User Tag List

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
174 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: AP 106 GTİ ve xx POLO GTİ Rolling

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneme teklifimiz hala gecerli
    Ben de varım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gkacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak dostum sölediğimi çarpıtma ben 106 da başka bi iş var demiyorum kaçta basılıyor ? 106 sökükmü ? Kameranın önünden 2 araba kafa burun geçiyo biri 180 hp diğer 120 hp yazılı olanlarla 60 hp mi alındı bunları bi söle sadece kapağa mapağa gerek yok baştada yazdım kimseye yalancı demiyorum diye

Pardon yanlış yazmışım
    kardeşim 200 e kadar basılmıs zaten 200 den sonra polo yurur gider onu kımse ınkar etmez... 106 sokuk değil die bılıorum ondan emın değilim ama 106 devrınde basıldıgını bılıorum...

zaten c.tesi geceside buyuk ıhtımalle yenı deneme olur daha cok vıdeo ıle konusuruz.

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen ati kardeşim ag hzg zn hazırda poloda nasılsa dener aynı Aksam denensin video konulsun kimsenin kafada soru işareti kalmasın konu tartışmaya dönmemiş olur hem kalp kırmaya gerek yok...
    Powered By Suki CRM Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneme teklifimiz hala gecerli
    ndn olmasın ap nın sahıbıyle konusuruz ok derse ortada bulusur hem tanısırız çay çorba içeriz hemde deneyip araçları goruruz..

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ndn olmasın ap nın sahıbıyle konusuruz ok derse ortada bulusur hem tanısırız çay çorba içeriz hemde deneyip araçları goruruz..
    Aynen hem tartismalarada noktayi koymus oluruz

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer konuyada yazdım, burayada yazıyorum, 106 gti geçerse tebrik ederim diye ve geçmiş tebrik ediyorum,bir gün olurda 106 gti alırsam tekrardan,ilk işim conta koymak baya fark ettiriyor aracı, Maşallah deneyen araçlara, yıllar öncesi kendisi üye serkan nın siyah aracı görünce yazar plakayı kendisi bir o arabayı bilirim sene 2004 yanlış hatırlamıyorsam,bir gecen 6 -7 ay önce eh vtec ile yalçındı sanırsam y 106 bilirim çiğerli bu kadar giden, birde bunu gördüm maşallah Allah kaza bela vermesin.
    orhan saglıklı 106 böyle yürür zaten bak ben ilk sahibinden 106 altım çok saglıklı bir aracım var bakımları tam ve titizlikle yapılıyor tarafımdan saydığın arabalar gibi gidiyor.

senin arac bu 106 ya fazla gelir denemenize gerek yok yani.

atilla54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yns_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen ati kardeşim ag hzg zn hazırda poloda nasılsa dener aynı Aksam denensin video konulsun kimsenin kafada soru işareti kalmasın konu tartışmaya dönmemiş olur hem kalp kırmaya gerek yok...

1 çuval civata kalp kırmaya gerek yok işin zevkindeyiz geçse nolur geçilse nolur ortada video var zaten bencede laf kavgalarına hiç gerek yok
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeye gidelimde beraber çay içelim yoksa sizin buraya geliceğiniz yok yüzünüzü gören cennetlik amuja
    Powered By Suki CRM Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle kazasiz belasiz denemissiniz tebrik ediyorum.

Diger konudada yazdim burayada yaziyim

Polo da ciddi bi sorun yoksa bu speclerde (timing,yazilim,kisa yok , ici sökük degil) bir 106 nin boyle gitmesine imkan yok

Kimse beni bu fikrimden vazgeciremez.

Rs flan hafiften ti ye alinmis kendine guvenen varsa gelin deneyelim hazirim her zaman full stock rs
    senin bu sabit fikrinden vaz geçip geçmemen burada kimseyi ilgilendirmez değil mi?

ama konunun en başında aynı speclerde araçları denedik sonuç aynen böyle oldu ve en başındada yazdım değil mi???? ben bu deneme yapan adamları tanımam etmem ama specler ortada olunca bende olacakları yazdım ve aynısı olduda doğrumudur?

İlk sahibinden 106 aldık conta polish yaptık aynı specteki 2013 polo ile kafa burun yürüdük.. benim sana yalan borcummu var yalan söyliyim..senin gördüğün tanık olduğun 106lar yürümüyorsa bizim ne kabahatimiz var ve gizli spec oluyoruz????

bence bu denemede senin için bir tecrübe olsun,çok sabit düşünüyorsun..2013 model arabada ne sorun olabilir allah aşkına yaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimseye yalancı falan demiyorum ama bu setupta bi 106 nın polo gti geçmesi bana biras zor geliyor anatalyadaki stock pololar çok gidiyo heralde maşallah araçlara
    106 nın poloyu geçmesi gibi bir durum olmadığını belirtmişler zaten kafa burun yürüyorlar.aynı speclerde antalyada 106-polo denemesi yaptınız mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin bu sabit fikrinden vaz geçip geçmemen burada kimseyi ilgilendirmez değil mi?

ama konunun en başında aynı speclerde araçları denedik sonuç aynen böyle oldu ve en başındada yazdım değil mi???? ben bu deneme yapan adamları tanımam etmem ama specler ortada olunca bende olacakları yazdım ve aynısı olduda doğrumudur?

İlk sahibinden 106 aldık conta polish yaptık aynı specteki 2013 polo ile kafa burun yürüdük.. benim sana yalan borcummu var yalan söyliyim..senin gördüğün tanık olduğun 106lar yürümüyorsa bizim ne kabahatimiz var ve gizli spec oluyoruz????

bence bu denemede senin için bir tecrübe olsun,çok sabit düşünüyorsun..2013 model arabada ne sorun olabilir allah aşkına yaaa
    Alper ibizami aldigimda ilk kullanim ile son kullanim arasinda 4-5 boy fark etti dsg kendi gitmiyor
    Onunda puf noktalari var

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yns_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estf. ben geçme geçilme yok diye yazdım ortaya sana istinaden cvp deil...
    Eywallah kardeşim sıkıntı yok
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim 200 e kadar basılmıs zaten 200 den sonra polo yurur gider onu kımse ınkar etmez... 106 sokuk değil die bılıorum ondan emın değilim ama 106 devrınde basıldıgını bılıorum...

zaten c.tesi geceside buyuk ıhtımalle yenı deneme olur daha cok vıdeo ıle konusuruz.
    Bak sen bana poliş+ince conta+ düz boru= 60 hp mi diyosun poloda sıkıntı falan yok ölemi ? Bak neden böle sorduğumu açıklıyım antalyada bi arkadaş poloyla vtec deniyor vtec in 200 de 1 araba önüne çıkıyor nasıl olur falan derken öğrendikki polo 7 ci vites 60 da bekliyor 3 kornada gaza basıyor araba algılıyor falan filan vites düşüyor kendini kaldırıyor 200 de yakalıyor falan filan nese yaa deniyen araçlara maşallah

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat araban bitsin bi deneyin erdi nin poloyla, rs lede deneriz.

Ben yanilirim insallah
    Est. abi sana laf çarpıtma gibi birşey söz konusu değil yanlış anlama.

Dört gözle bekliyorum bitsinde deneyecem herkesle inş.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olay oldu amuja ya yarın aksam otobanda bulusalım beyler gelsin ne kadar adapazarında 106 polo gtı varsa hepsi ayrı ayrı deneyip videoları ben koycam yok dsg nin püf noktası var yok 106 bu specte yürüyemez filan. adama sabah polo geçer seni dediniz denedi koydu video bahane buluyonuz hala. Yarın aksam yine deneriz yine koyarız. Polocu basmadı desek hadi kusura bakmayın ama gerizekalı degil kendi adını arabasının adını çıkaracak kadar.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 nın poloyu geçmesi gibi bir durum olmadığını belirtmişler zaten kafa burun yürüyorlar.aynı speclerde antalyada 106-polo denemesi yaptınız mı?
    Antalyada o setupta bi 106 yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper ibizami aldigimda ilk kullanim ile son kullanim arasinda 4-5 boy fark etti dsg kendi gitmiyor
    Onunda puf noktalari var
    ya tuncay arkadaşım poloyu sıfır aldı. aldığı hafta rodaj yaptı 500-1000 gazlamadı sonra denedik sonuç aynen dediğim gibi oldu. sonra 3-5bin sonra tekrar denedik zevkine yine aynı gittik öyle dediğin gibi 4-5 boy fark etmedi. ama benim burada kızdığım insanlara yalancı muamelesi yapılması.

Şöyle söyliyim feh li vtec ef li 106dan üstündür. ama 106ya conta koyduğun zaman 106 bu defa üstünlük sağlıyor bunuda bilmenizi istedim.

FEH li vtec EF contalı 106 çok zevkli oluyor.Conta gerçekten can katıyor 106 ya,nasılki sizde headers işe yarıyorsa aynı şekilde 106 nın canıda conta.

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock polo gti ile filtre eksozlu saglıklı vti denemiştik 2 boy net polo geciyordu

saglıklı iyi yuruyen bir 106 ile polo nun boyle gitmesi bence normal unutmayın 106 gti 950 kg doğuştan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eywallah kardeşim sıkıntı yok

Bak sen bana poliş+ince conta+ düz boru= 60 hp mi diyosun poloda sıkıntı falan yok ölemi ? Bak neden böle sorduğumu açıklıyım antalyada bi arkadaş poloyla vtec deniyor vtec in 200 de 1 araba önüne çıkıyor nasıl olur falan derken öğrendikki polo 7 ci vites 60 da bekliyor 3 kornada gaza basıyor araba algılıyor falan filan vites düşüyor kendini kaldırıyor 200 de yakalıyor falan filan nese yaa deniyen araçlara maşallah
    keske onlarla 60 hp alabılsek ben oyle bir şey demedim diyende zaten bu işlerden anlamayan apaçi tiplerdir... 2013 poloda nasıl bır sıkıntı olabilir... polo nun sahibi arkadaşta bu işleri bilen bi arkadasımız.... zaten senın dediğin gibi olmus olsa fark daha fazla olmaz mı???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg s modunda gazlarsa araclari ayarlarken vitesi ustlere ceker birden basincada vites dusurur ve 7000 e kadar cevirir halbuki 6500 den sonra bosa doner
    Manuel modda beklersin 6500 de kendin atarsin
    Sacmalama falan yapmiyorum olay budur bilmeyen ogrensin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)