Bak güzel kardeşim. Ben 2001 yılından beri deneme yaparım ve çok kez geçilmişliğim olmuştur. Geçilmekte sıkıntı yok, hatta Z06yı ilk aldığımda senle denemiştim ve beni geçmiştin sıkıntı oldu mu? Ama bana birşey yanlış söylendiği zaman salak yerine konduğumu düşünürüm çünkü benim dürüstlüğümü karşı taraf göstermiyor, beni kandırmaya çalışıyor demektir.
Alttaki video 3 yıl önce çektiğimiz video. Z06da sadece yazılım ve egzoz var. Sana dün basa basa araban aynı mı gidiyor fark var mı benim için referans olacak diye sordum ve bana hayır, sadece toluen yerine etanol koydum araba aynı gidiyor dedin. Arabam daha hızlı deseydin, evet en azından vites ve devir olayına daha dikkat ederdim...
2010.09.21 Corvette Z06 vs GGN Sti - 2 - YouTube
Ben Z06ya komple motor yaptım silindir kapağı hariç komple yükledim arabam aynı mı gidiyor yani sen beni neye inandırmış oluyorsun? Kimi kandırmış oluyorsun?
Ben sen önceden 0.6 bar mı bastın şimdi 7.8 bar mı basıyorsun, arabana ne ekledin ne yaptın bilmem. Sana araban aynı mı gidiyor referans olarak basmak, arabamın farkını görmek istiyorum diyorum evet diyorsun. Deneme sonrası geliyorum ben bu denemeden memnun değilim çok erken çıktık önümüz doluydu diyorum bir garipleşiyorsun abi ne var gaz mı kestin ne oldu zaten kornaya sen bastın falan diyorsun iyi diyorum ok gerek yok kutlarım diyorum, derdini anlıyorum çünkü,
sonra bir daha deneyelim diyorsun, o sinirle senle ne deneyeceğim bir daha?... Tam giderken de videoda görürüz kim ne yaptı diyorsunuz, aferin....
Bu arada noslu 100-200 5.3 gördüm ben tam sonuçlar Başarda, senin yazdığın gibi 5.7 değil.
Kendi devrimdeymişim. Kendi devrime gelmeye kalksam yolu yarılardık heralde... Tırla alakan yok arkama geçtin diyorsun da Corvettele arkana geçip taş yemek müthiş bir motivasyondu benim için...
Yukarıda açıkladım, derdimin geçmek geçilmek olmadığını anlamışsındır umarım. Ben arkadaşları tamam ok hadi iyi geceler diye gönderirken "videoyu koyarım görürüz" dediklerinde gelin hadi ok bir daha mı deniyoruz deseydim? Çoluk çocukla da bir yere kadar.
Deneme sonrası rahatsızlığımı dile getirdikten sonra bu videonun konması bence hiç doğru değil. Belki alması gerekenler bunu görüp ders alırlar.
Ben nerdeyim sen nerdesin, işine geldiği gibi görüyorsun olayı, böyle devam et. Önce insanlara doğruları söylemeyi öğrenmen gerekiyor. Evet izlen beni geçtin, sti z06dan daha hızlı ve ben bunu kaldıramıyorum, cidden böyle olduğunu mu sanıyorsun?
Hep aynı muhabbetse belki de sende sorun vardır, dediğim gibi 2001den beri rolling yaparım ben de ne hikmetse ilk defa senle böyle bir muhabbete giriyorum.
Hadi iyi geceler...