vıdeosu olan arac hangı arkadasın bılmıyorum ama onu baglayıp log alırsan ve duty 120 cıkarsa bıl kı yanlı okuyor![]()
vıdeosu olan arac hangı arkadasın bılmıyorum ama onu baglayıp log alırsan ve duty 120 cıkarsa bıl kı yanlı okuyor![]()
RSTuner 110 gösteriyorsa hata vardır. Yazılım hatasından kalibrasyon kayık olabilir. 110 gibi bir durum mümkün değil sağlıklı yürüyen atmosferik bir araçta. Aynı araca birde Clip'miydi neydi orjinal Renault makinası ile baksaydınız doğru oranı görürdünüz. Fabrikasyon bir araç orjinal yazılım ile %90 duty cycle de bulunmaz zaten.
İbrahim hayırlı olsun. AFR ayarlanmış iyi olmuş. Bu arada avans açıncada duty cycle değişmese dahi AFR değişiyor. Avans arttıkça AFR fakire çekiyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İnternet ortamı mimikler yok nerden anladın gergin olduğumu
Normal doğal bir insan gibi konuşuyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz
Evet wideband var
7000-7100 gibi devir kesicim var
6800 den sonra 11.8 - 11.5 gibi değerler okunuyor orjinal yazılım ile kesiciye kadar
Megane RS lerede durum aynı sayılır
Onlarda duty olarak 90 ile fabrikadan doğuyorlar
Güzel bir stage 1 veya stage 2 atıldığında onlarında duty 100 lerin üstüne çıkıyor RStunerde
Olay sadece Cliolara has değil
Aynen
Sonuçta bilgi paylaşımı yapıyoruz
Rstunerin Duty Cycle ölçümlerinde yanlış ölçüm var
Başka bir açıklaması olamaz
ghsudauhdhusa yok abi genel olarak konu gerginleşti sankiduty cyle gergiiinnn!!! %100 çalışıyor nasıl gerilmesin adama bir git sigara iç der insan hep çalış hep çalış nereye kadar
Şaka bir yana;
Cams! Bigger injectors to be on the safe side?
Burada da %108 gören var ama mantıksız, bir tanesi de %100 çalıştığını söylemiş ve yanlış hesaplamadıysa, hesaplarına göre enjektörler gerçekten neredeyse tam kapasite çalışıyor diyor..
su rs-tunerın softwareını ve logunu bana maıl atsana merak ettım bahadircuneyt@hotmail.com
Fastchip
Software ı burdan indirebilirsiniz
Log olarakta birazdan mailinize komple atıcam dosyayı
Farkettim onu zaten o da diyor ki gerçekten öyledir, diğer amca da diyor ki nasıl olur ? O da diyor bu sadece bir şeyleri bildiğini düşünen insanlar arasında efsane.. Hydrolock olmuyorsa helal olsun Renault enjektörlerine ama yine de şöyle bir sorun var %100'ü nasıl geçiyor? Yedek enjektör mü var sağda solda 5. enjektör efsanesi gibi
Siteye de bakmıştım ama bilgi bulamadım gece eve gelince indirip araştırmayı düşünüyorum çok merak ettim![]()
logu bnde alabılırmıyım ilkergonencler@gmail.com
knock correction ne kadar duzelttıgıyle alakalı
enjektorlerın tam olarak acılıp kapanma surelerı olsaydı ordan cıkartırdık dutyı formulle
acma + kapama = xy
( açma süresi / xy) X 100 = %yy seklınde
İlker G.
Zaten konu Clio Rs oldu mu ille bir efsanevi birşeyler olcak
İşin finalinde Henk veya RStuner gerçekten haklıysa ?
Ya gerçekten 5. enjektör varsa ?![]()
.....
Gibi gibi şüpheli şeyler devam eder en güzeli değerleri eskisi gibi mutlu mutlu okumak
Hazırda setup olarak yok elimde![]()
gelen bisey yok daha
bahadır abı setupu yolluorum sana mail olarak
ilkergonencler@outlook.com olarak atabılırmısınız![]()
İlker G.
Rs de ideal afr 12.9. Rs tuner de gördüğünüz duty %100 olduğunda gerçekte %85 yada %90 gibi bir değer di tam hatırlamıyorum bu aralıkta birşey. Orda %100 görmenizin nedeni enjektörün tavsiye edilen max duty %85 gibi bir rakam olduğu içindir. yani aslında siz %100 gördüğünüz zaman verimli çalışma aralığını max lamış oluyorsunuz. %110 gördüğünüzde gerçekte %99 duty gibi bir rakam a denk geliyor.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
karışım dengesizken bende binmiştim gitmiyordu üst devirlerde şuan gayet iyi olmuş maşallah![]()
RACE WERKS
maşallah ibo çok güzel olmuş
yakıt sadece duty cyclea göre açılmaz çok takılmayın bi de rsler 13.7 ye kadar seviyo
ECUTECH İstanbul
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)