User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
162 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Fa cupra tsİ & clİo rs 172

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada maşallah kazasız belasız olmaması en güzeli
    Ulan ÇAĞRI o takım çantası nedir öyle 20 kg civata somun pul var içinde nerden topladın o kadar somunu muhasaahahaaa
    eski hurdacıyızz
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

meto_106gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok ıyı be serhanım aracına kocaman maşallah rs de ıyı gıtmıs serhan delıcem senı ulenn yazaa ))
    Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ

ismetgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gaz tepkisi çok hoşuma gitti cupra'nın

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah nazar değmesin acil ayrılmamız gerekti vedalaşamadık kusura bakma...
    Abi aynen vedalasamadik en kisa zamanda ins haberlesiriz yine
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada maşallah kazasız belasız olmaması en güzeli
    Ulan ÇAĞRI o takım çantası nedir öyle 20 kg civata somun pul var içinde nerden topladın o kadar somunu muhasaahahaaa
    Alper abi saol tesekkurler
    Alıntı FeaTuRiNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara..
    Saolasin abicim
    Alıntı meto_106gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok ıyı be serhanım aracına kocaman maşallah rs de ıyı gıtmıs serhan delıcem senı ulenn yazaa ))
    Ahahah meto baskan saolasin.Del abi ayip sana bi goruselimde sen del yeterki)
    Alıntı ismetgt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gaz tepkisi çok hoşuma gitti cupra'nın
    Tesekkurler
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşşallah güzel deneme olmuş

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelenlerin ayağına sağlık biraz kopuk denemeler oldu. rc-cupra-gt lerle denemeye geldim ben, fakat gelmeden önce boost borularımı yeni takdım kelepçeden dolayı her gaza oturmamda yerinde cıkdı durup her seferınde geri takdım monte ettim yani basıncım hep kısıkdı kacırdı hep borudan dolayı baya bir kişide gördü zaten.elim ayağım yandı hep Denemelere gelırsek video cekilceği konu başlığında belirtme oldu bende yazdım kim olursa olsun artık cam cekıcem dedim, neyse ben 207 rc ile ve clio rs ile denedim sonuclarını kendileri yazar gelenlerin tekrar ayağına sağlık isterlerse elimde video var toplam 3 adet yüklerim. ayrıca bir arkadaş yüklü rc leri gecıyoruz demiş 2013 cupra ile, mesala kimi gecdınız ornek verirmisiniz ? hangi rc di aracda olanlar nelerdi eğer bu kadar gidiyorsa aracınız ben hemen denemeye gelmek istiyorum ortak bir yerde buluşup.
    DRİLL
    Dr.Ecu

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelenlerin ayağına sağlık biraz kopuk denemeler oldu. rc-cupra-gt lerle denemeye geldim ben, fakat gelmeden önce boost borularımı yeni takdım kelepçeden dolayı her gaza oturmamda yerinde cıkdı durup her seferınde geri takdım monte ettim yani basıncım hep kısıkdı kacırdı hep borudan dolayı baya bir kişide gördü zaten.elim ayağım yandı hep Denemelere gelırsek video cekilceği konu başlığında belirtme oldu bende yazdım kim olursa olsun artık cam cekıcem dedim, neyse ben 207 rc ile ve clio rs ile denedim sonuclarını kendileri yazar gelenlerin tekrar ayağına sağlık isterlerse elimde video var toplam 3 adet yüklerim. ayrıca bir arkadaş yüklü rc leri gecıyoruz demiş 2013 cupra ile, mesala kimi gecdınız ornek verirmisiniz ? hangi rc di aracda olanlar nelerdi eğer bu kadar gidiyorsa aracınız ben hemen denemeye gelmek istiyorum ortak bir yerde buluşup.
    Orda 2 adet 2013 cupra wardi beyaz olan bizim.bole sacma bi muhabet yapmadik bilincsiz bi insan deilz.cupra'nin senle denemesi gereksiz olur aracin ciddi hizli gidisi falan cok hosuma gitti.
    Ben mini countryman ile merthanin yazilimli 207 rc ile denedim bazen denk gittik bazen 1 boy gecti beni fakat kesinlikle merthan'da sorun war en az 3-4 boy onumde yurumesi lazim.
    Kirmizi cupra ile denedimi bilmiorm muhabet ortaya cikar merthan yazar birazdan
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhan abi 2013 cupra olayına takılma.Bizim araçlarımız belli daha önceleri hep denk gitti zaten forumda videolar mevcut keske bidaha deneyebilseydik insanlar benim aractaki farkıda görseydi.Yani anlatmak istedigim o geceye kimse takılmasın yok ben 207 rc kovaladım 208 gti gectim denk gittim vs diye.Orhan abinin arabasında da sorun vardi borulari hepimiz gördük cıkıp duruyodu sıkıntı olmasa ciddi anlamda gidicekti eminim ve suan daha da hizlanmistir lütfen artık rica ediyorum 2013 cupra muhabbeti yapılmasın bazi seyler kabullenilsin.Bu arada orhan abi keske benim denedigim yazılımlı polo gti ile sende deneseydin onla zevkli olurdu senin denemen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhan abi arkadasin bahsettigi rc,207 degil.206 rc.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti ile denemek isterim ama o gece gördünüz sağ elimin resmini çekip koyabilirim.her yeri yanık.dün çok şükür hortum ve kelepçeyi değiştirdim arabanın kaderi değişdi.ben kimseye birşey demiyorum dememde gelenlerin hepsini severim hasmım yok benim,ama bazen genel konuşuldumu rahatsız oluyorum.neyse birdahıkı sefere artık.
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhan abi 2013 cupra olayına takılma.Bizim araçlarımız belli daha önceleri hep denk gitti zaten forumda videolar mevcut keske bidaha deneyebilseydik insanlar benim aractaki farkıda görseydi.Yani anlatmak istedigim o geceye kimse takılmasın yok ben 207 rc kovaladım 208 gti gectim denk gittim vs diye.Orhan abinin arabasında da sorun vardi borulari hepimiz gördük cıkıp duruyodu sıkıntı olmasa ciddi anlamda gidicekti eminim ve suan daha da hizlanmistir lütfen artık rica ediyorum 2013 cupra muhabbeti yapılmasın bazi seyler kabullenilsin.Bu arada orhan abi keske benim denedigim yazılımlı polo gti ile sende deneseydin onla zevkli olurdu senin denemen.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok ozaman özürdilerim ben oyle okudum
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orhan abi arkadasin bahsettigi rc,207 degil.206 rc.
    DRİLL
    Dr.Ecu

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasin bahsettigi rc,207 degil.206 rc.
    Hee bizim kuti forumdaki 206 rc cupra denemesinden bahsetmis okudum simdi aciklik geldi bari muhabete
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hee bizim kuti forumdaki 206 rc cupra denemesinden bahsetmis okudum simdi aciklik geldi bari muhabete
    Bende okudum şimdi araya benim arabayıda koymuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok ozaman özürdilerim ben oyle okudum
    sıkıntı yok abi.Yalniz suna bende artik bir aciklik getirmek istiyorum cunku cok bunaldim.Ben ilk araci aldigimda rodaj biter bitmez denemelere basladim ve dedimki 2013 ler hizli.Ben video koydukca,soyledikce gizli specci oldum yalanci oldum dolanci oldum.cupra bukadar gidemez oldum vs vs.Neyse ülkedeki 2013 sayilari artip gorulunce gercekten hizli oldugu eskisine gore inanildi ve bitti muhabbet.Fakat gel gelelim hala soyle bir sey var.Bu arac 1.4 180 hp stock bir arac.teknik verileri belli herseyi belli.mesela orhan abi senin aracinla yurume imkani varmi? Dynoda 230+ veren bir araci nasil gecebilir?veya soyle bir ornek veriyim.Ben 200 hp veya 1.6 1.8 2.0 180 200 araliginda araclarla yurumusum denemisim kafa burun gitmisim veya 1-2 boy gecilmisim.Yemin ediyorum ben gecen taraf olsam sevinmem.Demek istedigim olay yillardir su piyasada beni sevmeyenlere bile hic gocunmadan araclarin masallah vs demisimdir. 1.4 tsi 180 bukadar,keske yanlis anlasilmak yerine bikerede tebrik edilse su aracim..BUARADA KESİNLİKLE LAFİM ORHAN ABİ NE SANADİR NEDE DİGER ARKADASLARA.Umarim yine yanlis anlasilmamisimdir.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntı yok abi.Yalniz suna bende artik bir aciklik getirmek istiyorum cunku cok bunaldim.Ben ilk araci aldigimda rodaj biter bitmez denemelere basladim ve dedimki 2013 ler hizli.Ben video koydukca,soyledikce gizli specci oldum yalanci oldum dolanci oldum.cupra bukadar gidemez oldum vs vs.Neyse ülkedeki 2013 sayilari artip gorulunce gercekten hizli oldugu eskisine gore inanildi ve bitti muhabbet.Fakat gel gelelim hala soyle bir sey var.Bu arac 1.4 180 hp stock bir arac.teknik verileri belli herseyi belli.mesela orhan abi senin aracinla yurume imkani varmi? Dynoda 230+ veren bir araci nasil gecebilir?veya soyle bir ornek veriyim.Ben 200 hp veya 1.6 1.8 2.0 180 200 araliginda araclarla yurumusum denemisim kafa burun gitmisim veya 1-2 boy gecilmisim.Yemin ediyorum ben gecen taraf olsam sevinmem.Demek istedigim olay yillardir su piyasada beni sevmeyenlere bile hic gocunmadan araclarin masallah vs demisimdir. 1.4 tsi 180 bukadar,keske yanlis anlasilmak yerine bikerede tebrik edilse su aracim..BUARADA KESİNLİKLE LAFİM ORHAN ABİ NE SANADİR NEDE DİGER ARKADASLARA.Umarim yine yanlis anlasilmamisimdir.
    Kanka yanlıs anlasılıcak bisey yok sen gayet düzgün bi acıklama yapmıssın.Ama ben orhan abiylede konustum kanka ikimizinde elinde cupralarla videolar var hepsi 190 200 gbi bırakıyo iste insanlarda bunu anlamıyo aa 1.4 180 hp araba 200 230 hp arabalara tutundu diye.Zaten 200 e kadar roll yapmaya geliyolarsa gelmesinler sanki sanzıman bitiyo arkadasya bende bunu anlamıyorum.Kankacım lafım sana degil biliyosun ben hepde söyledim it gbi gidiyo umarım sende beni anlamıssındır şimdi mesela beyinli filtre egzozlu typerla denicem 180 gbi bırakıcam sonra ya beyinli typer la bastım en fazla 4 5 boy falan mi gecti dicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlıyorum seni bazı arabalar fabrıkadan torpilli derler, genelde yeni model bir aracın ilk serileri daha hızlı denk gelir.diğer modellere göre seninde aracın yeni kasa sonucda gayetde yakışlı ve hızlı.sen milletin dedıkodusuna bakma,daha araban stoc birazdaha eklemelerle çok güzel yerlere gelebilir. bir ara müsait oldugunda deniyelim ,senle öncesinde de sözümüz vardı yanlış hatırlamıyorsam denk gelememişdik.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten elimde bi video var koysam valla gülersiniz ben ilk izledigimde cok güldüm 3 aracız yanyana herkes basıyoruz bitane 13 cupra var 2 3 4 gayet iyi hersey 190 200 civarı biz diger aracla yavas yavas gidiyoruz cupra caktirmadan en saga kayıyo bırakıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka yanlıs anlasılıcak bisey yok sen gayet düzgün bi acıklama yapmıssın.Ama ben orhan abiylede konustum kanka ikimizinde elinde cupralarla videolar var hepsi 190 200 gbi bırakıyo iste insanlarda bunu anlamıyo aa 1.4 180 hp araba 200 230 hp arabalara tutundu diye.Zaten 200 e kadar roll yapmaya geliyolarsa gelmesinler sanki sanzıman bitiyo arkadasya bende bunu anlamıyorum.Kankacım lafım sana degil biliyosun ben hepde söyledim it gbi gidiyo umarım sende beni anlamıssındır şimdi mesela beyinli filtre egzozlu typerla denicem 180 gbi bırakıcam sonra ya beyinli typer la bastım en fazla 4 5 boy falan mi gecti dicem
    Valla bugune o konuda haklisiniz.Ama sahsi konusmak gerekirse ben mesela 220 225 ne gidebiliyosa gitmeye calisiyorum.Ya tek istegim artik yazilimim ciksada gercek gidebilcek gucune getirsem ve desemki okadar yaptik ama bukadar oluyo daha yapicak bisey yokAma yazilimla cok guzel olucagini biliyorum ve ypamiyorum ya koyan o
    ben anlıyorum seni bazı arabalar fabrıkadan torpilli derler, genelde yeni model bir aracın ilk serileri daha hızlı denk gelir.diğer modellere göre seninde aracın yeni kasa sonucda gayetde yakışlı ve hızlı.sen milletin dedıkodusuna bakma,daha araban stoc birazdaha eklemelerle çok güzel yerlere gelebilir. bir ara müsait oldugunda deniyelim ,senle öncesinde de sözümüz vardı yanlış hatırlamıyorsam denk gelememişdik.
    Abi Can'a dedigim gibi yazilim bi ciksa hersey cok baska cok guzel olucak ama malesef iste:/ Aynen haberlesip deneriz abi benim icin hic sikinti yok yeterki basmak olsun

Belly Detail

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orda 2 adet 2013 cupra wardi beyaz olan bizim.bole sacma bi muhabet yapmadik bilincsiz bi insan deilz.cupra'nin senle denemesi gereksiz olur aracin ciddi hizli gidisi falan cok hosuma gitti.
    Ben mini countryman ile merthanin yazilimli 207 rc ile denedim bazen denk gittik bazen 1 boy gecti beni fakat kesinlikle merthan'da sorun war en az 3-4 boy onumde yurumesi lazim.
    Kirmizi cupra ile denedimi bilmiorm muhabet ortaya cikar merthan yazar birazdan
    Kırmızı Cuprayla denedim ama sürekli önümüze arabalar atladı,160 ı bile göremedik. Serhan'la denerken ciddi kaza atlattık
    Yazılıma gelince mutlaka güncelletmem lazım. Antalya'nın yazılımı burda randıman vermiyor bunu net anladım. Arabamı görmüş oldum,inşallah eksiklerini en yakın zamanda tamamlayabilirsem tekrar deneriz.
    Bu arada kırmızı Cupra ile Serhan denedi mi? Sonucunu en çok merak ettiğim deneme.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)