User Tag List

Sayfa 12/22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
413 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adil bir teklif yapılmış tago bey tarafından. Bence bu bir fırsat. Buradaki yorum yazan arkadaşlarımız aynı araç ile çıkar güzel bir aktivite olur.

Gördüğüm kadarı ile Murat Engin, bir çok çeşit araç ile denemelerde bulunup hep iyi dereceler elde etmiş. Umarım genele faydalı olabilmesi adına, genel için ulaşılabilir birkaç seçenek ile de deneme yapar ki ben yine iyi bir derece yapacağı kanaatindeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saygısızlık?
    bu konu ile alakalı değil.Rolling dediği disiplin saydığı şey ile ilgili tartışmalarımı söylüyor. Orada insanların yaptıkları saygısızlıklara sinirleniyorum.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istanbul Park S1 - Lapping w/458 italia - YouTube

458 Italia @ İstanbul Park Lap Time of 2:16 - YouTube

458 italia Lapping @I

Bunlarada yorum yapin,bakin hizda gorunuyor. Hiz ibresi gorunmeyince ne kadar hizli. Kullananda cok tecrubeli...
    Ben kimseyi yarisa vs davet etmedim,saptirmayin artik! Tago ilk yazandir bende hemen dedim kivirmadan.
    Demogojiye gerek yok halk gunu vs,neyse onu yaparim!
    Denilen herseyi kabul ediyorum hala yazinyaziyorsunuz.
    Fermas gununde suremi olculdu? Hic bir araca ponder baglanmamisti
    Egitim veren arkadaslarla cikip ogrenmek isterim.
    Clio ile hedefim bu sinifdaki polo-pejo-cooper gibibaraclar ne yapiyorsa iyisini yapmak.
    Yakinda aracim gelicek,yine iyi derece cikarsa yine arac iyi mi olucak?
    Biri sport mode vs yazmis CT off olmasin
    Bu konu ne uzar ne kisalir,kimse hakem degil,yazilari 2 saat okumadim neler yazilmis...
    Haklisin demek olmuyor,baska seyde...

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse, ben yada biz derdimizi anlatabildik sanırım. Biz çizgilerin, hızların iyi olmadığını düşünüyoruz. Bu bizim eleştirimiz. Bunu değerlendirmek Muray Bey'in kararı. Ben yinede kendisini tebrik ediyorum, 2.14 için. Onu da dönemeyen çok supersport sahibi var sonuçta. O da umarım bundan sonra listede üstlerde kendine yer bulmuş insanlara en azından bir tebriği çok görmez. Umarım daha iyi sürelerde görür, hatta 197 ile hepimizi geçer, rekabet artar. Üstlerde yalnız kaldık İyi geceler diliyorum herkese.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jason 2:17....

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin 458le limit altinda dondugunuz dogrumudur?bu konuda gecen videoda cizgilerin kactigi dogrumudur?Ibrelerle resimlerle hothatch hatta(hatta yazma sebebim sizden cok daha kontrolsuz bir arkadan itisli arac oldugu icindir yanlis anlasilmasin lutfen) s2000den yavas girip viraj icinde yavas dondugunuz dogrumudur?Sizin soforlugunuze tecrubenize kimse birsey demedi surenize hic demedi yazdiklarim dogrumu buna evet demek bu kadar mi zor?Sizden bunlar dogrudur diyebileceginizi bekliyorum ama hep baska yere cekildi konu.Tekrar diyorum hizinizi sormakta ne gibi bir yanlisim vardida buralara kadar geldi konu?

Neden sadece bu sorulara cevap alamadim cok zor birsey mi sordugum?

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jason 2:17....
    diğer sayfaları pek okumadım belki orda cevaplanmıştır bu soru ama görmediğimden soruyorum

sizin aracınızla olan turumu ?

eğer öyleyse jason kötümü yani ne anlayalım biz burdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istanbul Park S1 - Lapping w/458 italia - YouTube

458 Italia @ İstanbul Park Lap Time of 2:16 - YouTube

458 italia Lapping @I

Bunlarada yorum yapin,bakin hizda gorunuyor. Hiz ibresi gorunmeyince ne kadar hizli. Kullananda cok tecrubeli...
    Ben kimseyi yarisa vs davet etmedim,saptirmayin artik! Tago ilk yazandir bende hemen dedim kivirmadan.
    Demogojiye gerek yok halk gunu vs,neyse onu yaparim!
    Denilen herseyi kabul ediyorum hala yazinyaziyorsunuz.
    Fermas gununde suremi olculdu? Hic bir araca ponder baglanmamisti
    Egitim veren arkadaslarla cikip ogrenmek isterim.
    Clio ile hedefim bu sinifdaki polo-pejo-cooper gibibaraclar ne yapiyorsa iyisini yapmak.
    Yakinda aracim gelicek,yine iyi derece cikarsa yine arac iyi mi olucak?
    Biri sport mode vs yazmis CT off olmasin
    Bu konu ne uzar ne kisalir,kimse hakem degil,yazilari 2 saat okumadim neler yazilmis...
    Haklisin demek olmuyor,baska seyde...
    Demogoji? Fermas gününde biz kronometre tutuyorduk, hatta Bülent beyle tuttuk. Eğitim içinde bekleriz tabii ki Murat bey 1-2 saniyeye katkımız olursa ne mutlu bize Rs için tekrar hayırlı olsun, üst tarafı karıştırırsınız inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat bey koyduğunuz videolarda ki sağ koltukta oturanlar biz eğitmenleriz. Utku, ben, berk ve jason. Misafirlerimizin çoğu piste ilk defa çıktıkları gibi, videolarda ki çizgilerden de belli olduğu üzere arkadaşlar tecrübesizler hangi videoda ki arkadaş çok tecrübeli çok merak ettim açıkçası..

http://www.youtube.com/watch?v=M_pvn...e_gdata_player

bu videoda ki ilk tur tam bir felaket buna rağmen 458 2.21 dönmüş umarım şimdi birşeyler daha iyi anlaşılmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orçun bey o videoda 8. viraj girişinde arabanın hızı nedir görebilio musunuz? 130 ve arabanın verdiği tepki ortada. Girdiği çizgide hata yok. Tecrübe olmayabilir ama yaptığı hata yok gibi. . Bir sonraki turda girip çıktığı hızda ortada 8. viraja. Tekniğinde bişey yok. Ama arabanın verdiği tepkilerde ortada.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya uzamış

Surucuden surucuye surus stılı fark edıyor ıllakı, kımı yavas gırer hızlı cıkar. hızlı gırer ortalama doner vs, vıraj ıcındekı ortalama hız onemli, ama hızlı araçlarda yavaş gelıp girip hızlı çıkmak daha önemli gücü tam kullanabılmek adına, (vıdeoda lımıt altı gıdılmıs o ayrı)

Pıst sure olayı aslında yol tutuş adına herşey değil, ön tarafın tutunması daha çok önemli olan sürede ama gerçekte nötr sürüş dengesi, user frıendly kullanım, lımıt ustu verdıgı tepkiler,stabılıte, en onemlısı dıreksıyon tepkısı yolu hıssedebilme ve aklıma gelmeyen faktorlerden oluşuyor yani profesyonel testlerde hepsinin ortalamasına bakılıyor yol tutuş dendiği zaman onun için çokda takılmamak lazım herkesin keyif aldığı noktalar farklı

heebu konuda anlaşılan noktalardan birisi supersportlartın hot hachlerden virajlarda çok hızlı olmadığı, temde carera s kovalıyoruz adampes ettı dediğimde tepkiler alıyoruz şaşırmamak lazım
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orçun bey o videoda 8. viraj girişinde arabanın hızı nedir görebilio musunuz? 130 ve arabanın verdiği tepki ortada. Girdiği çizgide hata yok. Tecrübe olmayabilir ama yaptığı hata yok gibi. . Bir sonraki turda girip çıktığı hızda ortada 8. viraja. Tekniğinde bişey yok. Ama arabanın verdiği tepkilerde ortada.
    Hata yok mu?Fren noktası kaçırmış Alper bey adam frenajı 8'in içine taşımış, direksiyon açılıyken frenaj devam etmekte farkında mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi nasil yok ya ? Cidden anlam veremiyorum, dip fren trail la giriyor iceri on kitleyince kaciyor. 130 la bu oluyor diyelim cidden bu oluyor, bu demektir ki 8.viraj girisinde coilover li bir s2000 F458 den daha hizli girme ve cikma kapasitesine mi sahiptir ? Gercekten anlam veremiyorum. Ki kendi arabam orada limitte degil! Ben oraya o frenle girersem ne olur ama biliyor musun ?

5:45, kesik fren. Virajdan once frenaj yuksek hizlarda bitmezse sikintili olabilir, ki orada kullanan dip frende yada agir frende. Az bile olmus .

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu son yorumdan sonra başka birşey demeye gerek görmüyorum, orada hatanın en büyüğü var, Onurcan'ında dediği gibi. Hatta bence trail gibi bir amacıda yok, hemen hemen dip frende 8'e girersen canınla oynarsın bu kadar basit. Bence de ucuz atlatmış. Jason'ın hareketlerinden belli zaten..

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende rs alsam hepimiz aynı klasmanda olurmuyuz?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw siz demio muydunuz F458 daha hızlı girer diye. Adam 178 ile frene oturuyor. O zaman bir tık frenle orayı 160 civarında dönmesi gerekir size göre. O araba oraya 160 ile girsin ben düşünemiyorum sonucunu. Jason da diyor zaten ikinci turda. Daha nazik gir biraz daha önce fren yap diye.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw siz demio muydunuz F458 daha hızlı girer diye. Adam 178 ile frene oturuyor. O zaman bir tık frenle orayı 160 civarında dönmesi gerekir size göre. O araba oraya 160 ile girsin ben düşünemiyorum sonucunu. Jason da diyor zaten ikinci turda. Daha nazik gir biraz daha önce fren yap diye.
    Ya Alper bey, 130'la girmesinde mi problem dedik biz? Adam frenaja devam ediyor direksiyona yön verdiğinde. Orda bundan daha büyük yapabileceği tek hata frene hiç basmadan direksiyonu hiç çevirmeden duvara yazılmak olabilirdi heralde. Ayrıca Lotus Esprit 8'e 145 ile girip 170 gibi hızlarla çıkabiliyor. Olay giriş hızı değil bu video'da, frenaj anladınız mı şimdi?

Artık yoruldum yazmaktan, lütfen uğraşmayalım. Anlamak istemeyince anlatmanın da bir anlamı olmuyor maalesef. Herkes bildiği gibi devam etsin, başkalarının da pist videolarına sürekli yorum yazıp kötülemekten vazgeçsin. Benim dicek birşeyim yok artık. Hayırlı geceler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Boşuna tartışıyoruz. F458 ile çıkarsınız videonuzu koyarsınız o zaman anlaşılır zaten. Bak eğitmen arkadaşta var. Koyar video. Nasılsa pist ve arabalar sürekli ellerinin altında. 208 ile nasıl koyuyolarsa F458 ile de koyarlar o zaman görürüz kaç ile girilip kaç ile çıkılabiliyor diye. Muratın hatalarını ben zaten özelden murat a söyledim daha önce tartıştıkta kendi aramızda. OK? Uzamasın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Alper bey, 130'la girmesinde mi problem dedik biz? Adam frenaja devam ediyor direksiyona yön verdiğinde. Orda bundan daha büyük yapabileceği tek hata frene hiç basmadan direksiyonu hiç çevirmeden duvara yazılmak olabilirdi heralde. Ayrıca Lotus Esprit 8'e 145 ile girip 170 gibi hızlarla çıkabiliyor. Olay giriş hızı değil bu video'da, frenaj anladınız mı şimdi?

Artık yoruldum yazmaktan, lütfen uğraşmayalım. Anlamak istemeyince anlatmanın da bir anlamı olmuyor maalesef. Herkes bildiği gibi devam etsin, başkalarının da pist videolarına sürekli yorum yazıp kötülemekten vazgeçsin. Benim dicek birşeyim yok artık. Hayırlı geceler.
    Tamam Orçun Bey aman siz eğitime devam edin. Dediğim gibi video bekliyorum Supersportla. Özellikle F458 ile. Pist ve araba nasılsa sürekli elinizin altında.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)