Rs in videosuna gerek yok çok iyi niyetli bir arkadaştı sahibi biz sunu geçtik bunu geçtik heveslisi değiliz sonuçta araba parça olarak bizden az geçtik deyip video atıp o speclerde bir araçla kendimizi kandırmaya ne gerek var az parça ile hızlısı ile deneme paha biçilmez bence![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Masallah araclara bu kadar tartisma fazla hirs yaptirir 106 ayri bu guzel bu kadar az parcayla bu specde yurumesi kolay degil ppr gene konusturmus işciligini afr duzeldikten sonra cok daha iyi olur ss in oldgu her konuda catisma var yazik gunah bazen kabullenmek lazim m3 bu skntida nasil yuruyorsa iyi bozmus ortaligi![]()
ben sunu anlamadım
hic yoksa 2 3 kere arkadan biz f7r ın m3 un önünde oldugunu gördük
bir ara yol cok karıstı zannedersem 106 ile m3 hafif onden f7r hemen arkalarından bastı slolom yapa yapa farkı esitledi
arada yetisemedigimiz 1 kac basmada olmustur
hadi diyelim biz yanlıs gördük
ordan gecildi atasehire, 1 kac arkadas (bmw ciler) orda herkesin içinde kardesim illa tekrar cıkalım basalım
bu sekilde tam anlayamadık sonra sagda solda bizi gectiniz muhabbeti olmasın dedimi demedimi
ha demediyse pes diyorum
f7r ı kullanan kişide ben aracı sattım arac sahibi isterse cıkarız 220 ye kadar hafif öndeyiz, yolun durumu belli napayım 300 e kadarmı basalım dedigindede
bmw ci arkadas evet ordan sonra biz gelmeye baslıyoruz dedi gene cıkalım bidaha basalım demedimi
finalde arac sahibi basmak istemedi herkes ayrıldı
M3 le ss 106 bastgi video var m3 un icinden 5 inci 6 inci sayfada arkadan neyle izledinde ss in onde oldgunu gordunn video illaki vardir biri atsin gorelim ss f7r m3 u gecme sansi sifir arizali halde boyle gidio m3 sokun gelin basalim m3 le gorelimm her acidan video cekeriz
Benim anlamadigim konuda ilk sayfadaki videoyu kimse izlemedenmi yorum yapiyo
Yanyana basmiyolarmi benmi yanlis goruyorum biri bana aciklasin allah askina nedir bu arkadan basti mevzunuz gectigini gordugunuz denemelerinizi neyle izlediniz yada baska bi arabaylami karistiriyosunuz f7r hep arkadaydida ondan soruyorum ?
Ibizada koltuksuz yerde oturan yanci arkadas video cekiyordu ss ibiza m3 butun videolar var neden atmiyor ?
Orada ibizada m3 te 220 ye kdr arkada olduklarini kabul ediyor buna ordaki herkes sahit ztn gecildikleri icinde tekrar tekrar denemek isteyende onlardi ama ss in sahibi sokeriz o sekilde tekrar deneriz 10 kere araba denenmez dedi gitti bunu inkar eden adam degildir zaten
Hayır arkadaş herkes yazıp çizmiş olayın Özeti şu, ss diyor ki biz arabayı sökelim deneme için hazır olalım Yakıt vs o gün hazır değildik diyor bmw de hazırlansın arızalarını gidersin deneyelim diyor amma uzatıldı klavyeden konuşacağınıza hazırlanın tekrar deneyin bu kadar basit![]()
F7R beni hiçbir basmamizda geçemedi, tekrar söylüyorum istenirse diğer videolari da yüklerim. Şöyle geçtik böyle geçtik meraklisi olsaydım direk o videolari yükledim. Arabamın eksiklerini tamamliyorum, geçtiğini 220ye kadar önde olduğunu gören yada düşünen varsa bu hafta arabasını hazırlar herkes tekrar basariz videolari çeker yükleriz sonucu herkes görür. Ben arabama güveniyorum, eksiklerini yapayım SS F7R eksiklerini tamamlasin başka denemek isteyenlerle de deneriz. Demogojiyi bırakın artık, herkes isine baksın eksiklerinizi yapın tekrar basalim.
reel power, M power, feel it!
ss f7r okanda iken denediğinizi hatırlıyorum her arabanın bir dönemi var durumu düzeltirsem thorttle body vs gerek yok roll setup ı olsa zaten yeter![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
O kadar metre geriden görüp yorum yapıyorsan.Olayı birebir yaşıyana hayalci diyorsan şöyle bir laf vardır.Kişi karşısındakini kendi gibi görürmüşsana olanları başkasına oluyormuş gibi anlatma önde olsaydınız yandan gecilirken yorum yapabilirdin bir nebze kaldıki elinde videonda olurdu
![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)