User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
162 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Fa cupra tsİ & clİo rs 172

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski ibizami satıp yenısınımı alsak arabaucakk
    DynoDynamics in Ecutuned

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yazıcaklarımı yazdım tekrar denenir anlayanlarda yazmış rs dün gerekenin gerisinde gitti tekrar dener görürüzyazıyorum video falan bilmiyodum gene diyorum araç sahibide yazmış ben gizli çekmedim diye bende tamam birşey demiyorum rc li arkadaş sende çektinmi orhan güneyle denerken falan çektinizmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba ayarsız ya sente kaçık yada kaçak war saçma sapan sesi war geldiğindede soyledim sahibine monifold ayrıldı sonlara doğru emre o araba daha gideri cokwar kardeşim
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah deniyen araclara

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs dün gece çok talihsizdi. Daha gideride vardı araba gittiğinin gerisindeydi. Herkes arabasındaki sorunları giderir tekrar deneriz. Dün benim için iyi bi geceydi. Sizden sonra tekrar denemelere katıldım arabayı çok ısıtmamıza rağmen kat ile çok çok iyi yürüttük arabamızı. Biz her zaman deneriz ama dosthane bi deneme diyorsanız bir dahaki sefere video çekmeyip araçlarımızı görürüz birbirimizi kışkırtmaya gerek yok. Ama eğer bilenipte geliyosak tamam sıkıntı yok çekelim videolarımızı. Bende tek video var zaten Can kardeşim koymuş videoyu bende farklı açı olsun diye koyarım birazdan. Tüm araçlara maşallah Rs bu kadar sorunla böyle gidiyor ona daha çok maşallah.

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş bu muhabbet yapılmasın diye konunun başında özellikle belirttik.
    Video çekmek isteyen çeksin koysun problem yok dedik. Baştan belirttik bunu zaten.
    Aynen merthan bizde ona gore video cekip koyduk bize denseydi video cekmek yok o bu yok bizim icin problem deildi istanbula gelipte 50 tane videosuz denememiz olmustur
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aykut kimse birilerini kışkırtmıyoki zaten.Merthan konunun başında belirtti kimseden gizlemeik sıkıntı olmasın diye ama görüyorumki suclu gene biz olduk.Daha ne yapmamız gerekiyo onu anlamadım dürüst olmakta yaramıyo heralde.Ben bugun buraklada konustum gayet samimi ve icten konustum kimsenin arkasından is cevirmedik.Arabamın sorunlarını baska konularda da görebilirsiniz 1 aydır ugrasıyoruz.Ki ben beni gecmene ragmen video koydum gecilsemde video koyucam dedigim icin.Bunu herkes yaparmi sence? Neyse tartısmak istemiyorum zaten hepimiz aynı yerde oturuyoruz konusuruz muhabbet ederi gerginlige gerek yok.Ben yanlıs bisey yapmadigimizi belirtmek istedim.Bizim her denememizin videosunu koyarsan sevinirim

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba ayarsız ya sente kaçık yada kaçak war saçma sapan sesi war geldiğindede soyledim sahibine monifold ayrıldı sonlara doğru emre o araba daha gideri cokwar kardeşim
    Eksikleri bi halledelim hayırlısıyla güzel olcak
    Sen de hakkını helal et çok uğraştın far için elne sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eksikleri bi halledelim hayırlısıyla güzel olcak
    Sen de hakkını helal et çok uğraştın far için elne sağlık
    ne demek kardeşim bişey yapmadık ayak üstü soktuk malı ama o halde binmeyin arabaya senteye baktırın sona güzel bir 63'lük we güzel bir ayar ile araba bomba olur
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aykut kimse birilerini kışkırtmıyoki zaten.Merthan konunun başında belirtti kimseden gizlemeik sıkıntı olmasın diye ama görüyorumki suclu gene biz olduk.Daha ne yapmamız gerekiyo onu anlamadım dürüst olmakta yaramıyo heralde.Ben bugun buraklada konustum gayet samimi ve icten konustum kimsenin arkasından is cevirmedik.Arabamın sorunlarını baska konularda da görebilirsiniz 1 aydır ugrasıyoruz.Ki ben beni gecmene ragmen video koydum gecilsemde video koyucam dedigim icin.Bunu herkes yaparmi sence? Neyse tartısmak istemiyorum zaten hepimiz aynı yerde oturuyoruz konusuruz muhabbet ederi gerginlige gerek yok.Ben yanlıs bisey yapmadigimizi belirtmek istedim.Bizim her denememizin videosunu koyarsan sevinirim
    Dostum benden yana sorun yok bu seferki gerginlikten sonra bir dahaki sefer çekmeyiz araçlarımızı görürüz bunu demek istedim. Evet zaten çekiceğinizi söylediniz bende çektim bu yüzden. Emrede belirtti zaten ben video çekileceğini bilmiyordum bu yüzden sorunlara rağmen arabamızı denedim diye. Kimseyi suçlu bulmuyorum bir dahaki sefere çekmeyiz diyorum. Yada varsa aramızda bi rekabet birdahakine çeker onu esas alırız bunu diyorum

Buda bizim denememiz farklı açıdan. diğerleri bende yok gopro benim değildi çekip çekmediğini bilmiyorum çektiyse koyar buraya. Gece izledik hep yarım bastıklarımız vardı hep bıraktığımız videolar olduğu için almadım videoları. TU Polo Gti - 208 Gti Roll - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=AykutB.;7281732]Dostum benden yana sorun yok bu seferki gerginlikten sonra bir dahaki sefer çekmeyiz araçlarımızı görürüz bunu demek istedim. Evet zaten çekiceğinizi söylediniz bende çektim bu yüzden. Emrede belirtti zaten ben video çekileceğini bilmiyordum bu yüzden sorunlara rağmen arabamızı denedim diye. Kimseyi suçlu bulmuyorum bir dahaki sefere çekmeyiz diyorum. Yada varsa aramızda bi rekabet birdahakine çeker onu esas alırız bunu diyorum

Aramızda rekabet tabiki yok ben video hep alıyorum ama hepsini atmıyorum tedbir amacli diyelim) bazi hirsli arkadaslar yanliş konusuyo cünkü.Biz gebzeye dönerken de denedik baska denemelerden de kıstas aldik araba suan ciddi anlamda geride.Egzoz yaptık sensorlerde sorun var kesme yapıyo.Ben hallediyim senle bidaha deneyelim.Bu arada ilk video yok mu o daha saglikliydı ilk denememiz 2 65 civari bastıgımız baya denk gittimstik cunku.Bende cektım ama sag tarafımda kaldigin icin gözükmüyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kamera bende değil telefondan izledik gece dediğim gibi uzun soluklu burda basmışız bunu aldım bende. Deneriz ya sıkıntı yok ama ben yakında bi kaç işlem daha yapıcam haberin olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AykutB. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kamera bende değil telefondan izledik gece dediğim gibi uzun soluklu burda basmışız bunu aldım bende. Deneriz ya sıkıntı yok ama ben yakında bi kaç işlem daha yapıcam haberin olsun
    Sıkıntı yok bende bikac islem daha yapıcam.Halledebilirsem önümüzdeki ay yazılım yapılıcak deneriz tekrar

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah nazar değmesin acil ayrılmamız gerekti vedalaşamadık kusura bakma...
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yok bende bikac islem daha yapıcam.Halledebilirsem önümüzdeki ay yazılım yapılıcak deneriz tekrar
    Tamamdır herşey tamamlansın deneyelim

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel denemeler oldu. Bütün araçlara maaşallah. Aykut'un Gti'yı ben kullandım. Yarın diğer videoyu koyarım. Can'la ilk bastığımız videoda gaza geç oturdum
    2. bastığımız daha güzel oldu. Diğer açıdan çekilmiş videolar yarın burada olacak
    Herkese tekrardan teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel denemeler
    Objektıf sahsı gorusum deneyımlerıme gore, zamanındaki ıyı rsler bu ss, ukkunun eskı rs, ıyyn ıbonunkı vs bolt onlarla cupra poloyu 2013 14 olsa bıle gecer..Zaten arac duzelınce belli olur durum.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah kazasız belasız olmaması en güzeli
    Ulan ÇAĞRI o takım çantası nedir öyle 20 kg civata somun pul var içinde nerden topladın o kadar somunu muhasaahahaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara..
    172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)