Bir daha yazıyım anlaşılmıyor sanırım. Tuna birşey dediği için girmedim konuya.. Ben bu konuyu zaten başından beri okuyorum , neler neler yazıyor bu konunun içinde.. Herkes bişeyler atıp tutuyor o öyle bu böyle diye..
twin charged cooper
VS
turbo charged s2k dersem nolur acaba![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
tabiki turbo charged s2000 olur
arkadasım senın coper s in zaten yaptıı motor modofikosyonu olarak turkıyede tek ve en iyi coper dıyebılır masallah kaza bela gelmesın başına ama dedıım gibi biz hıcbıryerde bızım coper s turkıyenın en iyi coper s i diye bırsey demedık zaten araca su modifikasyonu yaptık dıye bır cumlu bıle kurmadık ya ben yanlıs anlasıldım yada sen yanlıs yazdı neyse kazasız belasın kullan aracını
türkiye mevzuunu yanlış okumuşum kusura bakma.. Zaten o ilk mesajımı editlemiştim sen o ara mesaj atmışsın.. Biz burda bu kadar emek harcayıp sabır gösterirken ters yorumlar gelince ister istemez geriliyo insan..
teşekkür ederim yorumların için..
Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
benm demek ıstedıgım supercharger ın ustunde ne yaparsan yap bı s2000 gecemıyceksın demektı gokhancım senın mesela 232 hp lık halın bı s2000 gecıcek kadar gıtmıycegını sende bılıyosun bende bılıyorum cunku denedımm yanı gecemıyosun abı mını yıı cok sevıyorumm ama olmuyoo nası yaptılarsa herıfler arabayı gecemıyosun.. sen dersenkı turbo yaptım ben sen o klasmandan cıkıp bı ust sınıfa yanı turbo s2000 sınıfına gecıyosun onuda gecmen ımkansız hatta stok motor tuboyu bıle gecemezsınn.. bu ne yazıkkı bolee( bunları standart ve full mını cooper s kullanan ve sonra s2000 alıp atmosferık butun parcalarını takan bırı olarak syluyorum turbo s2k yı da cokk yakından ızleme sansı buldum)
[SIGPIC][/SIGPIC]
232 iken ben bizzat deneyip geçtim s2000.. 232 nin üstüne cooler koymuştuk+ bir kaç ufak parça,dynoya çıkarmadık ondan sonra..
2/3/4 basıyoduk 1.5 / 2 boy öndeydim o zaman.. yakın arkadaşım olduğu için hırs yapıp çıkıp tem e 240/250 lere kadar basmadık tabii.. S2000 de yabancısı olduğum bir araba kesinlikle değil zaten..
He bu yazdıklarım şu gerçeği asla değiştirmez s2000 standarttan cooper S'e rahat rahat yaslayan ve daha iyi bir araçtır.. cooper s doldur doldur s2000 i anca geçiyorsun..
Ama sonuçta geçiliyor bunun söylemek istiyorum..
Seni de kırmam zaten bu mevzular için Tuna![]()
http://s146.photobucket.com/albums/r...591-ts0496.flv
bak bu turkıyenın en ıyı gıden 106 larındandır sor herkez al plaka dıye bılır.o mınıde standartken cok gusel gıderdı type r bıle gecmıslıgı vardır standartken dynoda da 181 hp vermıstır sonuc bole oluyo.. ıstıyosan type r lı vıdeo yu bıle koyarım... bana ıddaa edıyosunuz 106 lı falan dıye de o 106 lar kotu gıdıyoo dememkkı... (AL kanıtlıdır ıyı gıttıgı..)
[SIGPIC][/SIGPIC]
buda benden olsun 210 hp cooper s ve istilldo arkaşımıızn 135 hp saxosu
http://www.youtube.com/watch?v=EYscAjjSMzY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)