User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
216 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: BS fn2 rollnights

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulut serhat bayramdan sonraya kendini sartlama musait oldugumuz bigunde deneriz dedigi icin bende acele etmeden ufak tefek eksiklerimi yaparim diye suan bi girisimde bulunmadim...
    x kişi x videoya bir tık yaparak izleyip yorum yapacak diye kasmanın anlamı yok bu işler bütçe işi ufak ufak tamamlarsın sonra keyfe keder gazlarsın hiç kasma derim acele edeceğim diye hazır arabalara bıle kaç paralar harcadığımız ortada değişen sadece ceptekı para kral olsan kıng olsan ne 10 gün sonra güncelliğini kaybedince video herşey aynı hayat devam eder ama borçlu olarak kartlara her ne kadar böylede olsa insan akıllanmıyor şeytan dürtüyor değilmi bro
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    x kişi x videoya bir tık yaparak izleyip yorum yapacak diye kasmanın anlamı yok bu işler bütçe işi ufak ufak tamamlarsın sonra keyfe keder gazlarsın hiç kasma derim acele edeceğim diye hazır arabalara bıle kaç paralar harcadığımız ortada değişen sadece ceptekı para kral olsan kıng olsan ne 10 gün sonra güncelliğini kaybedince video herşey aynı hayat devam eder ama borçlu olarak kartlara her ne kadar böylede olsa insan akıllanmıyor şeytan dürtüyor değilmi bro
    hahahah bro adamsınnn oyleee orasıııı brommmm aksam konusuruz bızı para yıkmaz laf yıkardaaa bılıyosunn

erdikeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reis maşallah süper
    POWERSHOP
    #s3uperman

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara bs tüm tabuları yıkmış

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm araclara maasallah bs ye ayrı bi maasallah sesi solugu cok iyi racing gibi olmus

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bs ye maşallah gerçekten. uzun süredir böyle typer sesi dinlememiştim çok iyi geldi. emeginize sağlık
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BS ye maşallahda birde şu şanzuman işine kesin çözüm bulunsa, benmi hayvanım anlamadım yine sıkıntı başladı, çatal gibi görünüyor bu sefer. baskı balataya bişey olmasında senkrolar çatallar artık çerez geliyor bana)
    dün Yılmaz(DF) kankimle ufak biriki deneme yaptık heriki aracada maşallah TR nin enhızlı iki type-r ı, kafa burun gidiyor araçlar. varsa daha hızlıları denemek görmek isteriz...
    TeamPASAOGLU

erdikeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BS ye maşallahda birde şu şanzuman işine kesin çözüm bulunsa, benmi hayvanım anlamadım yine sıkıntı başladı, çatal gibi görünüyor bu sefer. baskı balataya bişey olmasında senkrolar çatallar artık çerez geliyor bana)
    dün Yılmaz(DF) kankimle ufak biriki deneme yaptık heriki aracada maşallah TR nin enhızlı iki type-r ı, kafa burun gidiyor araçlar. varsa daha hızlıları denemek görmek isteriz...
    BS - DF denmesi çok keyifli olmuştur eminimki..
    sıkıntı yoksa videoları paylaşırmın?
    POWERSHOP
    #s3uperman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masllah araclara kazasız belasız ama serhat kardesım ben bu hafta ıslerım yogundu sımdı yrn ıslerımı halletcem ben sna haber etcem bu hafta veya haftaya cıkarız rovanstan sonra ıstersen karar verelım turkıyenın en hızlısınaaa
    sanzumana dıkkat et buaradaa aman

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BS yede DF yede maşallah emınım cok keyıflı olmuştur

Fn2 yı bole ıyı yuruyen bır ep3 ıle yurutmek cıdden buyuk emek ıster Yılmazda maşallah arabasıyla bızzat kendı ugrasıyor elıne saglık onunda
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masllah araclara kazasız belasız ama serhat kardesım ben bu hafta ıslerım yogundu sımdı yrn ıslerımı halletcem ben sna haber etcem bu hafta veya haftaya cıkarız rovanstan sonra ıstersen karar verelım turkıyenın en hızlısınaaa
    sanzumana dıkkat et buaradaa aman
    Ben kararı verdim kardeşim, bu işlerde herkes karar verebilir sende çıkarsın iddia edersin en hızlısı diye, antalyadan kayseridende çıkar birisi en hızlı benim der, boşver takılma en hızlı lafına kimse bilemez o işi
    Ben bi süre roll işlerine ara veriyorum piste yogunlasıcam, gördüm aracımı denemek istediklerimle denedim. hızlı s2k kaldı kafamda bitek görmek istediğim onundışında sürekli roll sürekli roll sevmiyorum zaten.
    TeamPASAOGLU

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet dun gece cok eglendik serhatimla beraber trafigin cok azizligine ugradik birde kornalarda hic anlasamadik iki arabada cok gurultulu olunca dun ne gece ne hikmetse ikimizde bolca vites problemi yasadik ama yinede cok eglenceliydi serhatim kardesim super bir araban var 41 kere masallah rovansa parmak sayariz artik hahahhahaha
    2005 - Honda TypeR Vivid Blue Pearl
    12,5 cr

Istanbul Park FWD Suresi
    Time:2.34.223

Dr Oz`

To Be Contunied....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet dun gece cok eglendik serhatimla beraber trafigin cok azizligine ugradik birde kornalarda hic anlasamadik iki arabada cok gurultulu olunca dun ne gece ne hikmetse ikimizde bolca vites problemi yasadik ama yinede cok eglenceliydi serhatim kardesim super bir araban var 41 kere masallah rovansa parmak sayariz artik hahahhahaha
    kanka gel rövanş için piste davet ediyorum seni, slicklerini giy gell
    kanka dün biara emniyetten yanıma çıktın ya devam ettin sağımdan sonradan gördüm ben seni, lan ne geliyor diyorum bööle farlarını görüyorum sadece df olsa diyorum sesini duyarım sonradan dedim benim araba hayvan gibi bagırıyor nasıl duycam
    DF yede maşallah tekrar...
    TeamPASAOGLU

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En hizliyi gormek isteyen 2 ye alsin gelsin massallah deneyen gaz basan tum araclara

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun bs ye sikintidan dolayi, df ile denerken sartlar nasildi yakit hafifletme olarak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En hizliyi gormek isteyen 2 ye alsin gelsin massallah deneyen gaz basan tum araclara
    hahahaah kankaaaaa senleee forzaaaadaaa pc basalımmm kanka askanın pc deee ))) rol col cılgın oldu valla kıng ona laf yok sana 92 m3 bakıyorum aklımdasın denemek ıcın zengın arkadaslarımdan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    41 tc Harun dener senle belki, ben dediğim gibi merak etmiyorum 106 ile noolur diye, type-r tarzı benim kilolara yakın atmosferik araç yaparsan bigün merakımızı gideririz..
    TeamPASAOGLU

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    41 tc Harun dener senle belki, ben dediğim gibi merak etmiyorum 106 ile noolur diye, type-r tarzı benim kilolara yakın atmosferik araç yaparsan bigün merakımızı gideririz..
    Sen varsa daha hizlisi deyince yazdim ben yanlis anlama zaten seni gecicegimden eminim ama sen en hizli yazarsan is degisiyor sen kendi katagorinde hizli olabilirsin bu arada kilodan bahs ederken 2.0 oldugunu bnmde 1.6 oldugumu unutma istersen
    En hizlilar suan icin belli sus ng rol

Edit: ben tc ile de denedim videolar bolumunde aratirsan bulursun type r ida yapmistik zamaninda burda denemeye araba bulamadim antalyaya gittim ve civata dahil sokmeden bilgin olsun

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu daha hızlısı muhabbeti bitmedi hala en hızlısı belli geri kalanlarıda aranızda deneyin olsun bitsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)