User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
100 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: GGN STI vs Armageddon Z06

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GGN40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracında arkasına gopro bağladılar, bende yok içeriden video
    Dostum zaten sn lerinize bakilacak olursa senin onde olman gayet tabi normal + altlarda bastiysaniz tamamiyle sen avantajlisindir vs vs vs
    5.7 nosla koşan vette nossuz illaki 6 sn den yavas kosacaktir ki zaten sen 2 kisi yapmissin sureyi
    Cokta mudahil olmak istemiyorum aslinda olaylara gunah kecisi olmamak icin

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallah diyorum ve sunuda ekliyorum geçme geçilme olaylarını bu kadar büyültmenin anlamı yok araçları amaçları haline getirmekte sacma bi olay basılır geçersin geçilirsin bi daha basılır sonuc görülür bu tarz olaylarda herkesin arabası giderlidir mekanik spor bu arac o anda gitmez geriler geçilir veya tam tersi olabilir büyütcek bişey yok bence 2 aracada kocaman maşallah bidahaki denemeyi merak ediyorum simdiden..
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işleri bu yüzden bıraktım 6 sn kosan aracında olsa bu kavgalar bitmiyor arkadaş ben yaşlandım kaldıramıyorum iki aracada maşallah ama bir not düşeyim 6 sn koşan araç 1000 lik motorla koşamaz motorun markası önemli değil 1000 lik en dandik reyzing motor 4 sn kosuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi olay böyle boka sarmasın diye otobanda sordum gaz kestinmi diye yok dedin abi? Bir daha deniyelim dedim? Gerek yok araban hızlı dedin? Yanındaki arkadasa sordum,varmıydı sıkıntı dedim yok dedi?

Bir diğer olay ise düzlükte ben giderken yanımdan bastın gittin, ben senin yanına geldim , yani senin devrinden bastık. Azımı açıp hiçbirsey dedimmi? Sen korna çalınca , kornanın net duyulmadığını söyleyip el ile bastık, geçte kalmadın, video gelince görücez tabi gelirse

Sirf bu muhabbetler olmasın diye 290 a kadar bastım belki yaklasırsin diye ama fark daha da acıldı onuda görücez gopro da Zaten senin kamyonla tirla alakan yoktuki fark acılınca arkama gectin en sol seritten 290 a kadar bastım ben ? Solda kamyon tir vardı da içinden mi gectik?

Kaçıp gitmek derken ? Denemeden sonra gideceğimizi en basta soyledim , sende dedinki bende gidicem ne taraftan gidicen dedin? Cenk Abinin çekici ile ilgili olan bir durumdan gitmemiz gerektiğini en başta söyledim. Daha arabalara binmeden köprünün üstünde.......

Ben bügün Başarı da aradım, konustuk denemede hiçbir sıkıntı yoktu. Derin ile de konusmus, o da arabası hizliydi demiş.
    Daha fazla basıncada gerek yok, gerek olursa acarım

Neticede saçma olan hiçbirşey yok, Motoru gectin ama Nos bastın, bizim denemede nos yoktu
    Bak güzel kardeşim. Ben 2001 yılından beri deneme yaparım ve çok kez geçilmişliğim olmuştur. Geçilmekte sıkıntı yok, hatta Z06yı ilk aldığımda senle denemiştim ve beni geçmiştin sıkıntı oldu mu? Ama bana birşey yanlış söylendiği zaman salak yerine konduğumu düşünürüm çünkü benim dürüstlüğümü karşı taraf göstermiyor, beni kandırmaya çalışıyor demektir.

Alttaki video 3 yıl önce çektiğimiz video. Z06da sadece yazılım ve egzoz var. Sana dün basa basa araban aynı mı gidiyor fark var mı benim için referans olacak diye sordum ve bana hayır, sadece toluen yerine etanol koydum araba aynı gidiyor dedin. Arabam daha hızlı deseydin, evet en azından vites ve devir olayına daha dikkat ederdim...

2010.09.21 Corvette Z06 vs GGN Sti - 2 - YouTube

Ben Z06ya komple motor yaptım silindir kapağı hariç komple yükledim arabam aynı mı gidiyor yani sen beni neye inandırmış oluyorsun? Kimi kandırmış oluyorsun?

Ben sen önceden 0.6 bar mı bastın şimdi 7.8 bar mı basıyorsun, arabana ne ekledin ne yaptın bilmem. Sana araban aynı mı gidiyor referans olarak basmak, arabamın farkını görmek istiyorum diyorum evet diyorsun. Deneme sonrası geliyorum ben bu denemeden memnun değilim çok erken çıktık önümüz doluydu diyorum bir garipleşiyorsun abi ne var gaz mı kestin ne oldu zaten kornaya sen bastın falan diyorsun iyi diyorum ok gerek yok kutlarım diyorum, derdini anlıyorum çünkü, sonra bir daha deneyelim diyorsun, o sinirle senle ne deneyeceğim bir daha?... Tam giderken de videoda görürüz kim ne yaptı diyorsunuz, aferin....

Bu arada noslu 100-200 5.3 gördüm ben tam sonuçlar Başarda, senin yazdığın gibi 5.7 değil.

Kendi devrimdeymişim. Kendi devrime gelmeye kalksam yolu yarılardık heralde... Tırla alakan yok arkama geçtin diyorsun da Corvettele arkana geçip taş yemek müthiş bir motivasyondu benim için...

Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi burda bi gariplik var sorulunca niye bidaha denenmedi?

artı nos basmadan 35 li sti ın geçmesi abes bi durummuki sonuçta 6 sn giden araba izlenin arabasıda.

go pro danda izliyelim varsa videolar.
    Yukarıda açıkladım, derdimin geçmek geçilmek olmadığını anlamışsındır umarım. Ben arkadaşları tamam ok hadi iyi geceler diye gönderirken "videoyu koyarım görürüz" dediklerinde gelin hadi ok bir daha mı deniyoruz deseydim? Çoluk çocukla da bir yere kadar.

Deneme sonrası rahatsızlığımı dile getirdikten sonra bu videonun konması bence hiç doğru değil. Belki alması gerekenler bunu görüp ders alırlar.

Hep aynı muhabbet ya geçilince, kesici kaöyon tır.
    Denemeden sonra sağa cekip durdum sordum 55 kere. Yok böyle birşey ya
    Ben nerdeyim sen nerdesin, işine geldiği gibi görüyorsun olayı, böyle devam et. Önce insanlara doğruları söylemeyi öğrenmen gerekiyor. Evet izlen beni geçtin, sti z06dan daha hızlı ve ben bunu kaldıramıyorum, cidden böyle olduğunu mu sanıyorsun?

Hep aynı muhabbetse belki de sende sorun vardır, dediğim gibi 2001den beri rolling yaparım ben de ne hikmetse ilk defa senle böyle bir muhabbete giriyorum.

Hadi iyi geceler...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ggnyi kutlarim. Hayatimdaki en saçma denemeydi. Ben z06nin eski haliyle yeni halini karşılaştırmak istemiştim sırf o yüzden denemistim ve eski haliyle aynı mi gidiyorsun diye en az 5 kez sordum izlene ama izlenin niyeti farkliymis. Evet goprodan da görüleceği üzere deneme boyunca böyle saçma deneme mi olur yol dolu diye konuştuk, konuşurken arabayı kesiciye soktum, deneme sonrası yangından mal kaçırır gibi gittiniz ve giderken "gaz kestin mi ki" dediniz. Tatmin mi oldunuz anlamadım. Hayır kesmedim çünkü sen yolun ortasına cikmistin beni bekliyordun ve basmisken de basalim dedik, o şartlarda önümüzde iki otobüs yanyanayken senle denemem hataydi hangi akla hizmet yaptıysam. Senden ricam önce birlikte yürüdüğünü söylediğin 1000lik motorun videosunu koy, daha sonra da basabildigin en yuksek basıncı ve ne basacaksan artık onu bas da bir sonrakinde öyle deneyelim. Bana olan birseyi yokmuş gibi gösterip salak yerine koyarsanız ben buna eyvallah demem hiç kusura bakma kardeşim. .. Geçmek gecilmek bu kadar önemli olmamalı bazı şeyler daha önemli...
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim. Ben 2001 yılından beri deneme yaparım ve çok kez geçilmişliğim olmuştur. Geçilmekte sıkıntı yok, hatta Z06yı ilk aldığımda senle denemiştim ve beni geçmiştin sıkıntı oldu mu? Ama bana birşey yanlış söylendiği zaman salak yerine konduğumu düşünürüm çünkü benim dürüstlüğümü karşı taraf göstermiyor, beni kandırmaya çalışıyor demektir.

Alttaki video 3 yıl önce çektiğimiz video. Z06da sadece yazılım ve egzoz var. Sana dün basa basa araban aynı mı gidiyor fark var mı benim için referans olacak diye sordum ve bana hayır, sadece toluen yerine etanol koydum araba aynı gidiyor dedin. Arabam daha hızlı deseydin, evet en azından vites ve devir olayına daha dikkat ederdim...

2010.09.21 Corvette Z06 vs GGN Sti - 2 - YouTube

Ben Z06ya komple motor yaptım silindir kapağı hariç komple yükledim arabam aynı mı gidiyor yani sen beni neye inandırmış oluyorsun? Kimi kandırmış oluyorsun?

Ben sen önceden 0.6 bar mı bastın şimdi 7.8 bar mı basıyorsun, arabana ne ekledin ne yaptın bilmem. Sana araban aynı mı gidiyor referans olarak basmak, arabamın farkını görmek istiyorum diyorum evet diyorsun. Deneme sonrası geliyorum ben bu denemeden memnun değilim çok erken çıktık önümüz doluydu diyorum bir garipleşiyorsun abi ne var gaz mı kestin ne oldu zaten kornaya sen bastın falan diyorsun iyi diyorum ok gerek yok kutlarım diyorum, derdini anlıyorum çünkü, sonra bir daha deneyelim diyorsun, o sinirle senle ne deneyeceğim bir daha?... Tam giderken de videoda görürüz kim ne yaptı diyorsunuz, aferin....

Bu arada noslu 100-200 5.3 gördüm ben tam sonuçlar Başarda, senin yazdığın gibi 5.7 değil.

Kendi devrimdeymişim. Kendi devrime gelmeye kalksam yolu yarılardık heralde... Tırla alakan yok arkama geçtin diyorsun da Corvettele arkana geçip taş yemek müthiş bir motivasyondu benim için...

Yukarıda açıkladım, derdimin geçmek geçilmek olmadığını anlamışsındır umarım. Ben arkadaşları tamam ok hadi iyi geceler diye gönderirken "videoyu koyarım görürüz" dediklerinde gelin hadi ok bir daha mı deniyoruz deseydim? Çoluk çocukla da bir yere kadar.

Deneme sonrası rahatsızlığımı dile getirdikten sonra bu videonun konması bence hiç doğru değil. Belki alması gerekenler bunu görüp ders alırlar.

Ben nerdeyim sen nerdesin, işine geldiği gibi görüyorsun olayı, böyle devam et. Önce insanlara doğruları söylemeyi öğrenmen gerekiyor. Evet izlen beni geçtin, sti z06dan daha hızlı ve ben bunu kaldıramıyorum, cidden böyle olduğunu mu sanıyorsun?

Hep aynı muhabbetse belki de sende sorun vardır, dediğim gibi 2001den beri rolling yaparım ben de ne hikmetse ilk defa senle böyle bir muhabbete giriyorum.

Hadi iyi geceler...
    ilk mesajınla çelişkili yazmışsın biraz..en olmadı bidaha denersiniz ama bir çok denemede anlaşmazlıklar olabiliyor bunu ortadan kaldırmak için hemen arkasına tekrar deneme yapılması en mantıklısı yoksa bu duruma sinirlenip bidaha denememek sadece burdan böyle boş yazılara sebep olur..ki sinirlenmek boşuna.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki araçta sevilen takip edilen insanlar ve araçları...bu kadar para harcayıp üzerine sinirlerinizi bozmaya gerek varmı? dostlukları,arkadaşlıkları bozmadıktan sonra, Bir daha..bir daha... uygun zamanda denenir

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak abi geçen seferki denemede de aynı seylerı yaptın , Geçen seferki denemede debriyajım kacırmıstı, kaçırdığı halde ayagımı gazdan çekip terar bastıgım halde gectim bunlaru biliyorsun?
    Korhan abi görünce yazar 2.0 barda debriyaj kacırınca 1.85 e kısmiştık, fakat gene kaçırdı. İyi niyetli olarak bu denemede de sana referans olsun diye 1.85 bastım. Arabamın 2.2 bara kadar ayarı var!! Bunu herkes bilir, Eğer amaç geçmek olsaydı, brake boost da ögrendik Yukarıda da sana yapmıycagımı söyledim? Ayrıca aracının süresini sen kendin köprunun ustunde 5.7 dedin diye ben yazdım. Diğer konu ise; bak tam giderken ben öyle birşey demedim, uzunda fark acılınca kac boy oldugunu konusurken, video var ordan bakarız abi dedim, Sen yanlıs anlamıssın. Abi emin ol sen gercekleri görmek istemiyorsun, yoksa sende biliyorsunda neyin ne oldugunu da..Doğrular nedir Abi ? tekme tokat basıyordun? ne gaz kestin nede gec bastın? Sen iyi niyeti su istimal ediyorsun. Biz bir kerelik yarısa araba hazırlamayız. Arabam 5 senedir bu sekilde. Videolar gelsin izliyelim o zaman konusalım. eger hala bir sıkıntı olursa da, ikimiz de ankaradayız yüz yüze konusalım. Sen de nosunu doldur istersen, ben 1 saatte nos baglatırım, 2.2 bar açarım amacım geçmek olur! Telefonumu biliyorsun, arabam kapımın onunde 5 dk önce haber vermen yeter.

vol23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah çok hızlılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ggn sti sayesinde insanlar dahada çok seviyor sti ları .

deneyen araçlara maşallah.
    Dr.ECU

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su roll isleri cok sknti ne dense yanlis anlasiliyo Allah kolaylik versin

Iki tarafida tanimam etmem

Uc sti'in gectigi sti mi bu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatta ben dun gece seninle denemeye gelmedim, Biliyodum cünkü senin bunları yazıcagını, kabul etmiycegini.. Sen motor yapmıssın egzantrık piston fln fln banane bunlardan abi, Bu arada ben arabam eskisi gibi dedim die Sende vites ve devir olayına dikkat etmedin öylemi ? O yuzden gectim heralde seni Abı komik seyler bunlar. Tork garaj şuan 30 lu bir sti hazırlıyo, bitmek üzere. en az benim arabam kadar gidicek, moralin bozulmassa onlada geçmek isteriz seni.

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamın 2.2 bara kadar ayarı var!! Bunu herkes bilir,
    Özel değilse merak ettim, ben bilmiyorum çünkü;
    2.2'de 4 civarlarında bi süresi mi var aracın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ggn sti sayesinde insanlar dahada çok seviyor sti ları .

deneyen araçlara maşallah.
    Teşekkürler Neler ile ugrasıyorum, inanılır gibi değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özel değilse merak ettim, ben bilmiyorum çünkü;
    2.2'de 4 civarlarında bi süresi mi var aracın ?
    Anlamadım abi? 4 civarı ne demek?

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneme zevkli araç içi görüntüler de olsa tadindan yenmez ama bari bu denemede kalpler kırılmasın

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamadım abi? 4 civarı ne demek?
    2.2 barda süresini ölçtünüz mü hiç aracın yani ?
    Yoksa 6 saniye 2.2 bardaki süresi mi orasını tam anlamadım..

S16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MaşALLAH araçlara kazasız belasız da mevzu boka sarmış kolay gelsin ...
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.2 barda süresini ölçtünüz mü hiç aracın yani ?
    Yoksa 6 saniye 2.2 bardaki süresi mi orasını tam anlamadım..
    Elimizde bir süre var ama daha dbn kontrol ettirmediğim için acıklamak istemiyorum.
    Kısacası bir bilene sormadan iş yapmak istemiyorum.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay izlen kardaşım benim helal olsun.6 da felaket bi süre maşallah.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)