hmm beni hakan aradıda c.tesi ondan sordum![]()
hmm beni hakan aradıda c.tesi ondan sordum![]()
geleceklerdi aksam yanina gelmediler mi? az biraz vardi birseyler onu kullanmislardir o zamanseninle musait bir zaman konusalim birseyler var kafamda.
bırakmasın neden bırakıyor 2 bar basarkenki 1,6 basarkenki videolar yarıngelir ben koyarım Bakın insanlar denemiş koyun videoları gelemedik görelim
geçildiysede geçtiysede görelim ki beni m aldığım duyumda 2 bar basarken kafa gösterememiş ilkindede 1.6 basarken biraz önce basmış ama sorun değil eylenceli deneme olmuş volkan abi abimiz ne derse o olur sorun deil arabaların sahipleri sölesin HAnginiz islediniz arkadanizleyeniniz varmı? yok ondandolayı yorum gereksiz bence volkan abinin yeni motoru var onu takıcak insallah msupramısızn yeni motoru var onu takıcaz insalllah gene eylenicez hepberaber ama hırsın burda bi işi yok beyler gizliden bile olsa manası yok
okey hepside NEden insanlar msupraya bukadar *** atmayı sewiyor onu anlayamıyorum yok geçeris heh 200 e kadar öndeydim ordaydım burdaydım sonu ne ? sonuç ne ? öndeki kim ? 25 bin hala açmadı küfür ediom si... git açmıcam dio deamlı nosla gezionaaapsın daha
deneyin hayabusalarla görelim videoları hadi beyler görelim.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
abi kime yaziyorsunu bu yazilari ben anlamadim?
sen alınma yıvrimyarın olan polimiklere istinaden
bana yemek borcun var sölemedi deme hihih
www.drecu.com
yok olum alinmiyorum benlik birsey yok.
bu kadar ismailide senide sinirlendiren kim, soylem ne merak ettim olay o. neyse cok kurcalamiyim.
yemek itin olsun lan nedemek.
yarin cikacak polemiklerin lafini bugunden mi ediyorsun lan delu puhahahahhahhaha
ya zaten yiyim geceni gecileni. bugun ismail hakkate buyuk bir tehlike atlatti. topumuz karar verdik bilmedigimiz yolda deneme yok bir daha allah korusun...
yarın sanayideyim yoğunum yetiştiremem die sey etttim![]()
www.drecu.com
Gecmıs olksun allah beteırınden saklasın yıne guzel bı olmus sıze
Bu laf cıkarma olayı cok cirkinleşti yarıştan sonra swapcenterdaki muhabbeti goren bilen böyle şeylerin orda olmayanlar tarafında cıkarıldıgını cok iyi bilir orda cayımızı içtik muhabbetimizi ettik Dunya gozuyle rb26 gorduk daha ne olsun maşallahı vardı ismailagbinin gene msupra formundaydı allah kazadan beladan korusun .
Tebrikler volkan abi masvette de artık bir yerlere gelşnmeye başlandı sanırsam gözün aydın
İsmail abi gecmiş olsun videoları bekliyoruz 4 gözle
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)