kankı az cok bende bılıyorum neyın ne oldugunu sende benı tanırsın ben ne varsa solerım bılırsın up zamanından paylastıklarımızdan bende gızlı saklı olmaz araba gercekten guzel gıdıyo haralet normal fan her dakka acmıyo yarımı gecmıyo haralet kısa desen zaten yok yanı ben 45 yasında adamdan aldım arabayı yay fıltre eksoz hıcbsey yoktu arabada adam 10 senede 8 9 bın km yapmıs anlatabılı yo muıyum gazla ısı olmıyan bırısınden aldım ve bakımını yaptım eksozsuz fıltresız bıle cok sasırtıcı gıdıyodu zaten araba

öyle bir dünya yok herkes birbirinden saklıyor biiliyorsun.ama yapılan karşı tarafı tereddütte bırakıyor benim arabam ciğerli saglıklı.karşı tarafta düşünüyor aq benim arabada bir sorun mu var o zaman,bende bir dünya bakım yaptırdım emek harcadım neden benim arabam aynı specdeki arabaya geçiliyor.şunu cok iyi biliyorum 106 vtec gibi nazlı araba değildir.specleri aynı oldugu sürece alayı aynı gider 106ların.iki 106 arasında aynı speclerde arada 5 10 boy fark ediyorsa o arabalar aynı speclerde değildir.Sende biliyorsun bunu 

senın gozluklu arkdsın ısmı neydı dun dıyodu bu gece gorcez Y stckmu degılmı dıye bak stcok arbyala denedı gordu uzatmanın anlamı yok maslah de gec