeni yorumları okudumda, bu arkadaş mehmet abinin adınıda lekeliyor ne yazıkki, bu işlerden anlayan birine gitse deseki ''gazhan benim aracıma yazılım yaptı ve gazihan kendi azıyla bana 320hp oldu dedi'' dese o kişi gazihan hakkında kim bilir neler düşünür gerisini siz düşünün... ayıptır, yazıktır günahtır ya.... bi insanın yaptığı iş çoluk çocuğun azında sakız olup böyle lekelenmemeli, çok sinir bozucu bi durum....

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende senın motorun aynısından manuel şekilde yedek duruyo sen bas nosu kırarsan takarız manueli
    hep zararsın be kanka bırak cocugu bulastırma 320dye bınsın adam gıbı sen ona ayrıyetten bı e30 m5 swap yap alayına mokoko yapsın

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hızlı günler seni bekliyor anlaşılan hadi hayırlısı diyelim
    Peugeot Sport

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahh eyvallah Eray Yumsel yani abi isin ozeti bu ben kimseye bos yere atar gider yapmadım yapmamda hele yasca buyukse ayriyetten saygıya ozen gosteririm cunku bu sekilde yetistirdiler.. Nos isini dusundumde sanzımanı elime almaya niyetim yok.. supercarcura heveslendim bakalım daha harcama yapcak cok sey var (:
    yazık etmeyin bencede aracınıza şuanki hali iyimiş çok hız merakın varsa dizel arabayla işin ne

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahah edo typer haklısın abi ilerde cokk gulucem halime muhtemelen ama heycan arıyoruz bizde.. demin buzda yanlıya yanlıya dolasıyoduk batı atasehirde nebilym zaten yeni organizasyonlar pesindeyiz heyecan arıyoruz abi bosver 3.20d 3.20dlikden cıksın sonucta birkere gelicez bu dunyaya bari her annın zevkinin cıkaralım (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    veee Eray Yümsel damardan girmeye başladı...bikaç aya bu çocuğun arabası koltuklar falan sökük düz şanzumanlı noslu halde gelirse şaşırmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)