User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
78 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Isıtılmış yay.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en temizi gerçektnde spor yay ama bu seferde her araca bulunmuyo.e bulundu her araç aynı derecede düşmüyo.5cm yay alınıyo memnun kalınmıyo düşüklüğünden busefer hadi 3 cm daha press'e.tehlikeli oldğunu söyleyenlerde var kullanıp çok memnun olduğunu söyleyenlerde.keşke bütün bu soru işaretlerinin kalkması için gerçekten herkesin çok memnun olacağı bir sistem yapılsada herkes mutlu olsa..
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı insanlar yaşananlardan ders alır,Bazı insanlar yaşayarak öğrenir bu iki grupta lazım hayatta dengeler için...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en temizi gerçektnde spor yay ama bu seferde her araca bulunmuyo.e bulundu her araç aynı derecede düşmüyo.5cm yay alınıyo memnun kalınmıyo düşüklüğünden busefer hadi 3 cm daha press'e.tehlikeli oldğunu söyleyenlerde var kullanıp çok memnun olduğunu söyleyenlerde.keşke bütün bu soru işaretlerinin kalkması için gerçekten herkesin çok memnun olacağı bir sistem yapılsada herkes mutlu olsa..
    Aracına yay olmayanda basmasın bi zahmet, söylediğiniz sistem zaten var coilover....

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nolmuş la bu tuvalette ekmek mi yemiş böyle yamulmuş
    Press king

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracına yay olmayanda basmasın bi zahmet, söylediğiniz sistem zaten var coilover....
    evet kendi aracımdada kullanıyorum.ama coil konusundada sanayi yapımlarının sağlıklı olmadığı söyleniyor.marka coillerin ise fiyatları ortada.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de çok aklıma girmeye çalıştılar, yok yayları keselim yok sıcak press yapalım birşey olmaz. Mühendislik öğrencisiyim, bana küfür gibi geldi anlattıkları. Spor yay aldım bu defa da arkası garip bi şekilde kaldı üst üste fazla binme yapmıştı yaylar mecburen ordan biraz aldırmak zorunda kaldım. Ha içime sinerek mi yaptım hayır, ama çok bir müdahalede bulunmadığım için de sıkıntı oluşmadı. Ama bu hafta içi coilover alıp, bu iş gerçekte nasılmış onu da denemek istiyorum. Isıtılmış, kesilmiş yaylar yüzünden çok kaza yapan araç gördüm, ani ağırlık transferi değişimlerinde understeer ve limitlerde dönülen virajlarda araçların fazla huzursuz olduklarını da biliyorum zaten. Viraj kasmıyorum ben diyen adama bile önermiyorum ya yay alsın ya da coil. Yay bile oem amortisör ile çok sağlıklı değil gerçi.
    .

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne yaptık bız hacı

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Viraj kasmıyorum ben diyen adama bile önermiyorum ya yay alsın ya da coil. Yay bile oem amortisör ile çok sağlıklı değil gerçi.
    Acil bir durum olur illaki ani manevra yapmak zorunda kalabilir herkes, viraj kasıp kasmamak bu işte geçerli bi sebep değil dediğin gibi..

oem amortisör - yay ile limitlerin aynı kalsa da biraz daha kontrol edilebilitesi artıyor arabanın bence en temizi kaliteli bir coilover kit

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acil bir durum olur illaki ani manevra yapmak zorunda kalabilir herkes, viraj kasıp kasmamak bu işte geçerli bi sebep değil dediğin gibi..

oem amortisör - yay ile limitlerin aynı kalsa da biraz daha kontrol edilebilitesi artıyor arabanın bence en temizi kaliteli bir coilover kit
    Ağırlık merkezi aşağı düşüyor onun da etkisi var, ama şuna eminim biraz sert girdiğimde benim oem amortisörler öyle aman aman güven vermiyor bana.
    .

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben corsamda presslettim , memnunmuydum , hiç beklemediiğim derece memnundum, ilk mesajda yazdıldığı gibi evet benim çok kişide şahittir o corsanın hayvan gibi yol tuttuğuna,lastiklerde çok büyük etken .. Tabiki bu demek olmuyorki hadi gidin yapın bişey olmaz herkesin kendi tercihi , benim arabayı bastığım zamanlar coile 1 teklik istiyolardı , şimdi coil alırım orası ayrı mesele

+ olarak ben muayneye gittiğimde yayları çıkarmıştım hiç böyle değildi sadece boyası pressten dolayı ufak tefek dökülmüştü tek aldığı darbeydi .. Ama ben demiyorumki bunlar hikaye,olmaz böyle bişey , imkansız... Benim başıma gelmedi ,çevremdede 3-4 tane presslenmiş araç vardır onlarıdanda duymadım , ben ve onlar şanslıymışız , başkası bu kadar şanslı olmıyabilir işi kuralına uygun yapmakta herzaman fayda var ..

Belkide amort. fabrika çıkışından spor 2cm kısa ve presslettiğim yaylar orjinal değilde H&R marka olduğundanda olabilir tabi. Pressletcek kişini amort. uzun ve yumuşak ise işlem yaptırması gerekebilir

Isıtma ve press ayrı işler diye biliyorum ben orasıda ayrı mesele bana milyar verseler ısıtmam ama pressletirim günümüzde basıklık isteyen kişi bunlarla uğraşmasınada gerek kalmadı , 100 200 lira üstüne coil yaptırabilir , yok benim basıklık derdim değil derse custom coil parasına , markalı coil olabilir geliştik artık nereye sallasak air ride a çarpıyor yani press ile ısıtma , kesme , biçme ıvır zıvırını rafa kaldırmanın vakti geldide geçiyor
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlar yaşıyarak öğrenir bnm canım 300-500 liradan daha değersiz değil 3-5 cm daha düşmesi için, bu zmna kadar kestirme ısıtma, soğutma, osurtma,pıstırma fln bu tip işlere hiç bulaşmadım bulaşanada iyi gözle bakmadım
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türk insanı maalesef yaptım olduculuga cok müsait.

yay kesme presleme işi güvenlik zaafiyetinin yanısıra, arabanın canına okuyor, konforu bitiriyor. altındaki 2012 modelde olsa at arabasından farkı kalmıyor.

bu işler eskidi beyler, yapmayın etmeyin.

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir işi ya laikiyle yapmak lazım yada hiç .. Eski araçlarımdan birinde ısıtılmış yay varmış , sağ kulede yırtılma ve açma yaptı..Lanet ede ede çıkardım , noldu satarken kulede işlemmi var vs gibi 1000 tane soru..Adamlar haklılarda nasıl izah edersinki , bilmeyen de anlamaz bir ton tatava Hee birde piyasadaki sözde yaylarda gördüğüm kadarıyla zıp zıp zıplatıyor araçları , 120 tl ye spor yaymı olur arkadaş ? Al kullan memnum kal , kalırsın tabi 120 tl ye yay alıyorsun basıyor aracı mis kulelerde kapanmamı yapar , ön takımmı bozar vs yok Yani her kez bir yol tutturmuş gidiyor , görünen o...
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

akıncı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parasızlık yaptırıyo bunları herkez coıl takmak ister aracına ama para yok napsın 20 tl verıyo ısıttır devam ,cebındede malboradan aşşağı içmez amk

kaanpoyrazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parasızlık yaptırıyo bunları herkez coıl takmak ister aracına ama para yok napsın 20 tl verıyo ısıttır devam ,cebındede malboradan aşşağı içmez amk
    Ayranı yok içmeye, tahtaravanla gider s... misali
    Babana aratmakta nedir arkadaş ..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağırlık merkezi aşağı düşüyor onun da etkisi var, ama şuna eminim biraz sert girdiğimde benim oem amortisörler öyle aman aman güven vermiyor bana.
    2000 öncesi Japon araçlarının özellikle klasik derdi, bana da yaylı ae101 aynı şekilde hissettiriyor

SametWeb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağcılar'da Ünal Turan var, en son aracında yayı komple çıkarmış
    Buda bir çözüm herhalde

samet albayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz türk insanları olarak kullandığımız en sık ve benim hiç sevmediğim kelimelerden birisi BİŞEY OLMAZ dır . ısıtırız bişey olmaz keseriz bişey olmaz ....
    EcuFast SAMSUN BAYİİ

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende eskiden cahillikten ısıttırmıştım 1kere öyle bir hata yaptm birdaha tövbe nerede görürsem de söylüyorum soranlara sakın yaptırmayın hem tehlikeli hem çok konforsuz.bende yayları söktügümde buna benzer bi görüntü vardı direk atmıştık
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)