User Tag List

Sayfa 10/18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
336 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R - Rolling

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oha ibizanın sahibidemi ss i geçtim demiş
    bunlar toptan yalancı aga

orda 15-20 kişi arasında herkes 220 ye kadar ss in gerisinde olduğunu ibizacıda bmw cide 3 lü bastıklarında kabul etti buna ordaki herkes şahit
    şimdi iş tam tersine dönmüş bu noktadan sonra söylenecek söz yok iki saattir video die debeleniyorsunuz atında şu ibiza m3 ve f7r in bastıklarını izleyelim bizde

salih mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda yanlısın var bnce ROL 106 hazır bklerken ben hep sana yazdım hazır degilim dedin bana ama hep farklı araclarla bastın bnle basmadın.Fiber KAPUT BAGAJ VE KAPILARI TAKTINTAN SONRA BENİ ÇAGIRDIN.bnde zaten sende o fiberler takılıyken basmayacagımı söyledim.hatta sen kendin de dedin fiberler takılmadan deneriz ki adetli olsun demistin.Ama dedigin gibi olmadı.Gecenlerde typerla cıktıgımızda seni cagırmıstım o zmnda isim var demistin bi türlü basamadık yani RED le ama kısmet.
    ROLL 106
    CRM PPR DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kenks sendeykende cok bekledım ama sende denemedın benimle
    Bu konuda yanlısın var bnce ROL 106 hazır bklerken ben hep sana yazdım hazır degilim dedin bana ama hep farklı araclarla bastın bnle basmadın.Fiber KAPUT BAGAJ VE KAPILARI TAKTINTAN SONRA BENİ ÇAGIRDIN.bnde zaten sende o fiberler takılıyken basmayacagımı söyledim.hatta sen kendin de dedin fiberler takılmadan deneriz ki adetli olsun demistin.Ama dedigin gibi olmadı.Gecenlerde typerla cıktıgımızda seni cagırmıstım o zmnda isim var demistin bi türlü basamadık yani RED le ama kısmet.
    ROLL 106
    CRM PPR DR.ECU

OnurCelik39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kenera cektiimizde bende konusmaya sahidim herkes ordaydi ibizaci 1,5 boy geriden gidiom 220 de f7r birakio dedi burda ibiza gecti diyorlarsa yazik onlarin adamligina...

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salih mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım o aksam işim vardı hatta size hareket yaptım gelın ılerı kadar basalım dıe ama siz anlamadınız herhaşde o aksam kısmet denerız artık ben genelde her haftasonu karsıya denemeye gıdıorum ıllakı denk gelırız hee sen bana deneyelım dedıgınde benım aracım hazır deıldı sanzuman vs işlerı vardı o arada fıbberlerde geldı fiberlerı de taktım gelmısken yani 2 kapı farkımız vardı senınle toplasan 30 kg fark olurdu aramızda aracların kg farkı kenks
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

D.CaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ibizada koltuksuz yerde oturan yanci arkadas video cekiyordu ss ibiza m3 butun videolar var neden atmiyor ?
    Orada ibizada m3 te 220 ye kdr arkada olduklarini kabul ediyor buna ordaki herkes sahit ztn gecildikleri icinde tekrar tekrar denemek isteyende onlardi ama ss in sahibi sokeriz o sekilde tekrar deneriz 10 kere araba denenmez dedi gitti bunu inkar eden adam degildir zaten
    Ağzından çıkanı kulagın duysun babanın ogluyla konusmuyosun yancı falan hayırdır ? İbizanın içinde olan bendim, keşke video çekseydikte erken bastıgını 4 vites tam geçmeye başladıgımızda gaz bıraktıgını herkez görseydi. ibizada iki kişiydi şöför ve ben 125 kiloyum otobanda durup teke tek basın dedigimde gerek yok dediniz sizde biliyosunuz neler olucagını oyüzden denemediniz. Madem çok güveniyosunuz SS F7R nıza sökün yakıtınızı koyun gelin deneyelim bakalım ne oluyo ibiza herzaman hazır.

Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha ibizanın sahibidemi ss i geçtim demiş
    bunlar toptan yalancı aga

orda 15-20 kişi arasında herkes 220 ye kadar ss in gerisinde olduğunu ibizacıda bmw cide 3 lü bastıklarında kabul etti buna ordaki herkes şahit
    şimdi iş tam tersine dönmüş bu noktadan sonra söylenecek söz yok iki saattir video die debeleniyorsunuz atında şu ibiza m3 ve f7r in bastıklarını izleyelim bizde
    alis harikalar diyarında yaşamaya devam edin siz.
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

///Mdrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha ole demediniz yani tamam kusura bakma
    biz yalan soyluyoruz
    zaten piskolojik olarak gordugun hayale soyledigin veya soylemedigin lafa önce kendin inanacaksınki
    karsındakide inansın
    göz göre göre böle deniyorsa
    gerisini bilemem ben bile inanırım sana
    Sen beni arkadaşların ile karıştırıyorsun sanırım? Ben geldim direk tebrik ettim ellerini sıktım, sende hızlan da biraz yada dürbün alayım sana. Arabadan sebep arkadaşların gibi yalan konuşacak halim yok, her konuda söyleyene de uyuz olurum. Videolar benim kanıtım, kanıtı olan varsa koysun izleyelim. Lafta değil icraatta konuşalım bu saatten sonra, yeteri kadar bıdı bıdı oldu rahatsız olmaya başladım artık. Arabalar bitsin 70-200/240 basalim görelim kanıtlı videolar ile, bakalım ne olacak. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyon sanarmış derler, Biz daha yumruğumuzu vurmadik 😁
    reel power, M power, feel it!

dr.mechanic
    Misafir
    Ahahaha ibiza m3 f7r bastiklrinda f7r ikisinide gecti 220 de arkadan geliyorlardi bunu ordaki herkes gordude sizmi goremediniz herseyi ectim orda zaten ikiside 220 de geride olduklarini kabul ettiler simdi burda baska orda baska konusuyorlar gercekten soylencek soz yok bunlar reelde baska sanalda baska

EmonWorks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurCelik39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenera cektiimizde bende konusmaya sahidim herkes ordaydi ibizaci 1,5 boy geriden gidiom 220 de f7r birakio dedi burda ibiza gecti diyorlarsa yazik onlarin adamligina...
    Sen 9.8 kosan arabayi 1.5 boy.geride oldgunu kabul etti diyosun o adam.agzini acip hayatta bi kelime etmez cirkefede yatmazz gecildigi zaman tunelede girmezz bokta atmaz milletin arabasina f7r ibizayi 220 ye kadar geciyorsa bende oturur gulerim bu yoruma halusulasyon gormeyin hangi arabayla izlednz arkadan gorduk diosnz o araclar 220 ye ciktginda camlica sapagna yakindi 9.8 kosan arbaayi ozaman senin kavacigin donus rampasinin ordan gormus olman lazim sasirmayin lutfen

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su ilk sayfadaki videoyu biri bu sayfaya atsinda arkadaslar tekrar izlesin ikili denemeyi tedavi olsunlar
    unuttular heralde aradan sayfalar gecince video var hala ondeydi diyosunuz vallahi pes neyin pesindesiniz arkadas onu deyin videoyadami inanmiyosunuz herzaman hazirlikli olucan denemeye gelirken bizi susturucaksan videoyu paylasicaksin bakin biz gectik videomuzu paylastik sizde gectinizya harikalar diyarinda o videoyu bize izletin gorelim lafla olmuyo bu isler mobese kayitlarini sorgulayin belki ordan bulursunuz videolari
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşver ya ibizada az önce geçilmemişti hatta ss i geçtiğini bile iddia eden vardı az önce şimdide f7r erken bastın 2 kişiydik 5 e atmadı vs vs o yüzden geçildik diyorlar her postta başka bir sonuç laf yetiştirmeye değmez orada konuşulanları herkes biliyor zaten gerisi teferruat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım o aksam işim vardı hatta size hareket yaptım gelın ılerı kadar basalım dıe ama siz anlamadınız herhaşde o aksam kısmet denerız artık ben genelde her haftasonu karsıya denemeye gıdıorum ıllakı denk gelırız hee sen bana deneyelım dedıgınde benım aracım hazır deıldı sanzuman vs işlerı vardı o arada fıbberlerde geldı fiberlerı de taktım gelmısken yani 2 kapı farkımız vardı senınle toplasan 30 kg fark olurdu aramızda aracların kg farkı kenks
    Muhakkak karsılasırız ama dedigim gibi bnm arabam hazırken kimse basmadı fiberler takıldı dene talebi geldi.sartlar esit olmadı içinde ben basmadım iki kapı bir kaput agırlıgı da bnce 30 kg den fazla.neyse bn yeni projeme basladım ALLAHIN izniyle bitsin nerde ne kadar 106 varsa hepsiyle basarım
    ROLL 106
    CRM PPR DR.ECU

dr.mechanic
    Misafir
    Ulan ne ss mis be herkese dert oldu araba korkulu ruya resmen

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi yazmayı bırakın deneme tarihini kararlaştırın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahaha ibiza m3 f7r bastiklrinda f7r ikisinide gecti 220 de arkadan geliyorlardi bunu ordaki herkes gordude sizmi goremediniz herseyi ectim orda zaten ikiside 220 de geride olduklarini kabul ettiler simdi burda baska orda baska konusuyorlar gercekten soylencek soz yok bunlar reelde baska sanalda baska
    Ya arkadaşım ne çok seviyosunuz lafla karın doyurmayı be. Neden SS' in denemelerinde bir kere olsun övüne övüne geçtik diyemiyosunuz ? Yada kabullenip evet geçildik demeyi ? Bu kadar zor olmasın bazı şeyleri kabullenmek bu işlerin sonu yok geçilmiş olsak itiraf ederiz laf salatalığı yapmaya gerek yok eğer geçtiğinize inanıyosanızda şu Videoları paylaşın bizde görelim bariz sonuç ortada.

Ama şunuda söliyim bu videolar sadece Teaser olsun size arabanıza elinizden gelen herşeyi yapın biz Tamamız diyeceğiniz şekilde gelin M3'ümüzle bu haftasonu bidaha basın ak kara ortaya çıksın.

Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmonWorks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşım ne çok seviyosunuz lafla karın doyurmayı be. Neden SS' in denemelerinde bir kere olsun övüne övüne geçtik diyemiyosunuz ? Yada kabullenip evet geçildik demeyi ? Bu kadar zor olmasın bazı şeyleri kabullenmek bu işlerin sonu yok geçilmiş olsak itiraf ederiz laf salatalığı yapmaya gerek yok eğer geçtiğinize inanıyosanızda şu Videoları paylaşın bizde görelim bariz sonuç ortada.

Ama şunuda söliyim bu videolar sadece Teaser olsun size arabanıza elinizden gelen herşeyi yapın biz Tamamız diyeceğiniz şekilde gelin M3'ümüzle bu haftasonu bidaha basın ak kara ortaya çıksın.

Saygılar
    pardonda sen kimsin hangi araç için konuşuyorsun onu anlamadık ?
    kabullenecek bişey varsa o gece zaten herşey konuşuldu herkes duyacağını duydu üzerine laf söyleyeme gerek yok
    bmw sensörüm bozuktu diyor f7r muayeneye gider gibi herşey takılı gelip deneme muhabeti yokken denemede bulduk kendimizi diyor
    haftasonu ak kara ortaya çıkar merak etme bu arada deneme avrupa yakasında yapılsın red 106 da ss f7r da hazır olacak beylikdüzü uyar

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan mirkelamda ibizayla denemeye gerek olmadigini kendi soyledi bikac hafta once kendiside suan yorum yazanlar arasanda eminim kendiside cok iyi biliyo ibizann nasi gittiginiburda daldan dala atlayip kendi dediklerinizde boguluyosunuz .

Gecilmek size dert oldu dr. Bey kabul edemiyosunuz gozunuzle gordugunuzu biz hizliyiz zaten sizden size dert olsun bize gore hizlanirsiniz artik bidahaki geldiginizde
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan ne ss mis be herkese dert oldu araba korkulu ruya resmen
    Sen okanmısın ??
    GKM GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DrageR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardonda sen kimsin hangi araç için konuşuyorsun onu anlamadık ?
    kabullenecek bişey varsa o gece zaten herşey konuşuldu herkes duyacağını duydu üzerine laf söyleyeme gerek yok
    bmw sensörüm bozuktu diyor f7r muayeneye gider gibi herşey takılı gelip deneme muhabeti yokken denemede bulduk kendimizi diyor
    haftasonu ak kara ortaya çıkar merak etme bu arada deneme avrupa yakasında yapılsın red 106 da ss f7r da hazır olacak beylikdüzü uyar
    F7R'ın Alice Harikalar Diyarında M3 ü geçtiğinden bahsediyorum.
    Herşeye bahane buluyosanız sökün yakıtınızı koyun öyle de basalım diyorum ama M3 ün bu hali arızalı hali bidaha hatırlatıyım. Herkes ne gerekiyosa yapsın Cumartesi gecesi görüşürüz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)