User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
251 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: -Stock 106 gti vs.Stock Cooper S- (izmir)

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lafım tunaya değil ki benim ? Zaten yeterince de tanıyorum Tunayı
    ama tuna yazdı cooper s 2000 i geçemz die senin gibi twincharge yapan seni kastetmedi tabi

sen biliosun ne şeklide kıyasladğını

sforever
    Misafir
    Bir daha yazıyım anlaşılmıyor sanırım. Tuna birşey dediği için girmedim konuya.. Ben bu konuyu zaten başından beri okuyorum , neler neler yazıyor bu konunun içinde.. Herkes bişeyler atıp tutuyor o öyle bu böyle diye..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twin charged cooper
    VS
    turbo charged s2k dersem nolur acaba
    Experience is what you get when you don't get what you want.

sforever
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    twin charged cooper
    VS
    alıntı yaparken üstteki mesajım gitti..

Orada da yazdık, Cooper a Turbo koyarsın s2000 zaten yalan olur

s2000 e de turbo koyarsın dünyayı geçersin.. Zaten bu forumda da var bi ton turbo s2000 videosu.. neler yaptığını hepimiz gördük.

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twin charged cooper
    VS
    tabiki turbo charged s2000 olur

arkadasım senın coper s in zaten yaptıı motor modofikosyonu olarak turkıyede tek ve en iyi coper dıyebılır masallah kaza bela gelmesın başına ama dedıım gibi biz hıcbıryerde bızım coper s turkıyenın en iyi coper s i diye bırsey demedık zaten araca su modifikasyonu yaptık dıye bır cumlu bıle kurmadık ya ben yanlıs anlasıldım yada sen yanlıs yazdı neyse kazasız belasın kullan aracını

sforever
    Misafir
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki turbo charged s2000 olur

arkadasım senın coper s in zaten yaptıı motor modofikosyonu olarak turkıyede tek ve en iyi coper dıyebılır masallah kaza bela gelmesın başına ama dedıım gibi biz hıcbıryerde bızım coper s turkıyenın en iyi coper s i diye bırsey demedık zaten araca su modifikasyonu yaptık dıye bır cumlu bıle kurmadık ya ben yanlıs anlasıldım yada sen yanlıs yazdı neyse kazasız belasın kullan aracını
    türkiye mevzuunu yanlış okumuşum kusura bakma.. Zaten o ilk mesajımı editlemiştim sen o ara mesaj atmışsın.. Biz burda bu kadar emek harcayıp sabır gösterirken ters yorumlar gelince ister istemez geriliyo insan..

teşekkür ederim yorumların için..

Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir daha yazıyım anlaşılmıyor sanırım. Tuna birşey dediği için girmedim konuya.. Ben bu konuyu zaten başından beri okuyorum , neler neler yazıyor bu konunun içinde.. Herkes bişeyler atıp tutuyor o öyle bu böyle diye..
    benm demek ıstedıgım supercharger ın ustunde ne yaparsan yap bı s2000 gecemıyceksın demektı gokhancım senın mesela 232 hp lık halın bı s2000 gecıcek kadar gıtmıycegını sende bılıyosun bende bılıyorum cunku denedımm yanı gecemıyosun abı mını yıı cok sevıyorumm ama olmuyoo nası yaptılarsa herıfler arabayı gecemıyosun.. sen dersenkı turbo yaptım ben sen o klasmandan cıkıp bı ust sınıfa yanı turbo s2000 sınıfına gecıyosun onuda gecmen ımkansız hatta stok motor tuboyu bıle gecemezsınn.. bu ne yazıkkı bolee ( bunları standart ve full mını cooper s kullanan ve sonra s2000 alıp atmosferık butun parcalarını takan bırı olarak syluyorum turbo s2k yı da cokk yakından ızleme sansı buldum)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiye mevzuunu yanlış okumuşum kusura bakma.. Zaten o ilk mesajımı editlemiştim sen o ara mesaj atmışsın.. Biz burda bu kadar emek harcayıp sabır gösterirken ters yorumlar gelince ister istemez geriliyo insan..

teşekkür ederim yorumların için..

Allah hepimize kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
    sana cok hak veriyorum kardesım aynı şeyde benımkı işte bizim aracta bazı arkadasların görüşüne göre kasnak lı diyorlar ama öyle bırsey yok bızde bunda ınat yapıp karsılıktı tartısıyoruz bazen iş cıgrını asıyor tabıkı ama sorun yok artık

sforever
    Misafir
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm demek ıstedıgım supercharger ın ustunde ne yaparsan yap bı s2000 gecemıyceksın demektı gokhancım senın mesela 232 hp lık halın bı s2000 gecıcek kadar gıtmıycegını sende bılıyosun bende bılıyorum cunku denedımm yanı gecemıyosun abı mını yıı cok sevıyorumm ama olmuyoo nası yaptılarsa herıfler arabayı gecemıyosun.. sen dersenkı turbo yaptım ben sen o klasmandan cıkıp bı ust sınıfa yanı turbo s2000 sınıfına gecıyosun onuda gecmen ımkansız hatta stok motor tuboyu bıle gecemezsınn.. bu ne yazıkkı bolee ( bunları standart ve full mını cooper s kullanan ve sonra s2000 alıp atmosferık butun parcalarını takan bırı olarak syluyorum turbo s2k yı da cokk yakından ızleme sansı buldum)
    232 iken ben bizzat deneyip geçtim s2000.. 232 nin üstüne cooler koymuştuk+ bir kaç ufak parça,dynoya çıkarmadık ondan sonra..

2/3/4 basıyoduk 1.5 / 2 boy öndeydim o zaman.. yakın arkadaşım olduğu için hırs yapıp çıkıp tem e 240/250 lere kadar basmadık tabii.. S2000 de yabancısı olduğum bir araba kesinlikle değil zaten..

He bu yazdıklarım şu gerçeği asla değiştirmez s2000 standarttan cooper S'e rahat rahat yaslayan ve daha iyi bir araçtır.. cooper s doldur doldur s2000 i anca geçiyorsun..
    Ama sonuçta geçiliyor bunun söylemek istiyorum..

Seni de kırmam zaten bu mevzular için Tuna

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

doru söze ne denir.benimde bahsetmeye çalıştığım bu coopera ne yaparsan yap demekle kastetilende bu.kimse kızmasın arkadaşlar sohbet ediyos burda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    232 iken ben bizzat deneyip geçtim s2000.. 232 nin üstüne cooler koymuştuk+ bir kaç ufak parça,dynoya çıkarmadık ondan sonra..

2/3/4 basıyoduk 1.5 / 2 boy öndeydim o zaman.. yakın arkadaşım olduğu için hırs yapıp çıkıp tem e 240/250 lere kadar basmadık tabii.. S2000 de yabancısı olduğum bir araba kesinlikle değil zaten..

He bu yazdıklarım şu gerçeği asla değiştirmez s2000 standarttan cooper S'e rahat rahat yaslayan ve daha iyi bir araçtır.. cooper s doldur doldur s2000 i anca geçiyorsun..
    Ama sonuçta geçiliyor bunun söylemek istiyorum..

Seni de kırmam zaten bu mevzular için Tuna
    eyvallah gokhancımm boşverın yaa kım kımı gecerse gecsınn ama suna emınım standart cooper s 106 gecemez ıyı gıden bı 106 ama heheheh
    [SIGPIC][/SIGPIC]

ALM
    Misafir
    eyvallah gokhancımm boşverın yaa kım kımı gecerse gecsınn ama suna emınım standart cooper s 106 gecemez ıyı gıden bı 106 ama heheheh
    yorum yapmıyorum...
    istersen msn wer sana izmirde geçtiim tüm 106 ların wıdeosunu atayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin görüsün buysa saygi duymak lazım neyse kapatalım konuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşverın yaa kım kımı gecerse gecsınn ama suna emınım standart cooper s 106 gecemez ıyı gıden bı 106 ama heheheh
    (bkz: el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu taştan katı sanırmış)

106yi erken satmisim ben;
    kisali chipli VTS gectigimde bende sasirmistim cunku sonrasinda tu5353 ara hizlanmasini gördüm küstüm kendi arabama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin görüsün buysa saygi duymak lazım neyse kapatalım konuyu
    http://s146.photobucket.com/albums/r...591-ts0496.flv
    bak bu turkıyenın en ıyı gıden 106 larındandır sor herkez al plaka dıye bılır.o mınıde standartken cok gusel gıderdı type r bıle gecmıslıgı vardır standartken dynoda da 181 hp vermıstır sonuc bole oluyo.. ıstıyosan type r lı vıdeo yu bıle koyarım... bana ıddaa edıyosunuz 106 lı falan dıye de o 106 lar kotu gıdıyoo dememkkı... (AL kanıtlıdır ıyı gıttıgı..)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (bkz: el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu taştan katı sanırmış)

106yi erken satmisim ben;
    kisali chipli VTS gectigimde bende sasirmistim cunku sonrasinda tu5353 ara hizlanmasini gördüm küstüm kendi arabama
    tuna ztn ii 106 geçer miniyi dio

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://s146.photobucket.com/albums/r...591-ts0496.flv
    bak bu turkıyenın en ıyı gıden 106 larındandır sor herkez al plaka dıye bılır.o mınıde standartken cok gusel gıderdı type r bıle gecmıslıgı vardır standartken dynoda da 181 hp vermıstır sonuc bole oluyo.. ıstıyosan type r lı vıdeo yu bıle koyarım... bana ıddaa edıyosunuz 106 lı falan dıye de o 106 lar kotu gıdıyoo dememkkı... (AL kanıtlıdır ıyı gıttıgı..)
    en ii gidenlerinden biri derken üzerindeki parçalar göre hemen korku filmine dönmesin burası ahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuna ztn ii 106 geçer miniyi dio
    tunaya bisey demiyorumki,
    kendi kendime özelestiri yapiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda benden olsun 210 hp cooper s ve istilldo arkaşımıızn 135 hp saxosu

http://www.youtube.com/watch?v=EYscAjjSMzY

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)