ÖZET liyim konuyu
araçlar normalde hepsi eşit araçlar birbirini açım açım geçme şansı yok çünki hepsi iyi ellerde yapılmış profosyonel hazırlanmış araçlar parçaları aynı KONU sadece orcunun çok fazla aracına güvenmesinye UE gelirse tünelimden gelir tutunursa ondan tutunur demesi üzerine hazırlanmış bir video yok sa kimsenin birbirini geçtiği flan yok araçların hepsi başabaş gider ya çamurluk oynar yada bir karış oda geçme sayılmaz ama okadar atara gidere cevap bu şekilde verildi 3 oçıkar 4de bu çıkar 5te kafa kafaya gider rüzgar onuntarafına fazla esse bikarış o geride kalır butarafa esse bikarış o geride kalır videoda da belirtildiği gibi sadece erken konuşmanın sebebinden dolayı hazırlanmışbir videodur gömek istiyosanızda DRAG larda sonucu görürsünüz daha fazla uzamansın sıkmaya başlıyo artık konu milletide sıkmanın alemi yok tşkkler.
canım sen anlat burda kimse enayi degil sen bence kendini avut sen jb ye geçemessin artı şeyler yapmadıgın sürece benim aracım ayarı nasıl o bile belli degil biz yıkamadan geldin siz sanayiden fark orda cumartesi günü suat abiye ugrayacaktım aracı sorunu bakılacaktı ve öyle çıkıcaktım sen geliyorum deyince bende ne olursa olsun dedim ve çıktım hatta geçilmeyi bi le bekledim ama maşşalah aracımın diyorum
sana kullan dedim bak bakalım dedim niye yanaşmadın sen var benim gibi olsan araban gaza bile basmazdım ama ben denerim sonuç şimdi bu çözülsün bi daha denemede görüşmek dilegiyle suanda en hızle benim...![]()
hmm anladım la orçun beni aradın dediki ahmet ya bu arabada patırdama var kesiyo falan deneme olmadan sana demedimmi şundan yapar bundan yapar yardımcı olmaya çalışmadımmı benim sana bi atarım kinim olsa sana arızaların nereden oldugunu sölemem hatta gel dedim bakalım ugraşalımda dedim yalanmı ue de vardı sıkıntı patırdama çözdüm çözdügüm yeri sana da söledim belkide sen aracındaki sıkıntıyı çözdün polemik yaıyorsun kim olursa olsun benim için önce iş benim dükkanımda ypılan iki ayrı araç birbirine atar yapıyo ama ben işimi yapıyorum meslege saygı ve ben seni hiç tanımadan bir sefer bile yüz yüze gelmedigimiz halde söledim bunları sana
her neyse ben dükkana gidiyorum mangal için hazırlık yapalım gelmek isteyen arkadaşlar buyursun gelsin![]()
eyvallah ahmet abi ama bunlara gerek yoktu ben atar yaptım evet ama ilk baştan böyle bi tavrım olmadı gerelde sizden biridiydi ue sana neler yapar öyle böyle geçer muhabbeti yaptı bende ona kızdıgım için böyle bişeyde bulundum neyse daha zevkli denemelere kusura kalma sende
videoda sipikerlik yapan arkadaş fena![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)