reg candırseverek izliyoruz maş.
![]()
o zaman king REG 106..maşallah selçuk...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
araçlara maşallah kazasız belasız ama özellikle reg'e selçuğun pilotajlığına ve suki abinin sanat eseri gibi işine maşallah
Maşallah selçuk allah nazardan saklasın kardeşim
selçuk tebrıkler kardesım. dun aksam alı uruc mert ben otururken senın onde olucagını soylemıstım ismaıl abının dukkanda ve yanılmamısım MASALLAH.
ue 106 sanzuman sorunundan dolayı gelememıstı. peki VE vts ile deneme oldumu?
maşallah araçlara
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah JB ve REG e ama REG biraz daha hızlı tekrardan maşallah selcuk
Masallah kardesim yune dokturmussun .. Zaten belli reg in hizli oldugu esit araba bunlar camurlukta gecsen ondesin zaten.. Burda ner 1 1,5 boy tartisilacak bir is degil tebrik etmekten baska bi cevap dusunulemez iki aracada kocaman masallah olsun
O kadar konusu geçti muhabbeti oldu anketti bilmemneydi bu kadar şeyin üstüne hala gelmeyen oldu.1 günlük konu değil bu 1 hafta oldu ona göre hazırlansaydı herkez ayıp ya bin dereden su getirdim oraya gelebilmek için kaç ekip atlattım.Dönerkende cabası..!otoban kapalıydı.Orçun keşke kayışın kopmasaydı be amcaoğlu![]()
en kısa zamanda seni buraya bekliyorum.UE orçunla anlaşın birgün adaya doğru gelin.Ben sıramı saldım.ARNAVUT CİĞERİ GERGİN sizi bekliyo
gebze mc'e gelirken vitesleri zorladım biraz sonra sıkıntı yaşadım vitesler geçmemeye başladı .o halde bile ue orda olsa ve jb nınde kayısı kopmasa ıkısıylede basardım.reg'le basma gibi bi durumumuz olmadı.Aynı garajın arabasıyız.Dönerken öylesine denedik,Yanyanayız görmüştür arkadakiler.selcuk kartopuyla basmaya gelcek adaya UE ve JB sizleride bekliyorum
![]()
ome-R
Kanka yeni yaptın yapıcanı helal sana
öncelikle iki aracada maşallah sulçuk tebrikler dun geceden sunu cıkartıyoruz crm performans garaj her zaman onde.SUAT abi sihirli parmağına sağlık.tabi bir tebrikte ecufast ve özellikle 106 ların beynini çıldırtan alper abiye![]()
by CRM SUKİ &by ecufast ALPER performans
ömer uruçta çok gelmek ıstıyordu mekanık sonucta son kontroller yapılırken yolda sanzumandan sıkıntı yasadı sökükldü takıldı söküldü takıldı sorun giderilemedi yoksa oda orda olmayı istiyordu gecsede gecılese orda olurdu. peki ue ıle aynı garajdan gelen VE VTS ile deneme şansın olmadımı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)