aynen ati kardeşim ag hzg zn hazırda poloda nasılsa dener aynı Aksam denensin video konulsun kimsenin kafada soru işareti kalmasın konu tartışmaya dönmemiş olur hem kalp kırmaya gerek yok...
Powered By Suki CRM Performance
denemeye gidelimde beraber çay içelim yoksa sizin buraya geliceğiniz yok yüzünüzü gören cennetlik amuja![]()
Powered By Suki CRM Performance
senin bu sabit fikrinden vaz geçip geçmemen burada kimseyi ilgilendirmez değil mi?
ama konunun en başında aynı speclerde araçları denedik sonuç aynen böyle oldu ve en başındada yazdım değil mi???? ben bu deneme yapan adamları tanımam etmem ama specler ortada olunca bende olacakları yazdım ve aynısı olduda doğrumudur?
İlk sahibinden 106 aldık conta polish yaptık aynı specteki 2013 polo ile kafa burun yürüdük.. benim sana yalan borcummu var yalan söyliyim..senin gördüğün tanık olduğun 106lar yürümüyorsa bizim ne kabahatimiz var ve gizli spec oluyoruz????
bence bu denemede senin için bir tecrübe olsun,çok sabit düşünüyorsun..2013 model arabada ne sorun olabilir allah aşkına yaaa![]()
Eywallah kardeşim sıkıntı yok
Bak sen bana poliş+ince conta+ düz boru= 60 hp mi diyosun poloda sıkıntı falan yok ölemi ? Bak neden böle sorduğumu açıklıyım antalyada bi arkadaş poloyla vtec deniyor vtec in 200 de 1 araba önüne çıkıyor nasıl olur falan derken öğrendikki polo 7 ci vites 60 da bekliyor 3 kornada gaza basıyor araba algılıyor falan filan vites düşüyor kendini kaldırıyor 200 de yakalıyor falan filan nese yaa deniyen araçlara maşallah
ne olay oldu amuja ya yarın aksam otobanda bulusalım beyler gelsin ne kadar adapazarında 106 polo gtı varsa hepsi ayrı ayrı deneyip videoları ben koycam yok dsg nin püf noktası var yok 106 bu specte yürüyemez filan. adama sabah polo geçer seni dediniz denedi koydu video bahane buluyonuz hala. Yarın aksam yine deneriz yine koyarız. Polocu basmadı desek hadi kusura bakmayın ama gerizekalı degil kendi adını arabasının adını çıkaracak kadar.
ya tuncay arkadaşım poloyu sıfır aldı. aldığı hafta rodaj yaptı 500-1000 gazlamadı sonra denedik sonuç aynen dediğim gibi oldu. sonra 3-5bin sonra tekrar denedik zevkine yine aynı gittik öyle dediğin gibi 4-5 boy fark etmedi. ama benim burada kızdığım insanlara yalancı muamelesi yapılması.
Şöyle söyliyim feh li vtec ef li 106dan üstündür. ama 106ya conta koyduğun zaman 106 bu defa üstünlük sağlıyor bunuda bilmenizi istedim.
FEH li vtec EF contalı 106 çok zevkli oluyor.Conta gerçekten can katıyor 106 ya,nasılki sizde headers işe yarıyorsa aynı şekilde 106 nın canıda conta.
Stock polo gti ile filtre eksozlu saglıklı vti denemiştik 2 boy net polo geciyordu
saglıklı iyi yuruyen bir 106 ile polo nun boyle gitmesi bence normal unutmayın 106 gti 950 kg doğuştan![]()
keske onlarla 60 hp alabılsek![]()
ben oyle bir şey demedim diyende zaten bu işlerden anlamayan apaçi tiplerdir... 2013 poloda nasıl bır sıkıntı olabilir... polo nun sahibi arkadaşta bu işleri bilen bi arkadasımız.... zaten senın dediğin gibi olmus olsa fark daha fazla olmaz mı???
Dsg s modunda gazlarsa araclari ayarlarken vitesi ustlere ceker birden basincada vites dusurur ve 7000 e kadar cevirir halbuki 6500 den sonra bosa doner
Manuel modda beklersin 6500 de kendin atarsin
Sacmalama falan yapmiyorum olay budur bilmeyen ogrensin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)