User Tag List

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
296 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: KG 306 & VB Vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim 106 oem sanzumanlar vtecin yanına geldiğinde vtec açık oldugunda 106 da 5bin civarı oluyor.zaten 106 nın devri oluyor bu devir bandıda oki? 106 hertürlü uyar vtece 13/61 13/59 olmadığı sürece.ki zaten bu şanzıman oranları varsa o 106 eksoz filtre değil eksoz filtre kısalı olur dimi? konumuz eksoz filtre 106 ise sanzımanıda oem demektir.oem sanzımanda vtec açıkken 5000 civarı oluyor oda 106nın en canlı devri zaten 4500-5000 arası.yazdıklarımı anlayarak okursanız demek istediğimi anlarsınız.
    oem 106 7200 ceviriyor... gaza yuklenmekle vıtes atman bir oluyor.....bu bir dezavantaj.. kii vtec kullananlar 5500 değilde 6000 de basıolar.... bu sırada oem 106 kaç rpm de oluyor???? butun sartlar vtı e gore oluyor nerde bunda adalet

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw sen neyi anlatıon bana ya saçma sapan bitane vtec gecmişin 10 boy atmısın gelmişin davana inanmışın bütün vteclri aynı sanıon.
    benim sıkıntım ne biiionmu fe lu 106 fehli vteci gecemez anladınmı ??;
    bak Alper abinn yazdıklarını güzel oku gayet mantıklı yazmış adam sizler için .
    KOnuyu takip ediosan bitane vtec gecmedimi anlaman lazim diger vidolari izle sinir sitres yapma aracina güveniosan gel ortak bi noktaya baslim olsun bitsin. Artik vtecmi acarsin cicekmi bilemem
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afferim haluğaa bak anlayarak okuyunca anlaşılıyormuş demek
    ben okumasam da farketmez bindigim arabaları biliyorum zaten de anlatırken buyuk sıkıntılar doguyo,Allah'tan ögretmen falan olmadık kafamıza sıkardık heralde

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOnuyu takip ediosan bitane vtec gecmedimi anlaman lazim diger vidolari izle sinir sitres yapma aracina güveniosan gel ortak bi noktaya baslim olsun bitsin. Artik vtecmi acarsin cicekmi bilemem
    contalı vs vs li arabanla gelirsin İzmire deneriz sinir stres yapmıorum merak etme çok gördük sizin gibi inanclı arkadaşları hem burda stock 106 da var onlada basarsınız güzel olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oem 106 7200 ceviriyor... gaza yuklenmekle vıtes atman bir oluyor.....bu bir dezavantaj.. kii vtec kullananlar 5500 değilde 6000 de basıolar.... bu sırada oem 106 kaç rpm de oluyor???? butun sartlar vtı e gore oluyor nerde bunda adalet
    Biz gecmeye doyduk bunlar gecilmeye doymadi yaw
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

CRM
    ECUFAST

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parca koydugun arabanla feh vtec gecnce cok mu seviniyon sen,varsa eskisehirde filtre egsoz 106 arkadasnda esnde dostunda getir ortak noktada bulusalım çiçegi tersten gorun

HaLuK-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha8uahauahauhauahauahauhauahauahauhauahauah D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    contalı vs vs li arabanla gelirsin İzmire deneriz sinir stres yapmıorum merak etme çok gördük sizin gibi inanclı arkadaşları hem burda stock 106 da var onlada basarsınız güzel olur
    Pardon ama atar fln yapmadim ben nie gelim oakdar benzin yakim enayi yazmio imzamda gel ortak bi nokta stockmu getiron swapmi artik orda goruruz

CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadıgım conta arabayı stocktan cıkartıyor ama headers cıkartmıyor.... sen headers ı koy bende kısa koyayım basalım demi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ısın boku cıkmadan konuyu kapatalım... herkezın aracı kendını gore hızlı guzel... 106 gecmıs veya vtec gecmıs size birsey olmasın

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oem sanszimanda 5,200 olur ve oem egz 6,400 biter... Vtec kac devir dondunu biliosundur zten. Oem olarak tabikide...
    bak kardeşim sen şimdi böyle yazarsan vtec ci arkadaşlarda çıkar vtec te oem egz ile 7300 de bitiyor der. madem 6400 de bitiyorsun madem 5000rpm sana cok yüksek geliyor o zaman mantıklı olan, vtec lerle denemeyeceksin.çünkü vtec altı basmak tamamen mantıksız bir olay..benim fikrim bu yönde herkesin kendi düşüncesi saygı duymak en dogrusu..ben o kadar vtec le denedim birde benim devrime gel vtec altı basalım demedim.he onu bir kere samimi bir arkadaşımla denedim vtec altı bastık adam bir kaç sanıye sonra vteci actı ve yine geçti beni..(bahsettiğimiz speclerde)

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadıgım conta arabayı stocktan cıkartıyor ama headers cıkartmıyor.... sen headers ı koy bende kısa koyayım basalım demi
    dediğinde hakılsın ama şuanda konu feh li vtec eksoz filtreli 106.normalde bende buna karşıyım ama şuanda tartışılan konu feh li e f li

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğinde hakılsın ama şuanda konu feh li vtec eksoz filtreli 106.normalde bende buna karşıyım ama şuanda tartışılan konu feh li e f li

Cglrgncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi1ReD nickli arkadasim birtane vtec gecince öz guven gelmis sana herhalde bu yorumlarin nedir kendince king olmussun herhalde yorumlari bi sakin kafala oku belki insanlarin sana nedemek istediklerini daha iyi anlarsin ortada abartcak bisey yok boyle atarli giderli konusmanada gerek yok bende 106gti kullanicisiyim stoc 106gti var ama senin attigin yorumlari okudukca insan sinir oluyor eger bezin parasi sikinti oluyorsa senin icin orta koy yapariz bezinini koyar seni buraya getiririz sikinti degil bizim is guc sikintimiz oldugu icin sehir disina gelme sansimiz yok ama izmire gelirsen herzaman her sekilde sikariz seninle deneriz goruruz ona gore konusuruz birdaha iyi forumlar.
    CVK RS - izmir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi1ReD nickli arkadasim birtane vtec gecince öz guven gelmis sana herhalde bu yorumlarin nedir kendince king olmussun herhalde yorumlari bi sakin kafala oku belki insanlarin sana nedemek istediklerini daha iyi anlarsin ortada abartcak bisey yok boyle atarli giderli konusmanada gerek yok bende 106gti kullanicisiyim stoc 106gti var ama senin attigin yorumlari okudukca insan sinir oluyor eger bezin parasi sikinti oluyorsa senin icin orta koy yapariz bezinini koyar seni buraya getiririz sikinti degil bizim is guc sikintimiz oldugu icin sehir disina gelme sansimiz yok ama izmire gelirsen herzaman her sekilde sikariz seninle deneriz goruruz ona gore konusuruz birdaha iyi forumlar.

konu tatlıya baglanmıs herkez aynı seyleri farklı sekıllerde soyluyor.... birde allaha sukur kımsenın parayada ihtiyacı yok.. bence yasından buyuk konusma... benzın koyarız getirtiriz falan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu tatlıya baglanmıs herkez aynı seyleri farklı sekıllerde soyluyor.... birde allaha sukur kımsenın parayada ihtiyacı yok.. bence yasından buyuk konusma... benzın koyarız getirtiriz falan...
    parayla ilgili kimsenin sikintisi olmadigini biliyoruz bu forumda hepimiz abi kardesiz uc besin lafi asla olmaz aramizda hic yapmadigimiz seyler degil ben onu kotu maksatta yazmadim sadece yorumlar yakisik olmadigi icin yazdim,sen takila takila orasinami takildin konunun abi gene geldi olay yasa emin ol abi senin yasin kadar benim 106gti vtec yasamisligim vardir yasa takilma
    CVK RS - izmir

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık stock kavramı F H E lu oldu her arabada olan seyler olmayan varsa ztn speclerinde belirtir.

Lakin 106 ların çogu hard girmediği sürece hedears takmıyor stock motorda yeterli geldiginden düşüncem yanlışsa 106 gtı kullanan arkadaşlarımız düzeltsin.

fakat vtec hedears sız yürütemezsınız. aracı çok fazla sıktığından hedears vtec in kaderini değiştiriyor.
    Bende headers yok KaDir F/E/H lı araçlar ile yürüyorum ama
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hesap numarami ozelden atiyim madem. Fakirim ben.

CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hesap numarami ozelden atiyim madem. Fakirim ben.
    at sikinti yok yazdigim yorumda roll davetide var takila takila yorumun orasinami takildin kendin belirtmissin bezinmi yakicam oraya kadar diye madem tek sikinti bezinse o sikintiyi ordadan kaldirmak icin soyledim dedigiminde arkasindayim tek sorun bezin ise onu ortadan kaldiririz dedigim gibi biz gelemiyoruz sehir disina iş dolasiyla ama senin imkanin varsa bekleriz izmire misafirimiz ol
    CVK RS - izmir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)