User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
100 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: GGN STI vs Armageddon Z06

shkodra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki otomobile de maşallah nazar değmesin, sahiplerine de helal olsun. Her ikiside bileklerine ve yüreklerine ve verdiği emeğe güvenmiş er meydanına çıkıp koşmuşlar.
    Ne demiş atalarımız '' Alta düştüm diye üzülme üste çıktım diye sevinme '' Bence ortada sorun edicek bir sıkıntı yok. Eminim herkesde böyle düşünüyordur.
    Tekrar her iki arkadaşıda tebrik ederim.
    Not: Bu tip cadde yarışlarına karşı olduğumu tekrar belirtirim. Bence piste çıkmak lazım.

gselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay oldun yine be reis problem sendemi subiee demi anlayamadım )) tebrikler iki tarafada güzel deneme olmuş araç içi videolar gelse dahada tatlı olur problemler kalkar.
    ''Kenji Kita'' Adamsın...!

Batw0han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izlenım kocaman masallah araban muazzam yuruyor,

Her ıkı arac sahıbıne masallah.
    CMMotorsport

ademsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah deneyen araçlara
    BAZOOKA CİVİC
    TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
    732 hp 660 tork
    KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
    DR ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk mesajınla çelişkili yazmışsın biraz..en olmadı bidaha denersiniz ama bir çok denemede anlaşmazlıklar olabiliyor bunu ortadan kaldırmak için hemen arkasına tekrar deneme yapılması en mantıklısı yoksa bu duruma sinirlenip bidaha denememek sadece burdan böyle boş yazılara sebep olur..ki sinirlenmek boşuna.
    Uzun zamandır deneme yapmadığım için bazı şeyleri düşünmeden, iyi niyetli denediğim için yanlış yaptım, olay bu. İzleni tanıyorsan heyecanlı çocuktur. Deneme sonrası heyecanlı bir şekilde "abi sıkıntı yoksa biz gidiyoruz" dediği için yangından mal kaçırıyormuş gibi dedim kendi söylediği gibi on kez deneyelim mi falan da demedi. Yoksa aslında çelişen bir durum yok gerçekte.

Alıntı GGN40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak abi geçen seferki denemede de aynı seylerı yaptın , Geçen seferki denemede debriyajım kacırmıstı, kaçırdığı halde ayagımı gazdan çekip terar bastıgım halde gectim bunlaru biliyorsun?
    Korhan abi görünce yazar 2.0 barda debriyaj kacırınca 1.85 e kısmiştık, fakat gene kaçırdı. İyi niyetli olarak bu denemede de sana referans olsun diye 1.85 bastım. Arabamın 2.2 bara kadar ayarı var!! Bunu herkes bilir, Eğer amaç geçmek olsaydı, brake boost da ögrendik Yukarıda da sana yapmıycagımı söyledim? Ayrıca aracının süresini sen kendin köprunun ustunde 5.7 dedin diye ben yazdım. Diğer konu ise; bak tam giderken ben öyle birşey demedim, uzunda fark acılınca kac boy oldugunu konusurken, video var ordan bakarız abi dedim, Sen yanlıs anlamıssın. Abi emin ol sen gercekleri görmek istemiyorsun, yoksa sende biliyorsunda neyin ne oldugunu da..Doğrular nedir Abi ? tekme tokat basıyordun? ne gaz kestin nede gec bastın? Sen iyi niyeti su istimal ediyorsun. Biz bir kerelik yarısa araba hazırlamayız. Arabam 5 senedir bu sekilde. Videolar gelsin izliyelim o zaman konusalım. eger hala bir sıkıntı olursa da, ikimiz de ankaradayız yüz yüze konusalım. Sen de nosunu doldur istersen, ben 1 saatte nos baglatırım, 2.2 bar açarım amacım geçmek olur! Telefonumu biliyorsun, arabam kapımın onunde 5 dk önce haber vermen yeter.
    İzlen geçen sefer ne yaptım? 3 yıl önce beni geçtin ben sana laf ettim öyle mi? Sen hangi dünyada yaşıyorsun? Bu kez büyük yazıyorum anla diye, BAK YALAN SÖYLEME, İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRME!

Ya o gece nosum bittikten sonra beni twin turbo corvette de geçti tutup laf ettim mi? Sen hala yok şunu bastım sonra buna indim şöyle oldu diyorsun. Araban aynı gitmiyor kardeşim. Doğruyu söyle derken bunu yazdım 2 mesajdır ama anlamak istemiyorsun! Ben senin oradaki laflarına ve tavrına kızdım, orada da deneme düzgün olmadı dememe rağmen buraya video koyup herşey iyiymiş de güzelce geçip gitmişsin tavrında olmana kızdım.

Sen tekme tokat basıyordun falan diyorsun da arkandan nasıl bastığımı nasıl bu kadar iyi biliyorsun izlen????? Devrimde değildim, ve konuşurken devir kesiciye girdim diyorum yalan mı söylüyorum? Yine de beni geçer miyidn diyorsun. Ben bilmiyorum sen ne olacağını nerden biliyorsun?

Ben o gece motorla denemeyi kabul ettim, oradaki herkes biliyor GEÇİLMEYE ÇIKTIM ama geçtim. Cenk'in suprayla deneyelim diye geldik, geçileceğimi düşünüyordum halen daha da öyle düşünüyorum. Sen bunlardan sonra hala gelip "ben seni geçtim sen kaldıramıyorsun" modundasın. Buradan istediğin kadar lafı çevirmeye uğraş, derdimin ne olduğunu anlamak isteyen anladı.

5.3 çıkmış ben sana neden 5.7 diyeyim?? Yanlış hatırlıyorsun heralde...

İzlen istersen sen nosunu falan bağlat, istediğin kadar bas basıncını da istediğin kadar aç ondan sonra bir daha deneyelim. İstersen de hiç uğraşma, senle muhattap olmaya bayılmıyorum bu saatten sonra. Senle artık deneyeceksem geçmek için denerim.

30lu sti mı var? Bak Tork garaj senin himayende değil bana insanlar adına atar yapma, Korhan'ı, Orhan'ı, Hakan ustayı severim. Ben senin bana yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum, başka insanları konunun içine çekmeye çalışıyorsun, yine yanlış yapıyorsun.... Senin bana ettiğin laflardan Tork garaj sorumlu değil...

Ben herkesle, herşeyle DOSTANE BİR ŞEKİLDE denerim, o yüzden 30lu da gelsin 55 olan varsa o da gelsin sorun değil. Zaten sorun o değil
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar yuz yuze gorusseniz bence daha saglikli olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    On numara yurumus sti masallah

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video izlettikleri İkisine de maşallah, ciddi hızlı araçlar...
    Ama birini geçtiğimi idda ederek forumda video paylaşacak olsam, iki tarafında kendi devirinde, arabasını iyi olduğunu hissettiği şartlarda denenmiş en az 3 video paylaşırım...
    diğer türlüsü bence eğlencelik, kıstas değil
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 veya 3 kere dedim tekrar deniyebiliriz diye, Bak abi diyorum saygımı bozmak istemiyorum ama bu iş maksadını aşıyori üzüntü olmasın. Benimle 5 dakika telefonda konuşan birisi bile benim böyle bir konu için yalan söylemiyceğimi bilir. Doğruyu söyle derken , arabaya birşeyler yaptım ve senden mi saklıycam? Benim ordaki tavrımda hiçbir sıkıntı yoktu, senin kesiciye girmen denemeyı sacma sapan kılmaz. Söyleseydin kesiciye kaldım kardeşim bir daha deniyelim ? sabaha kadar denerdim. Nasil devrinde değildin ? Enka da sen sabit bir hizla giderken ben senin yanına geldim! Bak yalan burda! Cemil Abi de yanımdaydı ve git yanına dedi ve 3. vitese atmak zorunda kaldım! Görünce yazar o da.. Kimse kimseye bayılmıyor zaten. Ben bir daha senle araba denemem, sıkıntı olursa araba gelir seninle denemeye. Dediğim gibi olay daha da tatsızlaşmasın boktan birşey için hiç gerek yok. Go pro gelsin ona göre gerekirse yüz yüze konusuruz. Ben bu forum olayını tam beceremiyorum. Olay yanlış yerlere çekiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GGN40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim ordaki tavrımda hiçbir sıkıntı yoktu, senin kesiciye girmen denemeyı sacma sapan kılmaz. Söyleseydin kesiciye kaldım kardeşim bir daha deniyelim ? sabaha kadar denerdim. Nasil devrinde değildin ? Enka da sen sabit bir hizla giderken ben senin yanına geldim! Bak yalan burda!
    Demek benim kesiciye girmem denemeyi saçma sapan kılmaz. Demek ki seninle aramızdaki fark burada. Benim karşımdaki deneme sonrası devir kesiciye girdiğini söylese ben o denemeyi saymam bile ki ben orada sana söyledim.

Ben her sabit hızla gittiğim yerde devrimde mi oluyorum? Köprünün altına o kadar erken döndün ki biraz daha denemesek nerdeyse köprüye gelecektik o yüzden basalım dedik diye yukarıda açıkladım.

Tamam beni geçtin, büyüksün, en büyük sti, maşallah kardeşim Hadi iyi günler.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski denemeye yorumun;

Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar merhabalar ben Z06nın sahibiyim. Gerçekten çok güzel bir geceydi herkese teşekkür etmek istiyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrarlarız böyle organizasyonları

Küçük bir notu eklemeden geçemeyeceğim, zaten videolardan anlıyorsunuzdur ama 3 videoda da sağlıklı bir denem şansımız olmadı GT35li STIyla, tek bir kez deneyebildik sağlıklı bir şekilde onun da videosu yok

Bu da şimdi ki denemede yazdığın;

Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzlen geçen sefer ne yaptım? 3 yıl önce beni geçtin ben sana laf ettim öyle mi? Sen hangi dünyada yaşıyorsun? Bu kez büyük yazıyorum anla diye, BAK YALAN SÖYLEME, İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRME!

Yalan ?

Benim yanlış yönlendirdiğim birileri varsa da video yu sessiz bir ortamda yükses sesle dinlesin. 2 aracında gazlama sesi çok net. Ben daha fazla yazmayı kendime yakıştırmıyorum, yaşça benden büyüksün. Saygısızlık etmek bana yakışmaz. Allah'a Emanet.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinizinde kesesine bereket.

İzlen kardeşim, bilegine saglık şu incar videolarını bi yayınlada görelim hard shift
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gün gecmiyor ki bir deneme konusunda da ayni sorunlar yasanmasin
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkinizinde kesesine bereket.

İzlen kardeşim, bilegine saglık şu incar videolarını bi yayınlada görelim hard shift
    Bende yok kanka hiç video, benim arabanın dısında ve vette nin dışında gopro vardı. Onlarda başarın arkadaşı derin de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki araca da kocaman maşallah. ankara'mızın gururu araçlar ikisi de. lütfen konu gereksiz uzamasın, kalpler kırılmasın. ankara el kadar yer, her zaman çıkar denersiniz. izlencim yaş olarak senden büyük bir abin olarak naçizane daha fazla yazmamanı rica ediyorum. gerekirse telefonda konuşulur, garajda görüşülür, çözülür tüm sorunlar. forumdan yazışınca sıkıntı oluyor, kalpler kırılıyor. aynı şey armağan kardeşim için de geçerli. allah'ım nazarlardan saklasın muhteşem 2 aracın var. lütfen forumda yazışıp da yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyin.

saygılarımla.

Abdullah.S
    Misafir
    benzın zamları bu denemeyi etkilememiş maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki araca da kocaman maşallah. ankara'mızın gururu araçlar ikisi de. lütfen konu gereksiz uzamasın, kalpler kırılmasın. ankara el kadar yer, her zaman çıkar denersiniz. izlencim yaş olarak senden büyük bir abin olarak naçizane daha fazla yazmamanı rica ediyorum. gerekirse telefonda konuşulur, garajda görüşülür, çözülür tüm sorunlar. forumdan yazışınca sıkıntı oluyor, kalpler kırılıyor. aynı şey armağan kardeşim için de geçerli. allah'ım nazarlardan saklasın muhteşem 2 aracın var. lütfen forumda yazışıp da yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeyin.

saygılarımla.
    tamamdır, yazacaklarim olmasına rağmen susuyorum, daha uzamasın... herkese iyi gunler. ..
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben birşeyi merak ediyorum bu kesici olayı neden rollingin tekrarlanmasına sebep ? Dragta kesici olunca tekrarlanmıyor sonuçta. Düzgün vites atsın taraflar madem öyle. Olay 600 hp araba yapmak değiil bence.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde beklentim açıkçası vette nin önde olmasıydı ama iki aracada maşallah araç sahipleri konuya tabi ki daha hakimler bize izlemek düşüyo keyifle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)