Valla tatli yanlamalar, tenha gobeklerde donmeler, kisacasi diger araclari minimum seviyede rahatsiz edecek surusler anlasilir. Boyle milimetrik makaslar trafigin ortasinda sert sag-sol anlamsiz hareketler olmasa iyi...
Valla tatli yanlamalar, tenha gobeklerde donmeler, kisacasi diger araclari minimum seviyede rahatsiz edecek surusler anlasilir. Boyle milimetrik makaslar trafigin ortasinda sert sag-sol anlamsiz hareketler olmasa iyi...
Kedi ulasamadıgı çiğere mındar dermişherkezın bir tarzı var zevki var kimisi makas atmayı sever kımısı sakın kullanmayı.. Zaten normal ınsanların gozunde senın araban egzozlu ise bagırıyosa insanların senın hakkında ki düşünceleri kötü yönde olucaktır... .. O yüzden durmak yok yola devam
ADAM ALTINDAKI ARABANIN HAKKINI VERIYO SAHSEN BEN YOLDA Bİ 350 Z GÖRSEM. YANLAMAMASI GAZLAMAMASI ACAYIBIME GİDER NİYE ALMISKI BUNU DERİM
NEYSE DEDİĞİM GİBİ HERKESİN ZEVKİ GÖRÜŞLERİ DÜŞÜNCELERİ FARKLI BENİM DÜŞÜNCEMDE BU..
Altında rwd arabası olan her virajda yanlayacak diye bir kaide yok.Rwd aracı ya da bir bmw yi sadece yanlamak için alan adama zaten diyecek söz yok.Egzoz sesi iğrenç.Stock sistemle bile v6 nın homurtusu daha güzel ses verir.Bu araca borla dan başkası hikaye.Dediğim gibi ses kötü.
S2000'den sonra ses var güç yok durumu olmuş biraz.
Yaptığı mantıklı olmasa da yanlamayı biliyor adam. Bilmese bugüne kadar patlardı zaten.
Her RWD'ci yanlayacak diye bir kural tabiki de yok. BMW varken RWD diye gidip xDrive ya da Audi alıcağını zannetmiyorum kimsenin. Amansız yol tutuşun yanında tatlı eğlencelerin bulunmasının bir zararı olmaz bence![]()
kendi tarzı buysa niye geceleri boşken boyle seyler yaptıgı videoları yok.tamamen millete sekil amaclı.bu tarz hareketlerin nesi sekil oluyosa.gerci sis acmanın,makas atmanın sekil sayıldıgı iyi araba kullanmak olarak goruldugu bi ülkede yasıyoruz haklısınız
taca çıkarıcaklar bigün bu çocuğu bence.. yazık eder kendine
keyfi yanlarsın da sürekliliği fazla arkadaşın, direksiyonu iyi ona laf yok ama herkesin - her aracın bi limiti var.. ters birine denk gelir taca çıkar dediğim gibi bir gün..
O nasıl bir egos borusudur yav
Zalimler için yaşasın cehennem..
videoyu geçtim gerekli yorumlar yapılmış da şu 350z nin roadsterlarını çok itici bulan bir tek ben miyim![]()
Her isikta egzoz bagirtmak, Sag sola kirmak gorgusuzce bence, Herseyin yeri var, Bu kadar yogun trafikte degil yeri, S2000 videosunda annesine baya sovmustu arkadasi, Eminim bundada duymasakta yan arabadakiler baya cinlatmistir kulaklarini, Lafim yok direksiyonu iyi ama biraz da yerine gore yapsa fena olmazmis, Ama bu 350z cidden diger 350zlerden sanki daha sagliksiz yuruyo gibi, koparamiyo vs, belki baski balatadir ne biliyim, Fakat en uyuz oldugum sey gorgusuzce egzoz bagirtmak ota b.ka.. Ferrari de yapsa, sahinde kroluk bence, Gaz tokatlamak direk 106 ci veya sahinci isi zaten..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
bu akşam bir kez daha gördüm halkın tepkisi iyi. adamlar *-.*.*..?^+%&^+%&/- diyorlardı arkasından...
adam reklam peşinde falan değil onu geçin , harunun arabasındada bulundum, trafiktede konvoy şeklindede gittik adamın huyu suyu bu yapcak bişey yok
ondan dolayı sosyalleşmeyi bırakında video sanki yurtdışıymış gibi düşünüp izleyin
Livestrong
ses çok rahatsız edici geldi bana, umarım trafikte sürekli bu sesle gezmiyordur. Gerçi varex var demişler bi önceki postlarda. S2000 den sonra araç bayağı ağır gelmiş belli.
Videonun başlarındaki kara ff ferro fenaydı![]()
O bu degil de adam bir kac dakikalik video cekiyor burada bir ton adam birbirine giriyor zerre kadar umrunda degilbosverin birbirinizle tartismayi sosyali kime vereceksin herkes biliyor neyin ne oldugunu
S2000 de daha bi hoş geliyordu göze tarz olarak.. Egzost sesi eve ilginç olmuş 350Z nin kendine has özel sesi kaybolmuş sanki. Arkadaşla ilgili yoruma gelirsek bence dünyanın dibine vuruyor iyi de yapıyor ha milleti rahatsızlık konusu tartışılır ama adam eğleniyor o bir gerçek
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)