benzın acmıyor kısıyorlar yazılımla.zengın olunca araba boguluyor benzıne ondan yurumuyor.ondan afr 13lere gelıyor.
avansı acıyorlar.
bıde devırı uzatmak amac bı sonrakı vıteste yukarda yakalaması ıcın dıye dusunuyorum şahsi tamamen![]()
benzın acmıyor kısıyorlar yazılımla.zengın olunca araba boguluyor benzıne ondan yurumuyor.ondan afr 13lere gelıyor.
avansı acıyorlar.
bıde devırı uzatmak amac bı sonrakı vıteste yukarda yakalaması ıcın dıye dusunuyorum şahsi tamamen![]()
Anlıyorum Kamer
Fakat yakıtı kısmadıkları ap açık ortada
Çünkü RS tunerden bütün değerlere bakabiliyoruz
Orjinal Duty Cycle değerleri yüzde 90 - 95 lerde olan araç
Yazılımlı olarak Duty Cycle yüzde 110 lara çıkıyor
Yani kısacası şu oluyor
Bu araca benzin yetmiyor
Enjektör yetmiyor 110 nun anlamı bu
Bu arada orjinal avans puanı 21-22 değerlerde
Yazılımlan 30-33 değerlere çıktığını görüyordum
Avans değerlerin kaç İBO ?
hacı 13 afr sınır değil.
fabrıkasyon en ıdeal noktada degıl.fazla benzın vererek motoru korumuslar. egt nın yukselmesını engellemısler.bu arabanın hıc durmadan kaç km gıdecegını kaç derece sıcaklıkta gıdecegını fabrıka sınırlayamaz.onun ıcın her kosula uygun araç yapmışlar.
mesela 5500 devırden once arac dahada fakırde 14.5-15 afr de yuruyor.bu nedenlede az yakıyor bızım arabalar.devır dusuk oldugu ıcın egt de yukselmeyecegı ıcın fazla benzıne gerek yok.
o duty cycle %110 u hangı araçta aldınız.AFR sıne baktınızmı?
bakmadınız.belkı cok daha zengın oldu araç.
hacı bakalım afr duzeldı ama yolda nasıl sonuc cıkacak.
bı kac farklı yazılım daha var onlarıda denıcez bakalım![]()
bu araçların AFR sine bakmadınız ama değilmi?
ben hızlandım demiyorum hacı.afr daha iyi oldu diyorum
mantıken hızlanmasıda gerekli.
deniyecez elbet daha once denedıgımız araçlarla
gerçi sen kadrandan hemen saniye tutmuşsundur
bagajda 20 kilo yanımdada 110 kilo can var rakım 900 ona gore hesapla![]()
Araban Tr'deki en temizler sıralamasında ilk üçte bana göre. Kazasız belasız kullan, ağır ağır düzgün modlarla yola devam.
wimmer iyidir hacı.
wimmer atıp güç alamayan bi siz varsınız şu TR de
yanlış yazılımmı yukledınız naptınız wımmer dıye.
cuma akşamı hem bu yazılımla hem wımmerla deneme yapacam o zaman bakarız
çok sağol alper abi.elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz işte yavaş yavaş.acele yok![]()
Duty Cycle %110 u ilk defa duyuyorm 100 ü duydum da onlar da genelde enjektörler açık kalıyor sonra kollar eğriliyor
Şimdi şöyle de bir şey var kapağı falan filan yapınca hava akışı çok daha iyi oluyor, hava daha verimli girince fakire çekebiliyor araba, benzin açılıyor diyorsanız ondandır..
o sizin rs'lerin saçmalığındanhem 2-3boy aldık diyorsun hem stock yazılımla geçtik diyorsun.
rs konusunda kafa kilit bazı şeylere sizin
kapak konusu da böyle içeri daha fazla hava cekebiliceksin avansı acabiliceksin, kapak fark etmiyor diyemezsiniz mantık oalrak. ki bi egzantrik taksanız kapağın faydasını cok daha belirgin ve hissiyatlı sekilde göreceksiniz.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Hayirli olsun ibo nihavent attin yani yazilimi
rs tunerde bizde % 110 lari gorduk ama ms baglayinca alakasi olmadigini gorduk , biz oem enjektore devam ediyoruz bakalim yeni egzantrikle ne olacak![]()
Maşallah çok iyi.Yazılım sonrası çevrilen devir biraz düşürülürse daha iyi olur sanki
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)