User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
122 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 07 ddl 55 colt czt istanbul denemeleri

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    benim amacim tartisma degil aman diyim, bence cztler hep gecsin severek kullandigim bir arabaydi..

Ben 2-3 senedir videolari izlemiyorum bile,genel konustum.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm rollerde czt akıtma yapıyor, iyi gidiyor geçer geçilir sıkıntı degil, yorumlarin basında akıtma yapıyor diyen arkadasa hemen yandaslardan yok oyle yok boyle arac sahibi de yazar mazar vs denmiş, araç sahipleri de cıkmıs yazmıs zaten akıttığını ve durumu.. geçer geçmez dedigim gibi sıkıntı degil koymussun videoyu gözüküyor hersey,yok youtube yapıyor yok brakeboost birakın bu çakallıklari..

araçlara maşallah kazasız belasız

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keyifli gece olmus masallah
    tşk ederim semi
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bariz her deneme akitarak olmus he yanlis anlama belki o sekilde olmasa yine gecerdin aracina massallah ama bence hicbir deneme adil degil
    tşk ederim selçuk
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah ümit kim ne derse desin czt miz ANTALYA'MIZIN arabası güzel gitmiş ....akıtırda okuturda yarış buuu adam yakıtsız pompa benzini ile gazladı...

deneyen tüm araçlara maşşallah

czt kendi devrinde duruyor diğer araç kendi devrinde ümit s2000 ile hatta arkada basıyor czt ile nizami basılmış
    tşk ederim kardeşim
    Alıntı alikosar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Ümit'im gayet güzel bi yarış çıkartmıssın ddl czt adeleti dağıtmış istanbula
    aynen abi arabam üzmedi beni sağ salim gittik geldik tşk ederim
    Alıntı Görkem.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ddl czt "ye kocaman maşallah denemek için Antalyadan gelip gazladın , kimse hamur yamur yapmasın video sonlarında araç sahipleri tebrik ediyor daha ne olsun ?
    tşk ederim görkem orda sordular zaten nasıl diye durum dedim ben geçiyorum kimse beni geçemedi dedim ses yoktu şimdi burdan yazıyorlar işte
    Alıntı SER_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O gece oradan olan kişilerden biriydim. Oldukçada kalabalık bir ekip vardı.O kadar gazlayan ve izleyenlerden bir kişi ümit sen akıtıyorsun yanlış yapıyorsun demedi.Akıtan bir araba nasıl boostbreak yapabilir. Boostbreak yapmakdan fren balatası koktu siz hala akıtmakdan bahsediyorsunuz.

DDL czt kocaman maşallah...
    dostum kimseye açıklama yapmana gerek yok herkez görmek istediğini görür tşk ederim serhan
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sercanla olan deneme cok saglikli olmamis sanki abi masallah ddl ye
    çok nos basınca tekleme yaptı tşk ederim efe
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah bende ordaydım sabah 5 e kadar keyifli denemeler oldu typer la denemelerınız yokmu ?
    tşk ederim ben goproyu açıp kapatma olayını yapmayı unutmuşum oda süerekli çekim yapmış haliylen hafıza yetmemiş dışardan çekimler var ama net deyil
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah deneyen araçlara antalyamızın aracına ayrı maşallah
    tşk ederim
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyen tüm arabalara maşallah güzel bir gece olmuş. Maşallah ümitim sanada minik evomuzada Araba gitmicem dememiş sende jokey olarak hakkını vermişsin
    tşk edeerim ismailim czt şakasını yaptı
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bütün denemeler nizami olmuş sus poloda bi kere erken basılmıs ama sonuç olarak her türlü geçermiş.dbs polo gitmedimi istanbula ?

Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Czt nin bu kadar gidecegini tahmin etmemistim, masallah

Czt nin arka koltuklari yerinde mi ? Bir de ne kadar basinc basiyor ?
    tşk ederim koltuklar yok 1.1
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DDL ye ve diğer deneyen arkadaşlara MaşAllah..Tebrikler Ümit cim...
    tşk ederim abiii
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha deli çocuk haa
    Maşallah kanka çok iyi
    tşk ederim kardeşim
    Alıntı wekoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallahh araçlara ümit fena olmuş czt....
    tşk ederim
    Alıntı cvk_sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus banada akitiyo gibi geldi ama czt cok guzel yurumus tekrar masallah
    tşk ederim
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara. Czt ciddi hızlı ümit kardeşim 10 numara Randımanlı czt nin hali başka. Ümitin arabası hazır özhan abinin bi ufak ayar işi kaldı benimki hazır Diğer cztlerimizde yakında sahalarda olucak işallah
    yazılımsız cztleri geçip yürüse ne olur diyenlerde biraz şok etkisi yaptı erkan usta
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah araclara czt cok ıyı ama hep akıtarak denemıs
    tşk ederim
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Antalyanın aracları ciğerlidir.Maşşallah deneyen araçlara.
    tşk ederim göksel
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende o gece ordaydim canli izledim...czt kopuk ucurtma gibi masallah uzayip gitti her seferinde..
    kopuk uçurtmaaa tşk ederim
    Alıntı ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara czt çok iyi gitmiş
    tşk ederim
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben denemedim bile czt yle videoda da belli hep selektör araba kestiği için gza oturamadım bile söyledim arkadasa ama deneme yapılmış ve geçmiş gibi video konulmus.gaza oturmadım bile.allahtan videoda herşey belli hep selektör yapıyoruz yoksa geçtik diye gezicekler.
    ya sercan bu kadar sorun etme ne zaman yarışsan arabanda bir sorun oluyor zaten subaru ile basarken sıkıntı yoktu hadda sonra a5 bobinleri taktın arabana yanlış hatırlamıyorsam nos senin arabanın başını döndürdü sanırım sıkıntı etme gel antalyaya burda da deneriz sıkıntın varsa geçerim sonra yolcu ederim seni söz
    Alıntı bod15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben her zaman derim bükemedigin bilegi tebrik edeceksin camur atmayacaksın istanbul ordaydı seyretmeye geldi onlar ve arac sahipleride yorum yaparlar
    ya murat zaten sordular bende gereken cvp verdim sonra ant geldik başladı herkez yazmaya herkez kimin geçtiğini iyi biliyor yarışanlar herşeyin farkında kendilerini kandırlar sadece o kadar

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yns_Emr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşşallah cztye kendi arabamla gazlamak kısmet olmadı keyifle izledim tebrikler
    tşk ederim
    Alıntı e'to Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videolarin tamami olmamasina uzuldum cunku 2. basmamizda birakmadim ama

3. basmamizda da akitinca arabayi

Cami acip neden akitiyorsun dedim en azindan videoda kulaklarinizla duysaydiniz belki inanirdiniz

Biraz objektif olun arkadaslar fanatiklik yapmayin ok araba guzel yuruyor ama bariz akitma yapiyor

Birde tutturmussun break boost diye..yapma dostum ben seni kirmadim devrim olmamasina ragmen 50 bastim

Sen bir kere 80 de basmadin neyse ta ordan kalkip gelmissin teneke icin degmez canin sag olsun..
    seninle dört kez bastık 3ünü ben geçtim 1 de araba çıktı bıraktık senin nasıl devrindeyil 50 yada 60 senin araban farklı bir ibizamı çözemedim 80-90 basalım diyorsun bende diyorum ki basar basmaz korumaya alıyor arabam bunu sana orda izahını yaptım demi 2-3 araba arkamdan geliyorsun zaten yarıştan sonra sen demedin mi 2.3.4. yarışta niye bu kadar fark oldu evc mi var basınç mı açtın diyee ben yok olsa açardım dedim hadda bu videoları koyacaksan bir daha deneyelim dedin ama fark hiç değişmedi video olsaydı inan koyardım
    Alıntı akif52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah güzel denemeler..
    tşk ederim
    Alıntı sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah ümit sen bu işi biliyorsun kardeşim ben sizi çözdüm ama şimdi sizi çözme sırası istanbulularda...
    tşk ederim
    Alıntı emrhn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk kez katıldığımız gece çok eğlenceli güzeldi, ayrıca çok kalabalıktı
    Bütün araçlara maşallah, çok emek var her araçta. ddl colt'a ayrıca maşallah diliyorum
    3.30d bizimdi maşallahımız var herkese geçildik Maksat muhabbet arkadaşlık ve tanışmaktı, herkese çok teşekkürler ortamınıza aldığınız için

Not: Çok iyi sapladın diyen benim

Saygılarımla
    tşk ederim emir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    susun bobin problemi vardı evet patırdıyordu daha bügün çözüldü%90 ı cuma akşamı hep beraber dbninide yayınlarız insallah bu 1

2 Colt Czt de Filitre Egsozt downpipe benim yaptığım bir yazılım var 1.3 peak 1.1 mi ne gidio

düşüncem suydu Colt güzel gidiyor tebrik deir coltlardan hızlıysa tebrik s2000 le gidebiliyorsa oda tebrik eee daha ne var yahu s2000 le 80 dede basılsa çok fark olurmuydu orasını bilemem 80 deilde 90 bassalar aynı fark olurdu bence
    abi arabasında sıkıntı varsa denemicek bu 1
    koşarak o geldi bu 2
    tşk ederim herşey için buda 3
    Alıntı Turbo1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah bütün deneyen araç sahiplerine. colt da çok iyi gitmiş.
    tşk ederim
    Alıntı chare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler ümit. gerçekten şahane yürümüş czt

arkadaşlar tebrik etmesini bilmek gerekir bahaneye gerek yok. adam 12 arabayla denemiş ve geçmiş öyle yada böyle sabaha kadar da deneseler bişey değişmez czt geçermiş...
    tşk ederimm mustafa sabah olduydu biz hala gazlıyorduk
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan arkadaş geçilince araba akmış, kendininkini yazmışın benimkinide yazsana, az kenara kaysana... Orada basmayacaksın, sus polo gibi beğenmedinmi basacan selektörü arkadan. Geri kalan tebrikler deyip çekilsin. Hayır anlamadığım birde racon öğretmeye çeviriliyor hiç birşey yoksa. Antalya arabası zırt mevkii pırt mevkii olduğu için yazmadım bunları. Geçilincede bir yüzünüz gülsün arkadaş ne bu hırs. Araç piyasasımı düşüyor ne oluyor yani.
    geçildiğini kabul edemiyor abiii sıkıntı varsa basmıcan geçilincede bahane üretmicen bu kadar basit
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah DDL'ye çok güzel yürümüş.. başarılarının devamını diliyorum
    tşk ederim inş devamı gelecek
    Alıntı Fatih YİGİT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akıt gelsin maşallah deneyen araçlara
    ne tarafa akıtayım tşk ederim
    Alıntı mcitir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Colt haricinde kayıt yapan yoktu sanırım sadece colt'un icindeki video dan izleniyor.Bu durumda sadece colt gecmiş gözüküyor.Tebrikler ddl'ye
    tşk ederim
    Alıntı yasinipek79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umitin istanbula gelecegi 1 hafta onceden belliydi.oncelikle ddl umiti tebrik ederim arac bi harika ..kim denemek istyorsa denedi.akitma gozleme bilmem ama ddl o gece sahaneydi.zaten bircok arkadasi ben davet ettim sagolsnlar geldiler denediler.orda amac illada umiti gecme degil o kadar yok gelmis adami misafir etmekti.bende yok su sorun vardi bu vardi diyen arkadslar keske denemseydi.tek gercek su ki orada bildugim tek problemli araba CVL type r di..kagan afrnin duzgun olmadigibi ve ayarin bitmedigini soyledi ama hatirim icin yinede full takili olarak denedi.serkanin CVL gayet guzel gidiyor bu bir gercek ama ayarsiz olarak beni kirmamak adina denediler..serkan takintili bir adam degil madem misafir bi deneriz dedi.s2000 le denemesine gelince sonuc normal.fatihin dedigi gibi araba stock.80 lede bassalar sonuc degismezdi..oda tebrik etmîs zaten.cok yazdim umit serhat 10 numara cocuklar..tekrar tebrikler..yalniz antalyadaki arkadslar lutfen yorumlarina dikkat etsinler.soktu cikardi muhabbetine donmesin olay..
    tşk ederim yasin abi sen biliyorsun ne dedim nos deyil rokette taksalar denerim dedim alt tarafı geçilirim dedim azına sağlık sorunu olan keşke gelmeseydi bırak denemeyi. seninle ist tanıştık sadece 2 -3 saatlik bir muhabbetimiz ve arkadaşlığımız var objektif konuştuğun için tşk ederim iyiki varsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sus a tebrikler akıtmayı gorunce basmamış en doğrusunu yapmış. ordan gelmş yok zevkine die düşünülünce böyle sonuçlar çıkıyo işte

anlamadığım bi nokta ise hadi s2k ile brakeboost yapararken akıttın falan ama diğer araçlarda turbo ne gerek brakeboost a? turbo-atmo denemesinde anlarımda turbo-turbo denemesinde brakeboost bence araca yapılan eziyetten başka bişi deil
    kardeşim alnına silah dayamadık kimsenin bırakma sebebi kesme yapması imiş
    ama 3 kere denemek istedi ben olsam 2. basmam sıkıntı varsa

diğer araçlarda brakeboost yapamazsın çünkü kesme yapıyor otomatikman gazı kesiyor sıkıntı yok araba benim balatayıda yakarım debrajıda sorun yok
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araclara masallahjhhh antalyaaaa bızım fakırlerı gecmıs uzuldummm ah tc typerım satmamıs olsaydımmm denerdıkkk arkadaslarlaaa yenı sahıbıyle ırtıbat ıcındeyım bıdaha boyle olurssaaa ucana kacana sıkan tc harun olarak mutlaka orda olcam buarada hıc bır typerın gelıp denememesı cok hayal kırıklıgı evde muze olsun dıyemı aldınız arkadslar opuyorum sızı colt czt yee masallah adam herkesle sıkmıss helal olsun kendımı gordum bıan ama yorumlara dıkkat edılsın tabı bırbırınıze sapladım yok sunu yaptım su olduuuuuu bunlar olmasın butun araclra msallah
    keşke olsaydın harun kardeş cvl typer ve hd typer başka basan olmadı zaten tşk ederim
    Konuda saçmalıyor herkes olayın son noktasını hd typer Yasin abi koymuş.
    İçi dışı bir olan insanlar burdada belli oluyor ve sonucta o akşam tanıştılar, objektif olarak yazmıs Yasin abi.
    Yüzüne maşallah deyipte burda atıp tutmak delikanlı işi değil , 1 hafta öncesinden Ümit abiyi arayıp öyle geççem böyle geççem diyenler sonucu gördü daha bişey yazmaya gerek yok.Araba bu teneke sonuçta ; o gelir bu gider.
    Önemli olan yarın öbür gün karşılaştığında başını önüne eğmek yerine bir merhaba diyebilmek!!
    gördük beni çok geçerlermiş boşa geliyormuşum arabamdan soğuyacakmışım gördük kim kimi geçti bu sözlerim herkez alınmasın onlar kendilerini iyi biliyor lafa geldimi kardeşim kanka demesi kolay
    görkem kardeşim başımız hep dik karşımızda başını yere eğecekler düşünsün
    Alıntı FaTlH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümİt arkadaŞimiz antalyadan buralara kadar gelmİŞ konu Şukİ yan yatti Çamura batti lastİk patladi gİbİ konuŞmalara bu saatten sonra gerek yok yenİden denemek İsteyen varsa gİder paŞa paŞa antalyada kapiŞir relax
    tşk ederim abi gele gelme demem kapımız herkeze açık düşmanım da olsa
    Alıntı agungoren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah czt'ye
    Ümit süpersin adamim
    tşk ederim DBS de olaydı iyiydi
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, bütün araçlara ve şöförlerine güzel bir gece olmuş, keyifle izledim.
    tşk ederim
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler arkadaşlar.keşke tüm denemelerin iç çekimleri olsaydı.

Ayrıca akıtarak basılmış diyenlere karşı çıkmışsınız ama bence de her denemede akıtma var.
    keşke olsaydı koysaydık ben kapatıp açmayı unutunca hafıza dolmuş
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyen araçlara Maşallah.
    tşk ederim
    Alıntı SBR42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim maşaallaahh güzel olmuş yarışlar ddl ye kocaman MAŞALLAH .....
    sağol sabri başkan tşk ederim
    Alıntı Aborasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DDL de yürüyor tamam,ümitinde maşallahı var soluk almayan vites geçişleri hakkaten müthiş,o gece istanbulda olmak vardı..ordaki tüm araclara maşallah..
    tşk ederim boracım
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    minik evoya kocaman maşallah .
    kardeşim sanada maşallah o nasıl bir vites atmaktır biran araçta dog box var sandım
    tşk ederim yusuf kardeşim ÇAKTIRMA dog box vardı bir günlük
    Dsg Ümit

Alıntı src106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başta yarışan tüm araclara ve sahiblerine tebrikler. maşallah araclara

ümitim czt bomba güzel bir gün olmuş senin için

taa ant istanbula denemeye gitmek zor iş

Maşallah ddl maşallah Ümit ....
    tşk ederim sercan kardeşim çıkar artık şu canavarı ininden de ortalık şenlensin
    Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç yorumları okumadan direk videoları izledim bencede akıtma var ama olmasa bile czt geçermiş valla maşallah czt ye
    tşk ederim
    Alıntı cesur07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah DDL czt'ye formundan hiç birşey kaybetmiyor.
    cesur tşk ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sayinozlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim On numarasın buralardan İstanbul lara gidip gazlamak her baba yiğit in harcı değil makinede yürümüş maşallah
    tşk ederim kardeşim
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt güzel yürüyor ama akıtma var.
    tşk ederim
    Alıntı engin_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Czt iyi koşmuş ümit mahşallah...
    tşk ederim
    Alıntı CDT19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ümit im maşallah 10 numara yürüyüş
    tşk ederim
    Alıntı Gokalp-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşşallah beklediğimiz gibi.maşşallah ANTALYAMIZA
    tşk ederim
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akıttıgını varsayalım geçemezmiydi
    geçerdi
    Alıntı ozan kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım kardeşim seni canı gönülden tebrik ediyorum .
    buralara kadar gelip bu zahmetlere girdin.
    aracınla neler yapılabileceğini gösterdin.
    arabanada sanada maşallah .
    ozan abi tşk ederim artık bişeylerin farkındalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RenaultSport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bu işlerin içinde olan adam zaten bu videolardan akıtma olup olmadığını gayet iyi anlar kör olmak lazım görmemek için adam bariz arkadan akıtarak geliyor bastığı gibide öne atlıyor bu denemelerin hiç biri adil değil sorarlar adama bu arabaların hiç birimi 2. viteste yanyana gidemedi bu czt ile ne bu roketmi demezlermi bir araç diğerinden güçlüyse gücünü bir üst viteste gösterir genelde 2. vites çoğu yakın araç en azından bu deneyen araçların hepsi yanyana götürür.

BU czt yi kullanan arkadaşta bal gibi ne yaptığını biliyor zaten ama burda evet akıttım demesi biraz gurur meselesi oluyor o yüzden evet akıttım lafını beklemeyin derim hiç sanmıyorum öyle bir erdemlik yapabileceğini

Ha işin diğer kısmı bu geçtiği araçları geçemezmiydi belki geçerdi belki geçemezdi ama 2-3 boy dan fazla atamadıysa bu şekilde diğer araca emin olun geçemezdi
    gurur meselesi yapacak bir durum yokki senin derdin ne hadi akıttım 1 araba öne çıktım senin ve diğer yazanların söylediği gibi aradaki 3 arabayı nereye koyacaksın

zaten 3. vitesten sonra ara açılmaya başlıyor yetişme gibi bir olay söz konusu deyil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı srhtsrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm rollerde czt akıtma yapıyor, iyi gidiyor geçer geçilir sıkıntı degil, yorumlarin basında akıtma yapıyor diyen arkadasa hemen yandaslardan yok oyle yok boyle arac sahibi de yazar mazar vs denmiş, araç sahipleri de cıkmıs yazmıs zaten akıttığını ve durumu.. geçer geçmez dedigim gibi sıkıntı degil koymussun videoyu gözüküyor hersey,yok youtube yapıyor yok brakeboost birakın bu çakallıklari..

konuşma tarzına dikkat et adam gibi konuş insanı çileden çıkarma artistlik yapma

RenaultSport
    Misafir
    Alıntı ÇALIŞKAN07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gurur meselesi yapacak bir durum yokki senin derdin ne hadi akıttım 1 araba öne çıktım senin ve diğer yazanların söylediği gibi aradaki 3 arabayı nereye koyacaksın

zaten 3. vitesten sonra ara açılmaya başlıyor yetişme gibi bir olay söz konusu deyil
    zaten sabit hızda giden aracın yanından basarak geçersen ilk önce o sabit giden araç senin yanından geçtiğin andaki hızı yakalaması lazım bu noktaya kadar zaten en az 2 boy ileri gidersin üstüne birde bu arayı kapatması için hızın dahada yükseklere çıkması lazım yani sen bu şekilde bastığın halde 2-3 boy attığın arabayı geçtim sayma kısa ve net yok breakboost zartbust zortboost bırak yani bunları hepsinde aynı şeyi yapıyorsun ve bilerek yapıyorsun bahane üretmene gerek yok burdaki insanlar bunu anlamayacak kadar salakmı hergün onlarca video konusu konuluyor buraya iççlerinde grpo yanıltıo dediğin grpo çekimli olanlarıda var neden o konularda akıtma kelimesinin a sını tek bir kişi sölemioda senin konunda bu kadar olay oldu kafamızdan uyduruoz yani biz bunu ? sen giderken burda yazan çoğu insan dönüyordu bunu unutma !

şunuda açık ve net söylüyorum o gece 2-3 boy dan fazla atamadığın araçların hepsi adam gibi bassaydın seni geçerdi. Ne seni nede onları tanırım ve sen hala bu videolarda akıtma yok diyorsanda sana başka bişi denmez ztn

http://www.youtube.com/watch?v=LAimA3k3rJs#t=28

27. saniye kornaya bastığın yere bak s2000 ilk kornaya bastığında 1 boy önünde arkası komple gözüküo amaç ne denge sorunumu var yandaki arabayla aynı hizada kornaya basamıyormusun ? yani bunun açıklaması basit ya sende bi anormallik var yada bildiğin baba gibi akıtma yapıosun

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm videoları dikkatli bir şekilde teker teker izledim.

'L Colt, S2000, HD Polo, Siyah Polo'

DDL bu arabalarla yarıştığı tüm videolarda akıtma yapmış,araç sahibi ister kabul etsin ister etmesin resmen kasıtlı olarak akıtma yapıyor.
    Kasıtlı olarak diyorum çünkü her videoda bunu yapıyor,diğer videoları bilemem ben yüklenen bu videolar için konuşuyorum.
    Araba zaten güzel gidiyor,akıtma yapmak çok gereksiz olmuş.
    Enteresan olan şey diğer arabaların bunu farketmemesi. Ben olsaydım bu şekilde asla basmazdım.
    Zaten siyah Polo ile olan video'da araç sahibi durumu farkedip selektör yapıp en doğrusunu yapmış.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Valla yazacagim tek son öz şey denemek isteyen Czt ile antalyaya gelsin denesin ümit istanbula gitti denedi her saniye 1 korna vs ne şekil istiyorsanız öyle deneriz icerde kadran da gözükmekte çok arkadan gelip te 60 da denencek 30 da brake boost yapa yapa 60 a gelmiyor ki adam brake boost u sabitlemek kolay birşey degil sonuc olaraktan 60 ta yan yana iken brake boost u korumak icin yapılan konum farklı tartışmaya gerek yok sonuc ortada neyse

Adam geldi 13 araçla denedi ve 13 aracı geçti artı diger araçlar fark etmedi oda güzel dedigim gibi arkadaşlar Antalya da denemek isteyen var bekleriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün araçlara maaşallah. CZT gayet güzel yürüyor ama yüklenen videoların hepsinde akıtarak gelmiş net..

Adil bir şekilde basılsa yine bir çoğunu ya geçerdi ya kafa burun yürürdü araç ciddi yürüyor belli gerek yokmuş bu şekilde basıp bu diyalogları yaşamaya..

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hitap şekline dikkat etmelisin tartışalım konuşalım falan ama çakal falan gerek varmı ? oda sana şimdi girse bu şekilde yazsa ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

senin araban ne orda yarıştınmı sen kimin yandaşısın kimin çakalısın ??

boş boş konuşma herkes gördüğünü yazabilir ümitte tek kelime yazmamış sizde akıtsaydınız elinizden alanmı oldu size yapma diyenmi oldu ....veya başta yarışmadan önde akıtma korna adaletsizliği yapılmıyacak diye konuşuldumu hayır herkes en iyi yaptığı şeyi yapar yarışan kişide bunu farkettiyse ya yarışmaz yada uyarır...

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalyadan oraya bu adam yarışmaya gitti Hadi onuda geçtim Siz daha ümiti tanımıyorsunuz Yanınızda bassada geçemezdiniz o adamı çok dert etmenin manasıda yok. Atarı gideri olan gelir antalyaya paşalar gibi dener geçer ve ya geçilir gider. Yarışta herşey mübahtır arkadaşlar. Nos takılıp gelinmiş arabalar vardı onlara aa vay tü kaka pis araba nos takmış olmaz mı denecekti ?

Elbetteki hayır o zaman bu akıtma olayını büyütmenin manası yok. Bizde Ümit Çalışkanı tanıyorsak eğer. O adam sizi orada yanınızda da bassa hani akıttı diyorsunuz ya. Her türlü geçerdi daha önce biz defalarca yarıstık nette bi tane videomuzu bulamazsınız. Bu yüzden bence uzatmayın artık.

Ayrıca çakallık Bize göre meziyetler değil dikkat edilsin konuşmalara. Tartışma ortamı yaratılmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara..

yola çıkmadan önce herşey konuşulcak

yola çıktıktan sonra mazeret olmamalı

akıtılıyorsa sağa çekersin denemessin anlaşmaya bakarsın olmassa gazlamassın zor bişey değil

CZT ciddi yürüyor maşallah ümit
    Dr.Ecu AntaLya

RenaultSport
    Misafir
    varmı böle bişi ya her denemeden önce akıtma olmucak denmek zorundamı ? ne için araba deniosunuz siz arabanın durumunumu görmek amaç yoksa antalyaya gidip ordan nasıl sapladım alayınıza akıtarak diye övünmekmi?
    bu denemelerde araç sahibi sadece kendini kandırmış bunların hiç biri olması gereken sonuçlar değil yani bunu yapıosanda noluo ? kendini geçtimmi ilan ediosun inadına her denemede bunu yapıyor bariz isteyerek ve farkında ne yaptığını kendiside çk iyi biliyor yine söylüyorum 3 boydan fazla atabildiği bir araç yoksa o gece hiç birini geçemezdi bu czt diğer araç sahipleri aradaki farkı yazarlarsa anlarız gerçek sonuçların ne olacağını ..

keşke adam akıllı yanyana düzgün bir şekilde basıp sonuçları görseymiş bu videoların hiç birinin anlamı yok değdimi acaba bu yaptığı işe ?

agungoren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara..

yola çıkmadan önce herşey konuşulcak

yola çıktıktan sonra mazeret olmamalı

akıtılıyorsa sağa çekersin denemessin anlaşmaya bakarsın olmassa gazlamassın zor bişey değil

CZT ciddi yürüyor maşallah ümit
    Uzman yorumuda bi baska oluyor yaw
    Akitma olmasaydi gecerdim diyen arkadaslar varsa umit antalya'da arkadaslar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)