soğuk presste de malzemeyi sertleştirip kırılganlığını arttırıyorsunuz, çok farklı bi nane değil yani.. "soranlara"
kesilmiş yayın kırıldıgını hiç görmedimde duymadımda bu press davası sonradan ortaya cıktı adamlar haklı bence bi kez yaptırdık cok pişman olduk helezon kırıldı ondan sonra 20 ye yakın civic bastım hepsini kestim bi sıkıntı olmadı spor yayda olsa kesikte olsa dibine kadar bastıgımız için pek bi fark olmuyor)
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
nam da ısıtılıp basılmıs kullanıyorum gsı ı skıntı yok 2 resimlede fikrimin değişmeyecek her aracın ağırlığı farklı sonucta 1 tonluk aracı ısıtıp basarsınız sıkıntı olmaz mesala ama 1.5 tonluk bi aracı ısıtıp basarsınız yuk fazla oldugundan kırabilir bu ihtimalide düşünmek lazım bence
PD 130
video başlığı herşeyi açıklamış aslında
ricer.![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Sıkıntı yok, sıkıntı olmaz, çok memnunum vs gibi yorumlar bu işlemin sağlıklı oldugu anlamına gelmez. Yapmayın,yaptırmayın.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ta technics miydi neydi, onların coilleri kac cm basabiliyor fikriniz varmı acaba?
If you have no LAG, you have no turbo..
O kadar buyuk firma bosuna calisiyor ayni aracin farkli motoruna bile farkli yay yapiyorlar bazen , kafaniza gore kestirip hayatla oynuyorunuz , isitmak 100 tl ise zaten 200-250 ye yaylar var tamam belki cok kaliteli degiller ama en azindan daha guvenlidir ... birde o isitilan yaylarin uzunluklari tamamen ayni olmuyor sonucta goz karari , baklalar farkli noktalarda isitiliyor esneme acilarida degisiyor dogal olarak , bu araclarin yol tuttugunu nasil savunuyor insanlar anlamiyorum
hangi amaçla yapıldıgı önemli yol mu utsun şekilmi görünsün, hoş dip basık berbat görünüyor oda ayarı
yol utacaksa lisanslı malzeme kullanıcak tabi ki
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Akıl var mantık var bir sürü mühendis türlü türlü hesaplamalar yapıp üretiyorlar bu yayları. Sen o yayın boyunu kısalttığın zaman ya da ısıttığın zaman o yapılan tüm hesaplamaları alt üst etmiş oluyorsun. Arabanı basmak istiyosan git spor yay ya da coil al.
100 tl ye yayları kestireceğime üstüne 200 daha koyup 5mm spor yay alırım.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Hadi siz iyisiniz.C-maxe göre adam gibi markalı 5cm yay bulunPiyasada c-max yayı diye satılanlar focus yayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)